دوستای من رفتن تخمین.شدیم 33 نفر.بچه ها یعنی فکر میکنین تمام کسایی که خوب بودن رفتن تخمین؟چقدر امیدوار باشیم؟
شدیم 34 تا-همشون که نه ولی همه ی اونای که اومدن خوب بودن
دوستای من رفتن تخمین.شدیم 33 نفر.بچه ها یعنی فکر میکنین تمام کسایی که خوب بودن رفتن تخمین؟چقدر امیدوار باشیم؟
ولی خیلیا با دفترچه سوالات از جلسه اومدن بیرون و یادشون بوده.من با چند نفر که حرف زدم میگفتن ممکنه بعضیا درصد واقعیشونو نگفته باشن.نمیشه به تخمین اعتماد کرد.بچه ها امیدوار باشین.
با اینکه درصدامون یکیه ولی انگتر امید من بیشتر از شماست.پس شما فکر میکنین قبول نمیشیم.سلام من فکرنکنم اینطوری باشه(چون دوستان شناختی ازهم ندارن که همچین کاری بکنن)من مطمئنم خیلیا ازاین سایت بی خبرن/خودمن اتفاقی این سایتودیدم/ولی اگه همین چندنفربه دوستاشون خبرمیدادن تعدادچندین برابرمیشد/منکه ازالان تصمیم گرفتم سال دیگه سرآزمون به همه اطلاع بدم
با اینکه درصدامون یکیه ولی انگتر امید من بیشتر از شماست.پس شما فکر میکنین قبول نمیشیم.
اگه قبول بشینو نرین تا 2سال نمیتونین امتحان بدین.آخه من رو دوتا سوال شک دارم (تودفترچه جواب رو زدم ولی شک دارم که واردپاسخنامه کردم/بعدشم اگه قراره قبول بشم میشه انتخاب آخرم که یزده(یزد رو نمیتونم برم)
اگه قبول بشینو نرین تا 2سال نمیتونین امتحان بدین.
من اینطوری شنیدم.شاید اشتباه میکنم.دوسال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگفتن یکسال که/////بدترشد
اگه کسی قبول بشه و نره یک سال محروم میشه دوست من پارسال تغذیه قبول شد و نرفت یک سال محروم شد
ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی هم امسال اومده بود و من شرکت کردم و رتبم 13 شد.ارشد ایمنی هم شرکت کردم و احتمال قوی تهران قبول میشم.به نظر شما کدوم رو برم؟ ایمنی وزارت بهداشت یا کنترل کیفی دامپزشکی
salam movafagh jan:riz304: pishapish behet tabrik migam va omidvaram betoni tasmime dorost va delkhaho begiri:4d564ad6:, dar morede dampezeshki man etela nadaram vali tarife in reshtaro shenidam, az bachehaye daneshgah tehran hatman soal kon kh rahnamaehashoon mofide:riz304:
ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی هم امسال اومده بود و من شرکت کردم و رتبم 13 شد.ارشد ایمنی هم شرکت کردم و احتمال قوی تهران قبول میشم.به نظر شما کدوم رو برم؟ ایمنی وزارت بهداشت یا کنترل کیفی دامپزشکی؟
درکل ازلحاظ آینده شغلی فرقی باهم ندارن ولی به نظرمن ارزش مدرک علوم پزشکی بالا تره/البته اول پارتی میخوادبعد نوع مدرکسلام دوست عزیز
منم ارشدموادغذایی 76 شدم//بنظرمن این رشته خیلی بهتره//(من خودم درحال حاضرکارشناس بهداشت دامپزشکی یکی ازشهرستانها هستم وازشرایط کارتودامپزشکی اصلاراضی نیستم)
درموردتخمین هم یک بارمیشه ویرایش کرد(راستی امسال استان ما 50 نفری استخدام رسمی کاردان ودامپزشک داشت که حتی یک کارشناس نخواستن.درضمن خانم هم نخواستن)موفق باشید
مرسی، بچه ها 2تا سوال اولیش اینکه به نظر شما همه درصدای واقعیشونو تو تخمین میزارن؟ دومیشم اینکه به نظر شما اگه امسال قبول نشم سال آینده بهتره نظارت بر امور دارو شرکت کنم یا همین رشته ؟ از لحاظ شغلی منظورمه