بهترین بازی کامپیوتری که بازی کردی ؟؟؟

BBT

New member
یه بازی تازه گرفتم ارباب حلقه ها اونم بد نیست

BBT

New member
همین بازی ها رو کردی که سیگار میکشی دیگه برو قایم موشک بازی کن بازی درمانی بشی

نه اون بازی ها رو دوران جوونی میکردیم الان خاله خاله بازی و این چیزا بیشتر جواب میده :25r30wi: قایم موشک هم بد نیست کلا فکر کنم شما اون یکی تاپیک براتون مناسب تر باشه پشمک

Haydi

New member
Driver..
خیلی وقت پیش اینو بازی می کردم
ولی خیلی باحال بود..
کلا ماشین بازی دوس دارم.. :4d564ad6:

a6136_Clip4U_Org_Driver.jpg

a731_Driver1_screen.jpg

حسان

Well-known member
من یه بازی کامپیوتری بود خیلی دوسش میداشتم.. اسمش نمیدونم چیه من بهش میگفتم بازی ماهی....اما هیچ وقت برنده نشدم...:sadsmiley:بس که سخته.... تا نیمه نهایی رفتم آ ...اما برنده نشدم...

pashmak

New member
نه اون بازی ها رو دوران جوونی میکردیم الان خاله خاله بازی و این چیزا بیشتر جواب میده :25r30wi: قایم موشک هم بد نیست کلا فکر کنم شما اون یکی تاپیک براتون مناسب تر باشه پشمک

حیف میخاستم نگم من تا اخر خیلی بازس=ی ها رو رفتم داداش اینا واسه ما خاطرست منتها غول بازیت خیلی وحشتناک بود برا زیر 50سال خوب نیست به سن ما نمیخوره در ضمن اونجام نظر داد م برو بخون

k-b

New member
بازی neighbors from hell یا همون همسایگان جهنمی خیلی وقت پیش بازی میکردم باحال بود

bahar.zr93

New member
angry birds
chicken
diner dash
hotel dash
و ......
کلا هرچی بازی آروم و بدون آدم کشی باشه دوست می دارم!!

بعضی وقت ها هم need for speed بازی میکنم ...

mikhak s

New member
پروژه IGI ، جنگ ویتنام call of duty پدر خوانده، king of road ،hitman فعلا همینا یادمه.

ghazal26

New member
Evil2 اونموقع دبيرستاني بودم و واقعا هيجان اين بازي منو به وجد ميو ورد وكلي هم ميترسيدم! بعدن ترا sims هم بازي ميكردم واقعا همه تلاشم اين بود تو بازي كه پول جمع كنم تا خونمو بزرگتر كنم..آخرشم كد تقلب براي كسب پولو پيدا كردمو يه ويلا ساختم به چه بزرگي...خخخخخخخخ اونقد كيف ميكردم اونموقع ها...يادش بخير

mikhak s

New member
بازگشت به قلعه گر گها (wolfenestein) این یکی خیلی ترسناکو با حال بود

mikhak s

New member
angry birds
chicken
diner dash
hotel dash
و ......
کلا هرچی بازی آروم و بدون آدم کشی باشه دوست می دارم!!

بعضی وقت ها هم need for speed بازی میکنم ...

بهار من دقیقا بر عکس تو بودم اصلا حوصله بازی های آرومو نداشتم:smiliess (9)::whistle:

BBT

New member
اخرین بازی اروم که کردم بچگی
کشاورز بود خیلی جالب بود

Hamidvet

New member
اولین شماره بازی های Call of Duty ، Medal of Honour;Allied Assault و همچنین بازی سخت و جذاب Wolfenstein 2009 خیلی بهم چسبید...

بعلاوه چند بازی دیگه! :ad54ad:

بالا