شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

ZIYA1366

New member
نه ديگه داداشي بحثو عوض نكن! :smiliess (4):وقتي اينا رو نوشتيد و با ساير برادران عزيز لب به خنده رضايت ميگشاييد يعني به به و چه چه كه ما ميتونيم و دخترا نميتونن.. :motat: مگه نه؟؟؟؟ حالا لزوما نبايد از كلمه افتخار استفاده كرد كه!!

تازشم مگه شوخي نبود تاپيكتون؟؟ :dadad4: همونجور كه من كلي به مطالب بامزه شما (به جز چندتا كه يه كم بوي بدجنسي پسرونه ميداد) كلي خنديدم...شما هم بهتره يه لبخند بزني برادر و اينقدر حرص نخوري چون تك تك اون چيزايي رو كه نوشتيد پسرا دارن با اجازتون... والبته من اصلا از بچگي هم با دخترا شيرن و پسرا خرگوشن و يا دخترا بادكنكن دست بزني ميتركن و.... مخالف بودم چون عاشق داداشامم و هميشه در وصفشون شعر نيك ميسرايم.... :a2d3: هرچند از دست تو بيني كردنشون بيزارم... موفق باشيد داداشاي گلم

خيلي جدي نكيريد هميشه و همه جا و توي هر سني اين كل كل خانوما و آقايون هستش ،،،
مثﻻ اينكه خانوما نميتونن تويه 10متر جاي بارك بدون برخورد با جدول يا تير جراغ برق احتمالي بارك كنن، واقعيته خنده داريه كه از هر 10 خانوم كواهينامه دار توي دنيا (نه فقط ايران) 6-7 تاشون كواه بر اين مطلبن.
بس سخت نكيريد .

ZIYA1366

New member
كارهايي كه انتظار ميره كه زنان برترين ها باشن :
1.آشبزي
2.برستاري
3.متخصص زنان
4.دكوراسيون داخلي

ولي درواقعيت خﻻف اين مطلب هستش و برترين ها در رشته آشبزي و برستاري و متخصص زنان و دكوراسيون داخلي در دنيا و ايران (منهاي متخصص زنان) مردها هستن .
باشد كه بيدار شويد ....

ZIYA1366

New member
اگه ما نبودیم که شما جوراباتونم پیدا نمیکردید همیشه نیمرو میخوردید تا لنگ ظهرم میخابیدید نمونش خابگاهاتون که مشهوره چه برسه به موفقیت

من عذر ميخوام ولي ارزش خانوما بيشتر از بيدا كردن جوراب و غذا بختن هستش.
ولي درمورد اينكه تا لنك ظهر ميخابيديم موافقم ، فقط بلدين به بهونه ي ليوان شستن ، ليوانو بكوبين به سينك ك بعله آقاي بيجاره بيدار شه ، آخه مكه جي ميشه حداقل يه روز تعطيل هم ك شده سرو صدا نكين؟؟؟؟؟؟؟

نوتر

New member

۸ـ یه پسر خوب سر تا شعاع ۳ متریِ هیچ خانمی نمیشینه.

.

:motat:,والا تا اونجایی که من یادمه تو دوره ی کارشناسی هیچ دختر خانمی تو شعاع 5 متری ما پسرا نمینشست. آخه ک ل ا س ای ما مدل آمفی تئاتری بود. اون پشتم 4 ردیف صندلی دوتایی بودند. که من و دوستم یه گوشه و اونیکی 2 دوستامم اون گوشه میشستند. وسط خالی میشد. فقط بعضی وقتا شیرزنهای هم ک ل ا س ی مون مینشست اون وسط که از بالا سرشون هواپیمای کاغذی رد میشد میرفت اونور بعضی وقتا

آخرین ویرایش:

ZIYA1366

New member
آهای ملت پستایی که من گذاشتم خییییییییییلی به خانما بخصوص سرکار خانم عالیه محترمه معززه مکرمه پشمک برخورده. یا بیاین کمکم یا مجبور بر خلاف میل باطنیم این جام زهرو بنوشم و عذرخواهی کنم چون بدم میاد کسی ازم ناراحت بشه و ظاهرا پشمک شده

دوست عزيز اين طبيعيه ك باشند كساني ك از شما نارحت بشن
(بااحترام به pashmak)
ولي شما راهتو ادامه بده و بهش اطمينان داشته باش ، شماهم بي احترامي نكردي و انتظار ميره ك همينطور باشه توي ادامه راه (قابل توجه همه دوستان)

MAHSABANOO

New member
اینجا چه خبره من فک کردم این تاپیک رفته ته جدول خخخخخخخخخخخخخخخ

نوتر

New member
نه ديگه داداشي بحثو عوض نكن! :smiliess (4):وقتي اينا رو نوشتيد و با ساير برادران عزيز لب به خنده رضايت ميگشاييد يعني به به و چه چه كه ما ميتونيم و دخترا نميتونن.. :motat: مگه نه؟؟؟؟ حالا لزوما نبايد از كلمه افتخار استفاده كرد كه!!

