زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
سلاااااااام منم امدم ، کلی جای همه خالی بود اصلا ادم میره شمال زنده میشه خیلییییی خوب بود بعد از یکسال همین دو روزم برای روحیم عالی بود هرچند که کلیییییی دلم براتون تنگ شده بود تا رسیدم امدم اینجااااااا

سلاااااااام به الی نازنینم. خوبی خانووومی؟؟؟؟؟
اومده بودی شمااال....پس حسابی بهت خوش گذشته. هر چند اینجا چند روز خیلی گرم شده ادم نمی تونه نفس بکشه..........
منم دلم براتون تنگ شده بود اخه چرا هیچکس نیست؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
ایلین کجاااست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وقتی از مسافرت اومده سر نزده.....
ایلین جووونم دلم خیلی واست تنگ شده.....

parand

Well-known member
فانوووووسی شما چرا نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم واست تنگ شده.......

ainazhz

New member
سلاااااااام منم امدم ، کلی جای همه خالی بود اصلا ادم میره شمال زنده میشه خیلییییی خوب بود بعد از یکسال همین دو روزم برای روحیم عالی بود هرچند که کلیییییی دلم براتون تنگ شده بود تا رسیدم امدم اینجااااااا

سلام الی جون. خوش اومدی... اومدی شمال و نیومدی پیش من؟
297.gif

خوبه که بهت خوش گذشته باشه.

ainazhz

New member
سلاااااام ایناز جوونم ؟؟؟ خوبی؟؟؟
کجا بودی؟؟؟؟
خیلی وقته پست نمیزاریا.................

سلام پرند جون خوبیییی؟ من سشنبه رفته بودم تهران واسه مصاحبه دانشگاه شاهد.. امروز برگشتم.. اصلا از محیطش خوشم نیومد.
bc3.gif

mosaffa7

New member
سلام پرند جون خوبیییی؟ من سشنبه رفته بودم تهران واسه مصاحبه دانشگاه شاهد.. امروز برگشتم.. اصلا از محیطش خوشم نیومد.
bc3.gif

سلام آیناز جان
خوبید؟ چه خبر؟
از شاهد بگید؟ چطور بود؟ چی پرسیدن؟
من که نرفتم!!!

ainazhz

New member
سلام آیناز جان
خوبید؟ چه خبر؟
از شاهد بگید؟ چطور بود؟ چی پرسیدن؟
من که نرفتم!!!

سلام اقای مصفا
ممنون
والا فکر کنم فانوسی جان بهتر از من بتونن توضیح بدن. چون ایشون مصاحبه حضوری هم داشتن. اما من فقط امتحان کتبی رو شرکت کردم. سوالات کتبی اکثرا تو حوزه مذهبی و اخلاقی بود. 100 تا سوال بود. بعد از اینکه همه به سوالات جواب دادن منتظر موندیم . بعد از بین فکر کنم تقریبا 200 نفر 30 یا 40 نفر رو اسماشون رو خوندن و اونارو بردن واسه مصاحبه شفاهی و ما هم که اومدیم خونه..
تو مصاحبه شفاهی هم شندیم که از همه چیز میپرسن دیگه. از خانواده و سیاست و اعتقادات و احکام و ولایت فقیه و همه چیز
یه اقایی گفتن که اونایی که رفتن واسه مصاحبه با اونایی که نرفتن فرقشون اینه که ابهام داشتن. یا خیلی خوب بودن یا خیلی بد. اما من اینطور فکر نمیکنم . چون جند نفری که رفتن واسه مصاحبه و من دیدم و اونجا باهاشون در ارتباط بودم هم رتبه های خوب داشتن. هم کاملا کاملا با حجاب و مومن بودن.
چون خودتون میدونید دیگه جدا از رسیدن رتبه فرد واسه دانشگاه شاهد اولویت اول اونا قبولی توی مصاحبه هست. و اونا هم فقط واسشون حجاب و مسائل مذهبی فرد مهمه.
من افکر میکنم مسئولین دانشگاه برگه سوالات اونایی که رفتن تواسه مصاحبه رو چک کردن و عگساشون رو هم دیدن . دیدن که با شزایط دانشگاه اونا منطبق بوده و رو این حساب واسه مصاحبه شفاهی هم گزینششون کردن. که به احتماله زیاد قبول میشن.
بازم باید دید نظز دوستان چیه

از نظر محیط ظاهری دانشگاه خوبی نبود. با اینکه شنیده بودم شاهد امکانات خوبی داره. اما وسیله ایابو ذهاب نبود یا خوب نبود. زیاد با روحیات من سازگار نیست این دانشگاه اما به هر حال رفتم

eliii

New member
سلااااااام یک سلام با نشاط ، خوشبحالتون من فکر میکنم ادم تو شمال زندگی کنه پیر نمیشه خیلییییییی خوبه البته ما یه همسایه هم داریم که نمونه واقعی از یک خانوم کدبانو و خوش سلیقه شمالی هستن ، اصلااااا عالیه و بخاطر دیدن و همنشینی با شیرین خانوم عزیزم هم خیلی بهمون خوش میگذره خلاصه جاتون خاااااالی

eliii

New member
فانووووووسی جونم عزیزم انشاا... که زودتر خوب بشی نه من نه بچه های سایت دلمون نمیخواد فانوسی چشم و چراغ سایت کم سو بشه . شما باید همیشه پر نور و روشن بمونی این یک دستور از طرف الی

eliii

New member
ایلین جان از درس خوندن و وزارت و کارای اینا ناراحتی چراااااا اینجا کم میای به جان خودم ما هیچ کدوم با اونا موافق نیستیم زود بیا همگی منتظرتیم . اینجا بدون شما صفا نداره مگه چندتا ایلین داریم مااااا فقط یه دونه

eliii

New member
پرند چشم قشنگ خوشگل قوی خودم خوووووبی؟؟؟. عزززیززم از همون اول عزیزم با معرفت بودی . من دیگه زود به زود میام اصلااااا دلم نمیخواد اینجا ساکت باشه یا دل کوچیکت بگیره . زود به زود میام دلت وا بشه

eliii

New member
سلاااااام اینازی جونم خوبی؟؟؟ عزیزم شما هم زود به زود بیا . راستی منم مصاحبه شفاهی شاهد رو شنیدم گفتم اصلا دوست ندارم برم به روحیه من نمیخوره قبلا تو دانشگاه رفتم اخه استاد پایان نامه من رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه شاهد دکتر روشن برای پایان نامه رفتم . من که تهرانم نه اونقدر دوره که برم خوابگاه بگیرم نه اونقدر نزدیک که راحت برم بیام جادشم بد پر کامیونه برای همین از هیچ بابت خوشم نیومد هر چند که سطح علمی خوبی داره ولی من عجله ای ندارم امسال نشد انشاا... سال دیگه

eliii

New member
قاصدکی شما چرا اینقدر اروم میای اروم میری ... زود به زود بیا یکم با هم حرف بزنیم میدونی چند وقته با هم حرف نزدیم . من و پرند سرنوشتمون اینکه دل تنگ بچه های سایت بمونیم

eliii

New member
راوی جونم کلییییی خوش بگذرون که از مهر وقت اینکارا رو نداری و وقت کم میاری . امیدوارم کلی بهت خوش بگذره مواظب خودت باش

eliii

New member
ببخشید دوستان من فرصت نکردم لایک کنم فقط خوندم و امدم جواب دادم وااای که چقدر حرف زدم . اینم برای اینکه بدونید حتما به یاد همتون هستم و تاپیک پایین نره

eliii

New member
یزدان من با نظر شما کاملا موافقم عاغااااا هرچی یزدان بگه . منم چندتا فیلم گرفتم که یکیش روش خطرناکه که درباره یونگ و فروید

eliii

New member
سلااام جناب مصفای عزیز ، خوب هستین راستی شما این روزا رو چطور میگذرونید؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا