مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

z.bio

New member
بچه ها من دارم میخونم اما انقد حلزونیه که خجالت میکشم گزارش بدم:dadad4: شرروع کنین به گزارش دادن مام رومون بشه دیگه:ph34r-smiley:

mandy

New member
بچه ها لطفا بگید برا آزمون های آزمایشی چی کار می کنید کدوم بهتره ؟؟
من می خوام سریع تر آزمون ثبت نام کنم چون همین که حس کنم آزمو نی رو پیش رو دارم بیشتر انگیزه پیدا می کنم واسه درس خوندن
لطفا تو این زمینه اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید....
مررررررررررررررررررررررسی

ما اینجا توافق کردیم خ ل ی ل ی 8 مرحله شرکت کنیم اینطوری درصدامونم میزاریم و بعد هر آزمون نظر می دیمو اشکال گیری میکنیم مگه نه بچه ها:smilies-azardl (113

Maryam.A

Well-known member
مریم جون من شما رو دعوت میکنم به شهر خودمون:ad54ad: اینجا هوا سرد و عالیه البته نسبت به شهرهای دیگه:motat: تشریف بیارید در خدمت باشیم خانومی

مرسی عزیزم
سیگار نکش برا ریه هات ضرر داره از ما گفتن
:tonguesmiley:

Maryam.A

Well-known member
واقعأ که بچه ها خیلی...
گزارشاتون کووووووووووو؟:mad_majidonline:

Maryam.A

Well-known member
خب بچه ها ساعت 12:30 شبه کسی گزارش نداد
منم میرم شماهاهم که نمیاید تا این تاپیک کلأ حذف شه
چون هیچکی توش قصد درس خوندن نداره.

(ROYA)

New member
:smiliess (12):
خو من چه کنم بابا هنوز اوایل تیر ماهه یک کم فرصت بدیننن خوووو:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اشکال نداره اول من اعلام میکنم
من امروز هیچ چی نرسیدم بخونم ولی یه برنامه ریزی ای کردم چون من فقط با برنامه ریزی درس میخونم:(50):
نمیدونم برنامه ریزیم درسته یا نه ولی اگه همه گزارش بدن تا منم ببینم میفهمم که جایی از کارم ایرادی داره یا نه با این حساب متوجه شدم کسی جدی شروع نکرده پس هر کی الان جدی شروع کنه به درس خوندن موفقه:thanks:منم تصمیم جدی دارم که شروع کنم

mandy

New member
mandy خانوم گزارشت کو؟
من امتحانایییی کوفتیمو بدم بعد نوبت گزارشششششششششششششششششششششششششششششش راستی انسانیمو زیر 15 پاس می کنم با این استادای وحشییییییییییییییی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

melodi6908

New member
خب بچه ها ساعت 12:30 شبه کسی گزارش نداد
منم میرم شماهاهم که نمیاید تا این تاپیک کلأ حذف شه
چون هیچکی توش قصد درس خوندن نداره.
عزیزم خونسردی خودتو حفظ کن :riz513:
من اومدم
دیر اومدم چون داشتم به قولم عمل میکردم
1فصل ژنتیک + 2 درس 504:thumbsupsmileyanim:

s.a2000

New member
بچه ها 504 فقط توی هر درس 12 تا کلمه اصلی حفظ میکنید یا اگه کلمه های دیگه متن یا جمله ها هم بلد نیستید یاد میگیرید؟

(ROYA)

New member
بچه ها 504 فقط توی هر درس 12 تا کلمه اصلی حفظ میکنید یا اگه کلمه های دیگه متن یا جمله ها هم بلد نیستید یاد میگیرید؟

ببخشیدا من جواب میدم:riz304:
من اول لغات رو قشنگ حفظ میکنم هر 12 تا بعدش حتمن یه دور از درسش میخونم که ببینم لغتی هست که مشکل داشته باشم یا نه اگر هم باشه به اون 12 تا اضافه میکنم فعلن یه درس 504 رو امروز صبح خوندم تا شب بازم گزارش میدم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آفاق

New member
سلام

من طبق فرمایش بچه های اینجا واسه ژنتیک پایه از کتاب حسن اکرمی شروع کردم اما واقعا اونم کتابیه که همه چیو ریز و طولانی توضیح داده و واقعا من یکی سختمه وو واقعا وقت گیر و طولانیه و بسیار خسته کننده
لازمه همه اونا رو بلد باشیم

یکی پیشنهاد بده
همون امری رو شروع کنم واسه حوندن؟
چیکار کنم؟
مهمنام جان کمککککککک

آخرین ویرایش:

medicalab

New member
من که فعلا فقط زیست میخونم
مولکولی حمید نقوی،صفحه 150
ینی خیلی عقبم؟

alireza16

New member
سلام

من طبق فرمایش بچه های اینجا واسه ژنتیک پایه از کتاب مجید مهدوی شروع کردم اما واقعا اونم کتابیه که همه چیو ریز و طولانی توضیح داده و واقعا من یکی سختمه وو واقعا وقت گیر و طولانیه و بسیار خسته کننده
لازمه همه اونا رو بلد باشیم

یکی پیشنهاد بده
همون امری رو شروع کنم واسه حوندن؟
چیکار کنم؟
مهمنام جان کمککککککک

مجید مهدوی که بیشتر برای سلولی مولکولی کاربرد داره؟!!!!!!!!!!!
کتاب خوبیه و روان گفته!!
هم امری بخون هم مجید مهدوی:smilies:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا