زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
خوش خبر باشی همیشه و خوشحال :4d564ad6:
چی هست؟

بچه هایی که متاسفانه به دلیل بیماری سخت مثل سرطان بستری هستن روحیه خوبی ندارم ولی بدتر از بچه ها مادرای اونا هستن که در اوج ناامیدی استرس و اضطراب هستن و اکثرا از ناامیدی با خدا قهر میکنن . الان تصمیم گرفتن که البته خیلی وقت پیش باید این کار رو میکردن ولی بازم خدا شکر که تصمیم گرفتن . یه تیم درمانی از روانپزشک روانشناس و پزشک ... با هم کار میکنن
حالا از من خواستن به عنوان روانشناس به صورت گروه درمانی انواع روشهای مقابله با مشکل استرس و... برای مادرا اجرا کنم

rawy

New member
راوی جان این کلک های اصفهانی رو خوب یاد گرفتی ها کلک...

:25r30wi: فقط یه اصفهانی می تونست اینو درک کنه
بله دیگه انقد با شما سر شرط سروکله زدم که فول فولم, کنکور بگیری ایندفه خودم رتبه اول می شم

rawy

New member
بچه هایی که متاسفانه به دلیل بیماری سخت مثل سرطان بستری هستن روحیه خوبی ندارم ولی بدتر از بچه ها مادرای اونا هستن که در اوج ناامیدی استرس و اضطراب هستن و اکثرا از ناامیدی با خدا قهر میکنن . الان تصمیم گرفتن که البته خیلی وقت پیش باید این کار رو میکردن ولی بازم خدا شکر که تصمیم گرفتن . یه تیم درمانی از روانپزشک روانشناس و پزشک ... با هم کار میکنن
حالا از من خواستن به عنوان روانشناس به صورت گروه درمانی انواع روشهای مقابله با مشکل استرس و... برای مادرا اجرا کنم

وووووو چقدررررررر عاااااااااالییییییی
خوش به حالت الی جون
اجرت با خدا, برات آرزوی موفقیت دارم

parand

Well-known member

تبریک میگم الی جوووووووون...........
امیدوارم تو این راه موفق باشی....................:rose:

eliii

New member
البته یکم استرس دا م که بتونم خوب از پسش بر بیام حالا مشغول مطالعه ام و با استادام و دوستام که سابقه کار دارن دارن مشورت میکنم امیدوارم برای مادرا مفید باشه که شرایط واقعا بدی

rawy

New member
البته یکم استرس دا م که بتونم خوب از پسش بر بیام حالا مشغول مطالعه ام و با استادام و دوستام که سابقه کار دارن دارن مشورت میکنم امیدوارم برای مادرا مفید باشه که شرایط واقعا بدی

استرست طبیعیه, شاید باورت نشه و بگی بهم نمیاد ولی همین الان برام کار پیش بیاد و بخوام برم می ترسم
یه خاطر اینکه وضعیتی که می خوای بری برات ناشناخته است, وقتی رفتی برات عادی می شه
تخصصش رو که داری, خودت رو بسپار به خدا بذار حرفای اون از دهن تو خارج بشه, حتما روشون تاثیر عالی می ذاره

parand

Well-known member
الی جوون امیدوارم بتونی یکم از ناراحتیه این خونوادها کم کنی.....
یه بار رفته بودم دکتر یه خانومه ای اومده جواب ازمایش خواهرشو اورده بود . خواهرش یه تومور سرطانی تو سرش داشت...............
به بنده خدا انقد بد گفتن مشکل ابجیت چیه......... داشت سکته میکرد. منم دوست داشتم بشیتم باهاش گریه کنم..........
مراعاتم نمی کنن بدون مقدمه میگن..............

rawy

New member
واااااااااای برای خودم تازه باز شد
چقد خوووووووووووبه :4d564ad6:
صنم جون بیا ببین همه جای مغز رو دیگه می تونیم به وضووووووح ببینیم
اونکه میگفتم خوابای خوب سه بعدی ببینید این بودااااااااا تعبیر شد :tonguesmiley:

parand

Well-known member
بچه ها ببنید کی اومده..........
چشم و چراغ تایپیک....................سلاااااااااااااااااااااام...............

:ad54ad:خوبی فانوووسی جوونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلمون حسابی برات تنگ شده بود.................

parand

Well-known member
ایلین جوووووووونم سلااااااام...............
خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه نقاشی من به کاریکاتور هم رضایت دارم.....................
:25r30wi:

آخرین ویرایش:

aylinn

New member

چقدر عالی بهت تبریک میگم الی جون.

aylinn

New member
راوی جون دستت درد نکنه سایت عالیه مال منم باز شد.
ما استادمون یه نرم افزار بهمون داده بود که شامل نمای سه بعدی و عملکرد مغز و کل سیستم عصبی بود فکر کنم بیرون هم از این نرم افزارا بفروشن .

parand

Well-known member
سلااااااااااااااااام ایلین جوووووووووونم................

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا