سلااااااام قاصدک عزیزم. خوبی خانومییی؟
خسته نباشی عزیزم..........
ببینید کی اومده.......راوی عزیزم.........سلااااام....:bunnyearsmiley:
باورت نمیشه راوی جوووونم الان مخصوص اومده بودم واست پیام بزارم کجایی؟؟؟؟؟
دلم حسابی برات تنگ شده بود..
نبودی دیگه هیچکس دوست نداشت به تایپک سر بزنه. تایپیک از رونق افتاده بود..............
مرسی الی جون که از بچه ها خبردادیفانوسی شهرستان رفتن برای همون فامیلشون که فوت شدن
سلااااااااااااااااااام
خوبی الییی؟ دلم تنگ شده بود. آره خودم هم میدونم که خیلی دیر به دیر میاممن نمیدونم این شایعه از کجا اومده! فعلا که من باید دور راه بیفتم و امضا بگیرم از شماها... من هم فقط زبانم رو خوب زدم، اونم خب چونکه از بچگی زبان خوندم و کارمه و حقیقتش برام درس نمره بیاری بود، ولی بقیه درسام اصلا اصلا تعریفی نداشت، بچه ها هم در جریان هستن! ولی ممنون که منو هم داخل کردین در جمع تک رقمیتون! اعتماد به نفسم رفت بالا:28:
ولی جدا از شوخی، امیدوارم همه یه جای خوب فبول شیم.
سلااااااام تینکربل
خوبی؟
چه خوشگله آیلین, از این به بعد تینکربل صدات می کنم
سلام صنم جان خوبی؟
اکثرا بچه ها زبان رو پایین می زنن, امیدوارم این امتیاز مثبت کمکت کنه و یه رتبه ی تک رقمی برات بسازه
فکر می کنم از سطح زبان و ضعفی که اکثر ماها توش داریم مطلع باشی, پیشنهادت چیه برامون؟
چطوری یه کار گروهی انجام بدیم که بتونه تا آخر تابستون یه تفاوتی تو زبانمون ایجاد بشه؟
(البته می دونم سوالم خیلی کلیه ولی هرجور که صلاح می دونی برامون توضیح بده, مرسی)
سلام راوی جونم با اون آواتار قشنگت! خوبی؟
من که با این وضع تخمین رتبه عمرا تک رقمی بشم، ولی خیلی دوست داشتم اگه بهزیستی قبول میشدم، اونم فکر نکنم:sadsmiley:
اما در مورد زبان... نمیدونم آخه میخواین زبان عمومی کار کنین یا اختصاصی... اگه اختصاصی که خب کتابهایی هست مثل لزگی و رضازاده که قبلا کار کردین. ولی اینو در هر حال می نویسم واسه بچه هایی که امسال میخوان شرکت کنن، شاید خوندن و مفید بود براشون. من پیشنهاد میکنم که با توجه به سطحتون یکی از اینها یا هر کتاب دیگه رو انتخاب کنید و شروع کنید به خوندن. کلمه هایی رو که بلد نیستین از توی دیکشنری انگلیسی- انگلیسی پیدا کنید و توی یه دفتر بنویسین. اگه حوصله ندارین معنی هاش رو بنویسین، مثالی که توی دیکشنری اومده رو همراه با جمله کتاب بنویسین. این باعث میشه که اون موقعیت خاص تو ذهنتون بمونه. بعد هم میتونین فرمهای مختلف اون کلمه رو بنویسین. مثلا اگه VERB هست، NOUN, ADJ, ADV.... این کار باعث میشه که با اینها بیشتر آشنا بشین و اگه یه کلمه ای رو ببینین که نمیدونین چیه با توجه به پسوندهاش بتونین حدس بزنین که توی جای خالی میشه گذاشتش یا نه. یعنی بتونین تشخیص بدین که فرضا اینجا باید یه فعل به کار برده بشه.
پیشنهاد دیگه اینکه میتونین کلمه هایی که هم معنی هستن رو توی یه صفحه دفترتون بنویسین و به هم با شکل وصلشون کنین، و حتی کنار هر کدوم باز مثالش رو بنویسین. مثال نوشتن خیلی کمک میکنه. میتونین جعبه جی 5 هم درست کنین، من خودم این کار رو کردم و تجربه بهم ثابت کرد که کلمه هایی که با مثال مینوشتم خیلی بهتر از اونایی که فقط معنی اش رو می نوشتم تو ذهنم میموند. مثلا اینطوری که روی یه طرف کارتتون جمله مثال رو بنویسین و زیر کلمه مورد نظرتون خط بکشید. این میشه سوالتون. بعدا اونور کارت معنی کلمه رو ترجیحاااااا به انگلیسی بنویسین. وقتی که یه مقدار سطحتون اومد بالاتر میتونین اصلا سوال رو به صورت جای خالی بنویسین. و بعد هم به نظرم روش کتاب لزگی خوبه و با مهارتهاش پیش برین، ولی این رو هم بگم که لزگی یکی دو تا فصلش خیلی ایراد داره، از جمله مهارت 6 لغاتش. خیلی اون فصل رو جدی نگیرین و تا جایی که میتونین کلمه هاش رو توی دیکشنری چک کنین.
اگر هم زبان عمومی میخواین کار کنین که خب خیلی ها و کتابها هست که خیلی خوبن، ولی اگه میخواین یه مقدار تفریحی تر باشه چونکه تابستونه، پیشنهاد میکنم فیلم یا سریالی که می بینین به انگلیسی باشه و زیر نویس انگلیسی هم داشته باشه. اگه سطحتون اجازه میده میتونین زیرنویس رو خاموش کنین و فقط جاهایی که نفهمیدین چی گفت روشن کنین تا از روش بخونین. باز هم به همون روش هر کلمه یا عبارت جدید یا جالبی که میبینین رو یه گوشه یادداشت کنین و بعدا توی دفترتون معنی و مثالش رو بنویسین و فرمهای مختلف و .... حتی میتونین مثلا همه کلمه های یک قسمت از سریال رو به همراه اسم یا قسمت سریال با هم بنویسین، این باعث میشه که وقتی دوره میکنین خیلی بهتر تو یادتون بمونه. باز هم اگه جمله خود فیلم رو هم بتونین بنویسین خیلی بهتره... اگه میخواین که عمیقتر یاد بگیرین یه جمله هم با کلمه اش بنویسین، ترجیحا جمله ای که براتون شخصی باشه یا خنده دار باشه که تو ذهنتون بمونه. ولی بدین یه معلم یا دوستی که وضعش بد نیست براتون صحیحش کنه. اگه خواستین من هم میتونم کمک کنم. این کار رو با کتاب و حتی موزیک هم میتونین بکنین، فقط در نظر داشته باشین که ترانه ها همیشه از نظر گرامر مثل متن نیستن و توی ترانه شما اجازه دارین یک سری خطاهایی رو مرتکب بشین که تو صحبت یا نوشته قابل قبول نیست.
کلا که حرف زیاده واسه گفتن، اینا چیزایی بود که الان به نظرم میرسه. من کلا تاکیدم رو اینه که تا جایی که میتونین از انگلیسی استفاده کنین و همه چیز رو به انگلیسی بنویسین توی دفترتون، و معتقدم که ترجمه خیلی به درد نمیخوره بخصوص اگه بخواین عمقی کار کنین. تجربه شخصی من اینه که ترجمه سرعت رو میاره پایین. میدونم که مبارزه با این فکر که معنی یک کلمه رو به فارسی ندونی خیلی سخته، ولی اینکه بتونی 2 3 تا جمله خوب با اون کلمه بگی و معنی اش رو به انگلیسی بگی و بلد باشی بیشتر به زبان کمک میکنه، هم به یادگیری کمک میکنه و هم سرعت رو میبره بالا چونکه دایم مجبور نیستی کانال رو عوض کنی. البته اینایی که گفتم در مورد دوستاییه که بخوان واقعا زبانشون رو قوی کنن و شاید برای کسایی که کنکوری میخونن و زبانشون در حد بالایی نیست اصلا کاربردی نداشته باشه چون وقتشون کمه. من پیشنهاد میکنم این دوستان از کسایی که وضعیت مشابهی داشتن کمک بگیرن.
وای چقدر حرف زدم. ببخشید دیگه. امیدوارم که مفید باشه.
سلام راوی جون
خوبی عزیزم
شمااولین کسی نیستی که تینکر بل صدام میکنی همسرمم بعضی وقتا تینکر بل صدام میکنه.:tonguesmiley:
چه خبرا راوی جون چکارا میکنی؟
دلم براتنگ شده بود