زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
وای بچه ها من برعکس هر روز فردا باید صبح زود برم جایی نمی تونم تا ده یازده بخوابم
مثلا می خواستم امشب نیااااااااااام الان دو و نیمه
امیدوارم وسط صحبت ها نرفته باشم و شماهم تصمیم داشته باشید که برید لالا
شب همتون آروم و پر ستاره

rawy

New member
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
باشه ریتالین مصرف مصرف می کنم بیش فعالیم کم شه...........:25r30wi:

قربووونت برم
دست و پای آدمای مهربون و دلسوز همیشه به خیر حرکت می کنه پس بذار حرکت کنه
انقد اجازه نده از خدا بترسوننت
خدا مظهر عشقههههههههههه
شبت خوش

parand

Well-known member
قاصدک جووووووووونم خانومی رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شبت خوش دوست خوبم...........
:28:
وقت سحر منم دعا کن................

ghasedak69

New member
قاصدک جووووووووونم خانومی رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شبت خوش دوست خوبم...........
:28:
وقت سحر منم دعا کن................

داشتم آش راوی جون رو هم میزدم ته نگیره:painting:
منم برم مشغول درست کردن سحری بشم که خیلی دیره
محتاجیم به دعای شما خوبان....

ainazhz

New member
آفرین که خوندیش ولی اون کتاب , کتاب تموم شدنی ای نیست, وای که چقدر تشنه شم که یکمشو بخونم
عشق کافی نیست و من نخوندم
یه کتاب دیگه هست به اسم "تمرین نیروی حال" که اینم نخوندم اما برای دانلود تو اینترنت هست, لینکش اینجاست اگه دوس داشتی بگیرش
چهار اثر اسکاول شین رو خوندی؟
"انسان در جستجوی معنی" ویکتور فرانکل , معرکههههههههههه است, ترجمه دکتر نهضت فرنودی (که خیلی دوسش دارم) اما فکر کنم ممنوع الچاپه

دوتا کتاب خوب دیگه بگم:
"رمزگشایی پیام های معنوی در زندگانی روزمره" دکتر پل دبل ترجمه محمود دانایی
نویسنده خودشون روانپزشک هستن و اعتقادی به معنویت ندارن, اما طی یه جریانی کشیده می شن به سمت معنویت, کتاب جالبیه مخصوصا که مرتبط با روان شناسی و یه قسمت هاییش با ایران هم هست.

کتاب "کوکولوژی" یه کتاب کم حجم کوچیک هست با این توضیح
بازی های جذاب و سرگرم کننده ی خودشناسی
پرفروش ترین کتاب در ژاپن و امریکا (نمی دونم چقد صحت داره, ولی روش نوشته)
تقریبا تو هر صفحه اش یه موقعیتی رو که به قول خودمون گنگ هست به شکل داستان مطرح می کنه و سوال می کنه که شما بودید چی کار می کردید؟ بعد با توجه به پاسخ هایی که دادیم تفسیرش رو نوشته
اگه توهین به تست های روانشناسی فرضش نکنیم کتاب سرگرم کننده ایه

اره راوی جون واقعا تموم شدنی نیست. متاسفانه با ترجمه مسیحا برزگر پیدا نکردم . اما میخوام مدتی بگذره و بیشتر به مطالبش فکر کنم و دفعه دوم حتما با ترجمه متفاوت میخونم.
بله چهار اثر اسکاول شین رو خوندم .خیلی هم عالیه.
مرسی راوی جون. فکر کنم انتخاب بعدیم انسان در جستجوی معنی باشه. چون خیلی وقته تو لیست... بازم مزاحمت میشم واسه راهنمایی.

ainazhz

New member
وای بچه ها من برعکس هر روز فردا باید صبح زود برم جایی نمی تونم تا ده یازده بخوابم
مثلا می خواستم امشب نیااااااااااام الان دو و نیمه
امیدوارم وسط صحبت ها نرفته باشم و شماهم تصمیم داشته باشید که برید لالا
شب همتون آروم و پر ستاره
شبت بخیر راوی جون

psychology123

New member
خب البته از نظر من فرق دارن شاید بقیه این نظرو نداشته باشن....................
من شیرینی لاهیجانو دوست ندارم.........فکر کنم یادشون میره کیسه ی شکرو خالی میکنن توش . وقتی کلوچشو میخوری شکرش هنوز حل نشده.........
ولی کلوچه فومن و لنگرود عالین...........
ولی فومن عالیتره.........

مرررررررررسی عزیزم بابت تضیحاتتون
از این به بعد هر کی گفت کلوچه....می گم فقططططططططططططط
کلوچه فوووووووووووومن:a2d3:

psychology123

New member
راوی جون اشتباه تایپی بود منظورم همون 10 مرداد بود امروز من پاک قاطی کردم تولد 123 جون رو 10 بار اشتباه تایپ کردم 123 کم مونده بود از عصبانیت گریه کنه:25r30wi:

ایلین جون حالا اشتباهی یا عمدی بوووووووووووووووووووود؟؟؟!!! :New (6):
ایلین جون من عصبانی ...........اما فکر کنم طرف گریه خودتون بودیناااااااااااااا :28: (چشم درد هم شاهد ماجراااااااااا:whistle: )

اما جدا از شوخی ابجی نازنینم امیدوااااااااارم زود زود خوب بشی.اصلا شما چشم دردتون خوب بشه بیا روز تولد منو با کله شوتش کن تو کیک یا مچالش کن یا لهش کن...........

psychology123

New member
بله دیدم, برای همین میگم چشمات گناه دارن بذار استراحت کنن
عزیزم معمولا از عصبانیت گریه نمی کنن هااااااا مراقب خودت باش :tonguesmiley:

راااااااااااااااااااوی جون به خوب نکته ای اشاره کردی :25r30wi:
احسسسسسسسسسسسسسسسسسسنت:smilies-azardl (113

psychology123

New member
عهههههههههههه این بمیرم بمیری بمیرند چیه اخه راه انداختین؟!!!!!!!!!!!!!
من اصلا دوست ندارم بمیرم حتی از فکر کردن بهش می ترسم...خیلی ماهیت مبهمی دارررررررررررررره
می دونم در نهایت چه بخوایم و چه نخوایم می میریم اما باورش وااااااااااااقعا سخته و یه جوراااااااااااااای غیر ممکن
می گن ادما در دو صورت از چیزی نمی ترسن یا دربارش خیلی مدونن یا اصلا چیزی نمی دونن

من که جزو گروه دوممم و اصلا هم نمی خوام دربارش بدونمممممممممممممممممم خوووووووووووووب
پس باید قدر زنده بودن و زندگی رو بدونیم و از ثانیه ثانیه هاش لذذذذذذذذذذذذذذت ببریم...اره این درسته:a2d3:

psychology123

New member
728219_night.gif
واااااااااااااااااااای من عاشق این شکلکم:thanks:

psychology123

New member
مرگ خیلییییییی شیرینه پرند جان
یه مرحله نزدیک تر شدنه به خداست
ولی باشه دیگه حرفشو نزنیم, سعی می کنم حرفای خوب بزنم

راااااااااااااااااااوی دیگه قرار نشد تبلیغ مرررررررگ کنی هاااااااااااا
مرگ شیرینه؟؟!! مگه ابنبات چوبیه؟؟!!!
می گن خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره....دیگه مرحله نمی خواد ,مرررررررررررررررگ برای چی ؟؟!!
فکر کنم راوی جون شما پرو پرو می خوای بری صندلی بذاری کنار خداوند جا بگیرررررررررررررررری؟؟!!هااااااااااااااان

mosaffa7

New member
این مطالب رو مطرح کردم که منظورمو درست تر بگم, چون بحث من واقعا مولانا نبود
این عقیده بود که دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ, ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ
(هرچند خودم این شعر رو دوس دارم)
ولی مباحث اینچنینی و همینطور اشعار مولانا و شعرای دیگه یه جور لبه ی تیغه, خیلی راحت می شه به این شکل برداشت کرد یا نکرد
و کلا به شیوه ی زندگی خودشون هم که نگاه کنیم مشخصه که از دنیا گذشته هستن, من این رو دوست ندارم, چون سالها با این عقاید از اهدافم دور موندم
باید زندگی کنیم روی همون لبه ی تیغ, در عین اینکه وابسته نمی شیم اما هدف داشته باشیم و تلاش کنیم برای رسیدن بهش حتمااااااا با توکل
همه ی بحث من همینه
شبتون خوش

اولا سیستم عرفانی مولانا با سایر عرفای ایرانی و اسلامی فرق داره و منحصر بفرده...پس بهتر بود خلط مبحث صورت نمیگرفت
در ضمن بی ارزشی دنیا هم نه یعنی اینکه کار نکن و هدف نداشته باش، بلکه یعنی شیفته و وابسته نشو...
در ثانی؛
اهداف و تلاش برای رسیدن به اونها....
به خودی خود ارزشمند نیستند...همانگونه که نماز به خودی خود ارزشمند نیست، که خود قرآن میفرماید ویل للمصلین و مولانا میفرماید من آن نماز نخواهم که رو به بازار است
وقتی به خودم نگاه میکنم میبینم پشت تمامی اهداف خودم کینه هست، نفرت هست، مقایسه هست، رقابت هست، حسادت هست....من باید روزبه یا انستیتو قبول بشه تا چشم پسر عمه قزی ام در بیاد، تا همه به من به دید دیگه ای نگاه کنن، تا رزوبه یا انستیتو یا هاروارد برای من یه هویت جدید بسازه و باهاش آیدنتیفیکیشن بکنم و بتونم احساس حقارت درونی خودم رو باهاش بپوشونم، تا بتونه راه مفری برای ارضای نفرت و کینه ی موجود در درون زخم خورده ی من باشه اون هم به زیباترین و شیک ترین شکل موجود...
همه ی زندگی من شده رقابت و جلو زدن...جلو زدن نه رشد و تعالی...واسه همینه که دختر خاله کوکب وقتی کنکور قبول شد و من نشدم دنیا روی سرم خراب میشه و افسردگی میگیرم، واسه همینه که قبل کنکوری که میخوام بدم اضطراب میگیرم که نکنه نشه و اگه نشد دیگران چی میگن و...
یکی هم نیست به من بگه عمو...داری این پنجاه شصت سال عمرت رو چیکار میکنی؟ اینام آخه هدفه؟ همه ی هم و غمت شده این که خونه و مبلمانت شیک تر از خونه ی داریه پرینا اینا بشه؟ ماشینت با تر باشه، پولت بیشتر باشه؟تا چشم بقیه از حدقه برنه بیرون؟؟؟!!!... پس کی میخوای زندگی کنی مرد حسابی؟؟؟!!!
گفتنی بسیار هست...
جمله ای هست از جناب لکان که هر وقت بهش فکر میکنم حالم دگرگون میشه...
ایشون میگن:"چطور میتوانیم یقین پیدا کنیم که حقه باز نیستیم؟"
همین...
این اهداف هستن و بعد هم تلاش برای اونهاست که همه ی انرژی روز و شب من رو گرفته و هیچ شادابی و نشاطی برای من باقی نذاشته
که زندگی رو برای من و خیلی از انسانهای مدرن تلخ تر از زهر مار کرده...که من رو به بی معنایی رسونده...در دل هر هدفی معنا نسیت... مشکل ، چنین اهدافی هستند که مصداق ویل للمصلین پیدا میکنند و گرنه صرف داشتن هدف و تلاش برای آن مشکلی ندارد، محتوای آن مهم است...مولاناها و کریشنا مورتی ها ما را از داشتن چنین اهدافی بر حذر میدارند

در ضمن شما به زندگی خود مولانا نگاه نکنید...اون رسالتی پیامبر گونه داشت...اگر چنین نمیکرد قادر به سرودن این اشعار نمیشد...اون چشمه ای شده بود...شب و روز تراوش میکرد و میبایست دیگران به قدر توان خود از وی توشه ها برمیگرفتن...اینکه مثلا شما و یا من سالها با این عقاید از اهدافمون دور موندیم و مثلا دکتر علی صاحبی با اعتقاد به همون ها دور نمونده مشکلی رو در ما نمایان میسازه و اون مشکل دستگاه تعبیر و تفسیری ماست...

در کل امیدوارم شاد باشید و از آرامش در زندگیتون برخوردار باشید...زندگی کنید و نه اینکه فقط زنده باشید...برای خودمم همین ها رو از درگاه خداوند مسئلت دارم که خود محتاج تر از شمایم.
یا حق

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parand

mosaffa7

New member
عهههههههههههه این بمیرم بمیری بمیرند چیه اخه راه انداختین؟!!!!!!!!!!!!!
من اصلا دوست ندارم بمیرم حتی از فکر کردن بهش می ترسم...خیلی ماهیت مبهمی دارررررررررررررره
می دونم در نهایت چه بخوایم و چه نخوایم می میریم اما باورش وااااااااااااقعا سخته و یه جوراااااااااااااای غیر ممکن
می گن ادما در دو صورت از چیزی نمی ترسن یا دربارش خیلی مدونن یا اصلا چیزی نمی دونن

من که جزو گروه دوممم و اصلا هم نمی خوام دربارش بدونمممممممممممممممممم خوووووووووووووب
پس باید قدر زنده بودن و زندگی رو بدونیم و از ثانیه ثانیه هاش لذذذذذذذذذذذذذذت ببریم...اره این درسته:a2d3:

بزرگی میگه:
مهم نیست که بعد از این دنیا ، دنیایی وجود داره یا نه و در اونجا چه خواهد شد...
مهم اینه که الان و در این دنیایی که هستم بتونم کامل و به زیباترین وجه زندگی کنم...

پ. ن: چه همانگونه میمیریم که زندگی میکنیم...

parand

Well-known member
جناب مصفا سلااااااااااام. صبحتون بخیر. چ کردید.............
میگم شما احتمالا عارف یا سالک نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی امروز موقع سحر 3 نفریم هر روز یه نفر اضافه میشه امروز 123 عزیز اضافه شد..................

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا