امروز رفتم آزمایشگاه پردیس که تخصصی ترین آزمایشگاه ژنتیک مشهده.فرم استخدام شو پر کردم.فک می کنید حقوق چند؟؟؟؟اداره کار!!!یعنی 400.کلی هم ازت کار می کشن تازه.بشینم درس بخونم فک کنم بهتره7977cujr38iyymsu8: حیف تایمم که برم سره کار اونم با این وضع
با اعصبانیت زیاد میرم درس بخوووونم :sdasdasd:
ولی پروانه تو تهران حقوقشون 700 تومنه
تازه کاراها!!!!
حتما با اضافه کاریش بیشتر می شه.بابا تهران حقوق خوب می دن
اگه تو یه آزمایشگاه با حقوق مثلا 700 کار پیدا نکنی یعنی علمت بیهوده بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من خیلی به رشتم علاقه دارم و با علاقه هم درس میخونم ولی یه حدیثی از پیامبر هس که یه بچه ها تو همین سایت نوشته بود مضمونش این بود:"علمی که به کار نیاید بیهوده است"
من همیشه دوست داشتم استقلال مالی داشته باشم.همیشه از دیدن اینکه مادرم استقلال مالی داشت لذت میبردم و دوست دارم منم مثل ایشون باشم :thumbsupsmileyanim:
نه عزیزم درس خوندن سخته اما سخترین کار نیست
سخترین کار اینه که به خاطر سیر کردن شکم بچه هات
و کفاف ندادن حقوق شوهرت راه پله های خونه6 طبقه رو تمیز کنی
سختی یعنی بری پرستار پیرمردا و پیرزنایی بشی که باید زیرشون لگن بذاری
سختی یعنی با دستگاهایی کار کنی که اگه دستت لاش بمونه شاید تا آخر امر دیگه نتونی چیزی تودستت بگیری
سختی یعنی تو سرما وسایل فروششو از رو شالش تو دستش گرفته چون دستاش از سرما بی جون شده
و...
واقعأ درس خوندن سخترین کاره؟؟؟؟؟
رویا جان میشه در مورد بیوفیزیک یه خورده توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینکه در مورد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟کلا سخته یا اسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها خسته نباشین. مریم جون یه سوالی ازتون داشتم. شما تو رشته تون چند واحد ژنتیک و واحد مربوط به ژنتیک پاس میکنید؟
این 10 مرحله ای که ویژه مهر ماهه ماله وزارت علومه نه ژنتیک انسانی