چه پرنده ای هستید؟

taksetareh

New member
با مار اشتباه نگیری فقط این گردنشه

purple_heron.jpg
وای چه پرنده خوشگلیییییییییییی

parnia

New member
قمری :whistle:

طبيعتا آرامش طلب هستيد و از يک زندگي عاشقانه لذت مي بريد و بندرت از آن خسته مي شويد . بردبار ، سازگار و در عين حال جذاب هستيد.
dan.gif

mahnam

New member
” حواصيل “
جذاب و متفکريد و معمولا تنها و منزوي به نظر مي آييد.در عبور از مسير زندگي ممکن است در باتلاق هم گرفتار شويد ، اما آنقدر محکم و استواريد که از اين مشکلات موفق بيرون مي آييد.

aManofDetail

New member
23 ارديبهشت تا 19 خرداد ” قمري “
طبيعتا آرامش طلب هستيد و از يک زندگي عاشقانه لذت مي بريد و بندرت از آن خسته مي شويد . بردبار ، سازگار و در عين حال جذاب هستيد.

mohana

Well-known member
قمری :whistle:

dan.gif

23 ارديبهشت تا 19 خرداد ” قمري “

دیگه تکرار نکنم...:sarma:

parsa90

New member
درود بر حواصیلی ها
:smilies-azardl (113
منم حواصیلی ام...............

taksetareh

New member
بچه های حواصیل !!! در بدترین کاربر انجمن به من رای بدین که پیروزی ی حواصیل پیروزی همه ی حواصیلی هاست :)))))
یعنی الان میخوایید از عرق حواصیلی بودن سواستفاده کنید آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

matin

New member

نفرمائین اینجوری ، شما میتونین از دید کمک به هم نوع نگاه کنید ، خوشحال میشم تک ستاره ی انجمن رو در ستادم ببینم !!!

mahnam

New member
بچه های حواصیل !!! در بدترین کاربر انجمن به من رای بدین که پیروزی ی حواصیل پیروزی همه ی حواصیلی هاست :)))))

نفرمائین اینجوری ، شما میتونین از دید کمک به هم نوع نگاه کنید ، خوشحال میشم تک ستاره ی انجمن رو در ستادم ببینم !!!

:25r30wi::25r30wi:
آقا با دهن روزه مااارو وادار به انجام این کارا نکنین !
بدترین چیه ؟! گناه داره !
از نظر ما شما یکی از بهترین هایی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
تو تاپیک بهترین ها به خاطر حواصیلی بودن شاااید شااااید یه کم بیشتر فک کردم !
الان که دیگه اصن جای بحثی باقی نیست :a2d3:

taksetareh

New member
منم با مهنام جان موافقم اصلا ما حواصیلی ها یه خصلتی داریم که دست ودلمون به بد نمیره عاقا:bunnyearsmiley:

matin

New member
آخه من روست دارم آدم بده ی داستان باشم ، بعد من تو اون تاپیک کاندید ندشم ، حال اگه باز امکانش بود اندک حمایتکی از ما بفرمائین !!!!

به افتخار حواصیلی ها دست و جییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغ هوررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بالا