جواب میخاممممممممممممممممممممم مممممممممم!!!!!1

economic

New member

‫دونفرلب پرتگاه هستن يكيشون اونيه كه تورودوست داره يكيشون كسيه كه تودوستش داري كدوم رونجات ميدي؟چرا؟‬

MAHSABANOO

New member
اونی که منو دوس داره رو نجات میدم
cupid-heart-animated-animation-cupid-smiley-emoticon-000379-medium.gif

mw.ashel

New member
کمی بی رحمانه است ولی خب تجربس دیگه تو زندگی:اونی که منو دوست داره چون اونی که من دوسش دارم و دوسم نداره فدای کسی که دوسم داره نمیکنم چون اون جور آدما ارزش دوست داشتن رو میدونن و دوسشون دارن

ketabsabz

Well-known member
اگه شد هر دوشون ، اگه ن اونیو ک دوسش دارم ، خووو نه اونی ک منو دوس داره پس چی ؟؟

خودمو با هر دوشون میندازم پایین اینطوری بهتره

mbamari

Member
اول میپرسم اخه آدمای عاقل لب پرتگاه چی میخواستین که رفتین اونجا.
البته شاید پایین پرتگاه دریا باشه. با هم میپریم تا دور هم یه شنایی کرده باشیم
خیلی میچسبه. شما نمیاین؟:smiliess (8):

leylii

New member
این نامردیه که خب اکو ...تا بشه هر دوشونو نجات میدم اگه که نشد همون که دوسش دارمو نجات می دم

mexin

Well-known member
اگه شد هر دوشون ، اگه ن اونیو ک دوسش دارم ، خووو نه اونی ک منو دوس داره پس چی ؟؟

خودمو با هر دوشون میندازم پایین اینطوری بهتره

این دیگه فیلم هندی شد سبزکتاب جون! بیخیال. !
ازت راهنمایی خواسته نه خودکشی نشونش بدی!

raha 24

New member
سعی می کنم هر دوشونو نجات بدم اما اگه نشد اونیکه دوسش دارمو . خب بیشتر از این کاری از دستم بر نمیاد . فک کنم معنی دوست داشتن هم همین باشه. بهترینا رو واسش بخای

mexin

Well-known member

‫دونفرلب پرتگاه هستن يكيشون اونيه كه تورودوست داره يكيشون كسيه كه تودوستش داري كدوم رونجات ميدي؟چرا؟‬

اصل ماجرا یکم مشکوکه! حالا کی هردوشون رو خبر کرده که با هم لب پرتگاه بیان و تو نجاتشون بدی!!؟:65d6a5d6s:

setareh58

New member
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چه سوال سختیه!!!!!!!!! سعی میکنم هردوشون نجات بدم که اگه نشد خودمم باشون پرت بشم:smiliess (3):

شهاب

New member
سوال شما یه جوریه.
خوب اگه هیچ راهی به جز اینکه یکی از اون دونفر رو نجات بدم نباشه فکر کنم به احتمال 90٪ اونی رو که دوسش دارم نجات بدم.که ممکنه همونی باشه که منو دوس داره.البته من فکر میکنم خوب چطور میشه کسی رو که دوس داری نجات ندی و اون یکی رو نجات بدی؟خوب اگه میگی اون منو دوس داره و من اونو نجات میدم من فکر میکنم ممکنه ناخودآگاه اونو دوس داشته باشی و خودت خبر نداشته باشی حالا به هر دلیلی مثلا اینکه به این دلیل که اون دوست داره.
ببخشید پیچیده شد.:rose:

helena

New member
اونیکه دوستش دارم ولی بازم قطعی نمیگم چون کسیو دوست ندارم و نمیدونم اونیکه منو دوست داره کیه که ارزش نجات رو داشته باشه یا نه

cheshmak

New member
مسلما اوني كه دوسم داره نجات ميدم ولي نه.....نه.......اصن من دو تا ميندازم پايين راحتتت....آرامشش بيشتره...باوركنيد.

k-b

New member
100% اونی که دوستش دارم رو نجات میدم. اگه اونی که منو دوست داره نجات بدم (از اونجایی که قبلا هم منو دوس داشته) حالا دیگه مدیونم هم میشه دیگه دست از سر کچلمون برنمیداره!!! اگه اونی که من دوستش دارم رو نجات بدم هم عشقم رو بهش ثابت کردم هم دیگه مدیونم شده مجبوره باهام سر کنه!!!!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

بالا