تازشم مگه شوخي نبود تاپيكتون؟؟ :dadad4: همونجور كه من كلي به مطالب بامزه شما (به جز چندتا كه يه كم بوي بدجنسي پسرونه ميداد) كلي خنديدم...شما هم بهتره يه لبخند بزني برادر و اينقدر حرص نخوري چون تك تك اون چيزايي رو كه نوشتيد پسرا دارن با اجازتون... والبته من اصلا از بچگي هم با دخترا شيرن و پسرا خرگوشن و يا دخترا بادكنكن دست بزني ميتركن و.... مخالف بودم چون عاشق داداشامم و هميشه در وصفشون شعر نيك ميسرايم.... :a2d3: هرچند از دست تو بيني كردنشون بيزارم... موفق باشيد داداشاي گلم

غزل خانم حرص خودنی نیست باوو.
بعضی وقتا جو ملتهب تاپیک رو میارم آروم کنم تا ادمین خان نیان...

ghazal26

New member
خيلي جدي نكيريد هميشه و همه جا و توي هر سني اين كل كل خانوما و آقايون هستش ،،،
مثﻻ اينكه خانوما نميتونن تويه 10متر جاي بارك بدون برخورد با جدول يا تير جراغ برق احتمالي بارك كنن، واقعيته خنده داريه كه از هر 10 خانوم كواهينامه دار توي دنيا (نه فقط ايران) 6-7 تاشون كواه بر اين مطلبن.
بس سخت نكيريد .

تو هر سني؟!!! البته بعله.. اين بيشتر در مورد آقايون صدق ميكنه چون تا هشتاد سالگي هم دلشون ميخواد به خانومشون ثابت كنن ميتونن تا ده ديقه روپايي بزنن و با يه انگشت در شيشه مربا رو باز كنن و... :25r30wi: حالا شوخي به جاي خود بچه ها اما باور كنيد نه مردها بدون زنان و نه زنها بدون مردها هرگز نميتونن زندگي كنن...اين طبيعت انسانه و غير قابل انكار اگر اينطور نبود خدا همه رو يك جنس مي آفريد.. پس زنده باد خانواده :auizz3ffy9vla57584x

MAHSABANOO

New member
www.pichak.net-145.gif

ZIYA1366

New member
تو هر سني؟!!! البته بعله.. اين بيشتر در مورد آقايون صدق ميكنه چون تا هشتاد سالگي هم دلشون ميخواد به خانومشون ثابت كنن ميتونن تا ده ديقه روپايي بزنن و با يه انگشت در شيشه مربا رو باز كنن و... :25r30wi: حالا شوخي به جاي خود بچه ها اما باور كنيد نه مردها بدون زنان و نه زنها بدون مردها هرگز نميتونن زندگي كنن...اين طبيعت انسانه و غير قابل انكار اگر اينطور نبود خدا همه رو يك جنس مي آفريد.. پس زنده باد خانواده :auizz3ffy9vla57584x

زنده باد خانواده رو هم قبول دارم ...

MOHAMMAD.R

New member
زنده باد همه ی اقایون جمع بابا باریکلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:smilies-azardl (113
چیه؟؟:New (6):
تاپیکه خودمونه!:auizz3ffy9vla57584x

BBT

New member
بچه ها من پشتیبانی تدارکاتچی ام هر چی خواستین بگین بیارم
شما خوب بجنگین

Fariba 90

New member
من که ازفیلم هندی حالم بهم میخورهتهوع.gif برعکس مورد19فیلم جنگی رو دوست دارم خیلیاش رو هم میتونم انجام بدم.فقط اعتراف میکنم از سوسک و حشرات موزی دیگه چندشم میشه ولی نه که بترسم .باشه افتخار سوسک کشتن با شما آقایون!حالا چرا جنگ؟10_9_210.gif
8و24 دیگه چیه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

sara77

New member
عجبببببببببببببببببببببببببببب
حالا دلمم میسوزه این شادی رو ازشون نگیرم یه چی بشون بگم عایا نگم عایاااااااااااااااااااااااا
اشکال نداره برادرای عزیز میشه ذوق کنین فعلا وقت تنفس بهتون میدیم بذار یه دو روز دیگه که سیر حرف زدین میام کلی جوابتونو میدم
حالا حرف بزنین وقتتون نره

Maryam.A

Well-known member
حیف که سرم شلوغه وگرنه میومدم تو جنگ شرکت میکردم
هر روز باید با اینا بحث کرد ای بابا

BBT

New member
عجبببببببببببببببببببببببببببب
حالا دلمم میسوزه این شادی رو ازشون نگیرم یه چی بشون بگم عایا نگم عایاااااااااااااااااااااااا
اشکال نداره برادرای عزیز میشه ذوق کنین فعلا وقت تنفس بهتون میدیم بذار یه دو روز دیگه که سیر حرف زدین میام کلی جوابتونو میدم
حالا حرف بزنین وقتتون نره
:whistle::whistle::whistle:

BBT

New member
جدی جدی داره جنگ شروع میشه ؟!؟!؟
اماده شین پس
2gangs.gif

bioshimi93

New member
آقایون با دخترا شوخی نکنن چیکار کنن کارشونه دیگه
اینقدر ادامه بدین تا خسته بشین
ما دخترا با جنبه تر از این حرفاییم.نه از سوسک میترسیم نه از هیچ موحود دیگه ای
من زیاد وقت ندارم وگرنه میومدم می دیدم تا کجا دووم میارین جلوی دخترا!!

بالا