یه سلام گرم به همگی.......... هی اومدم پست نزارم نشد کههههههههههههههه... ای شیطونا اینا همش کارتونای زمان من نیستن که ...بس که این تی وی ایران تکراری پخش می کنه اثر همدوره از بین رفته...:riz481: مرسی خیلییییییییییییی جالب بودن اما من هنوز کیکم و نمی بیییییییینم....:65d6a5d6s:خوب فک کنم با اینهمه تجدید خاطره و عکس و ... کادوشونو دادیم
واقعاااااااااااااااا؟ بارلی هم دقیقا دهمه؟؟
همسرم هم 13 مرداده... امسال میخوام انشالله تولد بگیرم شماها هم تشریف بیارید....
یه سلام گرم به همگی.......... هی اومدم پست نزارم نشد کههههههههههههههه... ای شیطونا اینا همش کارتونای زمان من نیستن که ...بس که این تی وی ایران تکراری پخش می کنه اثر همدوره از بین رفته...:riz481: مرسی خیلییییییییییییی جالب بودن اما من هنوز کیکم و نمی بیییییییینم....:65d6a5d6s:
مشاهده فایلپیوست 2135پرند اینو میگی؟
منظورم این بود........من کلا با تیم کاکرو میونه ی خوبی از بچگی نداشتم..............
واکی بایاشی..........
مشاهده فایلپیوست 2136مشاهده فایلپیوست 2136
این واکی بایاشی هم جوون مقبول و خوبی بوداااااا
سلامممممممممممم الییییییی جون . خوبی عزیزم ؟ اره دیگه زیر ابی می رم:25r30wi: من کادوهامو جلو جلو می گیرم :thanks:سلااااااااام بارلی جون ، کلک میای میخونی و پست نمیزاری؟؟؟؟؟؟؟. دوستم چرا پیشواز میری هنوز مرداد نشده
با اجازه
خدانگهدار
شب خوش
راوی جونم ... از اولش معلوم بود می خوای زیرش بزنی :j58r36j3gcr4suxymup اول که تولدم با قاصدک جون گرفتی حالا هم که کیک خودم باید بگیرم ...بارلی خانوم دنیا برعکسه؟
کیک و شما باید بگیرید ما کادو بیاریم
عجباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا