گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

یاسمن

New member
من الان خیلی عصبانیم سوالای فیزیولوژی 88 رو زدم خیلی بد بود :14: آخه یعنی چی چرا اینقده بچه هاب تغذیه رو اذیت میکنن :13:

نگار جونم عصبانی نباش رفته رفته بهتر میشه . جاهایی که اشتباه زدی رو دوباره مرور کن . سری های بعد عالی میزنی
کی اذیتت می کنه عکسشو بده جنازه شو تحویل بگیر

negar91

New member
من خوابم میاد خیلییییییییییییییییییییی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اما فعلا کلی از بیوشیمی مونده تا نخونمش نمیخوابم خلاصه اینکه الان دارم با خودم مقابله میکنم :13:
من خوابم نمیاد من خوابم نمیاد من خوابم نمیاد :p7977cujr38iyymsu8:

amirreza

New member
بچه هاااااااااا این زبانو چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لعنتی هر چقد میخونم یادم میرههههههههههههه..................انقد بدوبیراه گفتم اون چی بود سوالای 88-89
کم مونده بود بیاد نظریه هایییییی سقراطم زنده کنه:14:

amirreza

New member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ گفتی اون برنارد یاد منم افتاده بود امروززززززززززززززز:1dco2x0p1lilzhfpg1t

vb2

New member
سلام به همگی من الان جنازه میباشم :black_eyed: بچه ها یکم احساس میکنم مطالب تو مغزم پراکنده شده البته با تست احتمالا اینطوری نیست همتون خسته نباشید آقاااااااااااااااااااااا خوووووووووووووووووووووو الان تا سرمو میذارم رو بالش صبح میشهههههههههههههههه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult از دست این ساعت

B.sabtilis

New member
سلام نگار جونم خدا قوت
منم مثل تو امشب خیلی خوابم گرفته بود شیرموز خوردم انگار که ردبول خوردم خوابم پرید :smilies-azardl (181
من خوابم میاد خیلییییییییییییییییییییی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اما فعلا کلی از بیوشیمی مونده تا نخونمش نمیخوابم خلاصه اینکه الان دارم با خودم مقابله میکنم :13:
من خوابم نمیاد من خوابم نمیاد من خوابم نمیاد :p7977cujr38iyymsu8:

B.sabtilis

New member
من امروز 3 فصل باکتری / بیوشیمی(تموم شد :1dco2x0p1lilzhfpg1t)/

6 درس expanding زبان

چرا زبان انقدر فراره :p7977cujr38iyymsu8:

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ...ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﻤﮕﻰ ......ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﺫﺍﻥ ﻣﻐﺮﺏ ﺑﺮﺍ ﻫﻤﺘﻮﻥ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺯﺣﻤﺖ ﻣﻰﮐﺸﻴﺪ ﺩﻋﺎ ﮐﺮﺩﻡ .....ﻭﺍﻯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻨﻢ ﺍﻳﻦ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﻳﻮﺍﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﻫﺮﭼﻰ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﻧﺪﻡ ......ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻳﻦ ﺳﻠﻮﻟﻰ ﺣﺎﻟﻢ ﻭ ﮔﺮﻓﺖ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻡ ﮐﻠﻰ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﺗﺴﺘﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﻢ ...ﺍﻣﺸﺐ ﻫﻢ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﻳﻌﻨﻰ ﺳﺎﻋﺖ 2.....ﻓﺮﺩﺍﻳﻰ ~ﺭ ﺍﻧﺮﮊﻯ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﮕﻰ ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﮐﺎﺵ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ 24 ﺳﺎﻋﺖ 48 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ....

Ryushad

New member
سلام دوستان
کسی از شماها پاسخنامه درس زبان آزمون های گذشته رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خصوصا رشته ویژه
آخه توی هیچ کتاب و سایتی ندیدم.
لطف میکنید اگه بهم برسونید
واسه منم دعا کنید
در پناه خدا باشید

B.sabtilis

New member
8 روز مونده

بخونید فقط بخونید

یادتون باشه بچه های این انجمن همگی قبولن:bunnyearsmiley:

niki.1988

New member
سلاااااااااااام*عزیزای*گوگولی*مگولییییهههههه...من*دیروز*رفتم*همایش*شیمی..مخم*ترکید*....الانم*دارم*سوالای *دیروز *مرور * می* کنم...آخ*جووووون*ی*هفته *دیگه* تموم*من*که*از* دست* رفتم* کتفم*از*درد*۳*روزه*داره*می*ترکه..کار*به*آمپول*این*حرفا*کشییید*ولی*فایده*نداشت.امیدوارم*موهای*سرم*تا*ی*هفته*دیگه*نریزه*....بخونید*که*این*یه*هفت ه *طلاست:p:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
سلاااااااااام عرض شد...
دینگ دینگ دینگ... اینجا خونه ی لیلی ایناست!صدای منو از پشت ی سیستم توووووپ می شنوید...!
:4d564ad6:
ینی رفتیم ب آقاهه گفتیم این باک نفتشو بردار دوگانه سوزش کن!الآن هم سی ان جی فوله فوله!هم بنزین سوپر زدم واسش!!! :)) مثه اسب شده!اراده کردم پاورو بزنم دیدم انجمن جلوم اومد بالا!!!
بلــــــــــــه!میبینم ک عجب دوستای با معرفتی!!! :(( چقد من نبودم هر روز یاد منو کردین!(آیکون آه و افسوس!)
باشه!ولی من هر روز وا3 تک تکتون دعا می کنم!البته همون شب آرزوها دعا کردم کافی بوداااااا!آخه می دونید؟تف ب ریا..!ولی من مستجاب الدعوه ام! :)))))))))))
بچه ها حاضرم با همتون شرط ببندم ک همگی ب امید خدا قفووووووووولید...ب خدا... انقده حس خووووووووووفی نسبت ب تک تکتون دارم ک نگووووووووووو...
احساس من هیچ وقت بم دروغ نمی گه!باور کن...
اصن انقد احساسم قوی ئه!ک دیگه نمی خواد بدرسی...بروووووووو حال کن قفوووووولی... :))
خب اگه از حال منم می پرسید باید بگم ک ملالی نیس جز سرو کله زدن با این خر چمووووووووش! دیگه البته باهم کنار اومدیم ی ساعت اون ب من سواری میده ی 3ساعتی ام من ب اون!!!!ب جون خودم...
:65d6a5d6s:
تستای سالای قبلو زدم!ب جز پارسال!الآن دیگه دارم همش نکته می خونم مثلاااااااا و تستای تالیفی از این ور و اون ور!!!
ناجووووووور با زبان مشکل دارم...ولی کلا خیلی خوشحالم...خیلـــــــــی.. اصن ی وضی...نمی دونی ک...
شمام خوشحال باشین...وقتی نتیجه رو ب خدا سپردی یادت باشه ک خدا وا3 بنده اش بد نمی خواد!اگه اونی ک میخوای نشه حتما حتما معادلشو بت میده...شک نکن...
ی پیشنهادم دارم واستون از تستای سالای قبل هر درسی رو ک تو هر سالی بالا زدین درصدشو بنویسین بعد ب خودتون قول بدین ک تو کنکور از این کمتر نزنید!هر روزم بش نگاه کنید!
انقد حاااال میده...
الانم واقعا از صمییییییم قلبم واسه همه آرزو می کنم ک تو این ی ماه هرچی ک خوندیم یادمون بمونه...
یادتون باشه:
خدا میتونه این وضعیت رو دگرگون کنه...اون هر روز تو شأن و کار تازه ایه...از خدا صبر و پیروزی بخواه... ^_^
سوره الرحمن

کاری ک الآن می کنید اینه ک خوشحال باشید...همین :4d564ad6:

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
امروز،امروز است...

(رفتم!ولی دلم نیومد اینو ننویسم واستون...باز برگشتم...! ^_^ ) :riz304:
امروز صب اگه از خواب بيدار شدي و ديدي ستاره ها تو آسمون نمي تابن
ناراحت نشو...
حتما دارن با تو قايم باشک بازي ميکنن!
پس با اونا بازي کن.. :)
امروز هرچقد بخندي و هرچقد عاشق باشي از محبت دنيا کم نميشه!
پس بخند و عاشق باش.. :)
امروز هرچقد دلا رو شاد کني کسي ب تو خرده نميگيره!
پس شادي بخش باش..:)
امروز هرچقد نفس بکشي جهان با مشکل کمبود اکسيژن رو به رو نمي شه!
پس از اعماق وجودت نفس بکش.. :)
امروز هرچقد آرزو کني چشمه آرزوهات خشک نمي شه!
پس آرزو کن.. :)
امروز هرچقد خدا رو صدا کني خدا خسته نمي شه!
پس صداش کن.. :)
اون منتظر توئه......
اون منتظر آرزوهاته.......
خنده هات......
گريه هات.......
ستاره شمردن هات و عاشق بودن هات......
امروزت رو درياب.....
امروز جاودانه است......
امروز زيباترين روز دنياست...:)
چون امروز روزيه ک آينده ات رو اونطور میسازی ک تا امروز فقط تصورشو ميکردي...
آره.....
زندگي رو اونجوری ک دوس داري تصور کن تا اونجوری بشه....:)
;)

negar91

New member
وای عشق من خوش اومدی :thanks:
اومدم تو انجمن دیدم آخرین پست مال توه ذوق مرگ شدم :thumbsupsmileyanim:

لولو سیستمت مبارک ان الله چرخش واست بچرخه و باهاش نتیجه قبولیتو توی آزمون ارشدو بگیری :(40):

یاسمن

New member
واااااااای لیلی جونم چه خوب موقع اومدیییییی
ببینین خدا چقدر منو دوست داره و میخواد من قبول شم ؟ نشستم سوالای سال 84 رو زدم درصدهام همه 60 و خورده ای اومد دپرس شدم همه چیزو جمع کردم گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره بلکه یه کم انرژی بگیرم تا شب دوباره بخونم که دیدم وااااای کی اومدهههه چی چی آوردهههه
لیلی پستهات خیلی حال دادا به قول خودت اصن یه وعضی
کامی جدیدت مبارکه .
درس خوندناتم که عالیه خدا خرتو واست حفظ کنه .

negar91

New member
واااااااای لیلی جونم چه خوب موقع اومدیییییی
ببینین خدا چقدر منو دوست داره و میخواد من قبول شم ؟ نشستم سوالای سال 84 رو زدم درصدهام همه 60 و خورده ای اومد دپرس شدم همه چیزو جمع کردم گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره بلکه یه کم انرژی بگیرم تا شب دوباره بخونم که دیدم وااااای کی اومدهههه چی چی آوردهههه
لیلی پستهات خیلی حال دادا به قول خودت اصن یه وعضی
کامی جدیدت مبارکه .
درس خوندناتم که عالیه خدا خرتو واست حفظ کنه .
یاسی منم با سال 84 مشکل دارم درصدای منم داغون بود مشکل از ما نیست از سوالاست :25r30wi:

mamai86

New member
تو هشتمین روز شمار ارشد 91، لیلی بالاخره تشریف آورد.
اتفاقا خیلی ازت یاد کردیم.پستای قبلی رو نخوندی..چون اگه میخوندی کلی لایک میکردی(پس خالی نبند لیلی..:black_eyed:)
راستی..برا من اختصاصی دعا کن لیلـــــــی..خیلی نیاز دارم.
کلا این روزا دپرسم.درصام کمه:65d6a5d6s:
برا همین خیلی ناراحتم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

niki.1988

New member
چه*قدر*جوش*این*درصدارو*می*زنید*ول*کنید*بابا*...مهم*امتحان*اصلیستتتتتتت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا