زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
bc4.gif
فااااااااانوسی بهت گفت دکتررررر
به دکتر روحانی بفرمایید بی زحمت پاشونو از رو شلنگ اینترنت بردارن , داریم فیلم دانلود می کنیم بیچاره شدیم, سپاسگذار

پ نه پ...مهندس فانوسی
در ضمن اون پایی که میبینید پای محموته نه حسن
راستی این پول رو بیزحمت یه کارش بکنید دیگه...خبرش با شما

rawy

New member
پ نه پ...مهندس فانوسی
در ضمن اون پایی که میبینید پای محموته نه حسن
راستی این پول رو بیزحمت یه کارش بکنید دیگه...خبرش با شما

بی صبرانه منتظر مشاهده ی نحوه عملکرد پای آقای روحانی هستیم
آقا من چی کاره بیدم, مگه من بانک مرکزی ام؟

eliii

New member
جناب مصفا قبل کنکور این طبع شوخی رو نداشتینا معلومه کنکور حسابی خستتون کرده بود

mosaffa7

New member
دوستان با اجازه ما رفتیم
امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید
قربان شما
حق نگهدار

rawy

New member
سلااام راوی عزیزم که جاش ته دلمه ، اتفاقا چند روز پیش با یکی از دوستان ذکر خیر شما بود . خوبی دوستم؟؟؟

قربونت برم الی جون
bc9.gif

با کی؟؟؟ چی می گفتین ؟؟؟ می گفتین چقد حرف می زنه؟؟؟ :25r30wi:

eliii

New member
اتفاقا همین الان میخواستم بگم راوی باعث شد شما خجالت نکشی . راوی جون شما استعداد داری میتونی یه روش خجالت زدایی و حمله به خجالت درست کنی . اینجا هم که کسی به کسی گیر نمیده میتونیم هر چندتا که میخوایم مکتب و نظریه ارایه بدیم راحت باش عزیزم

rawy

New member
بله دقیقا گفتیم چقدر حرفای خوب میزنه و مشخص اطلاعات خوبی داره

هییییییی خواهررررر اطلاعات خوبم از درصدام مشخصه
129fs4252631.gif

کلا کسی که زیاد حرف می زنه مگه می تونه خوب حرف بزنه؟
شاعر میگه کم گوی و گزیده گوی چون در
onion001.gif

rawy

New member
اتفاقا همین الان میخواستم بگم راوی باعث شد شما خجالت نکشی . راوی جون شما استعداد داری میتونی یه روش خجالت زدایی و حمله به خجالت درست کنی . اینجا هم که کسی به کسی گیر نمیده میتونیم هر چندتا که میخوایم مکتب و نظریه ارایه بدیم راحت باش عزیزم

خجالت زدایی؟؟؟ من؟؟؟
این چهره ی مجازیه منه, من خودم نیاز به خجالت زدایی دارم
تو دبیرستان انشا می نوشتم روم نمی شد برم بخونم, دوستم می رفت می خوند 20 می گرفت
الانم بیشترین نگرانیم از بابت ارشد اینه که چطوری من می خوام برم کنفرانس بدم؟؟؟؟
bf4.gif

eliii

New member
وااااقعا ؟؟؟؟ اصلا تنها چیزی که به شما نمیاد با این همه ستاره خجالت ، حالا ۲راه وجود داره . روشی که برای جناب مصفا بکار بردی رو خودت انجام بدی تا همه بگن اول نظریه اصلاح شده خود را بر خود امتحان کرد امااا راه حل دوم اینکه بصورت مجازی کنفرانس بدی . ببین این راه حل عالیه رو فقط به تو چون دی ماهی هستی میگما وگرنه اینو به هیچ کی نمیگم مگر به مراجعینم که کد اشتراک دارن و چند سالی میشه میان پیشم

rawy

New member
وااااقعا ؟؟؟؟ اصلا تنها چیزی که به شما نمیاد با این همه ستاره خجالت ، حالا ۲راه وجود داره . روشی که برای جناب مصفا بکار بردی رو خودت انجام بدی تا همه بگن اول نظریه اصلاح شده خود را بر خود امتحان کرد امااا راه حل دوم اینکه بصورت مجازی کنفرانس بدی . ببین این راه حل عالیه رو فقط به تو چون دی ماهی هستی میگما وگرنه اینو به هیچ کی نمیگم مگر به مراجعینم که کد اشتراک دارن و چند سالی میشه میان پیشم

onion030.gif

چه روشی به کار بردم مگه؟؟؟ :25r30wi:
مجازی راحتم مشکلی نیست
be1.gif

مرررررسی که به من گفتی

بارلی

New member
من هم امیدوارم...منتها بنده نه فقط به شخص آقای روحانی که به تیم پشت سر ایشون رای دادم
شما ببینید حسینی وزیر اقتصاد فعلی بالاترین سمتش رئیس روابط عمومی وزارت بازرگانی بوده
در صورتی که اقتصاددانان برجسته ای همچون دکتر مسعود نیلی، دکتر مهدی تقوی، دکتر ابوالقاسم هاشمی، جناب آقای نوبخت، آقای نعمت زاده، عبده تبریزی، ولی اله سیف، مجید قاسمی و ..... در تیم اقتصادی دکتر روحانی قرار دارند
با مقایسه ی ایندو تفاوت را میتوان از زمین تا به آسمان مشاهده کرد
امیدوارم در عمل شاهد تغییرات مثبتی باشیم
تفاوت ها زمانی مشخص میشه که دید ایا این کابینه جز سواد ، کارایی هم داره یا خیر ... به اجرا گذاشتن ایده ها با طرحشون فرسخ ها فاصله داره...بعد از پایان یک دوره هست که می شود قضاوت کرد که یک دولت چه خدمات یا کاستی هایی داشته نه در آغاز ان...

ainazhz

New member
اییییییییییییول لایک خورد گفتم یعنی کی می تونه باشه این موقع شب؟؟؟؟؟؟
آینااااااااااااااز؟؟؟ آیناز سحر خیز شده :4d564ad6::ad54ad:

هاهاهاهاهاها من بودم راوییییییییییییییییییییی
تعجب کردییییییییییی واقعا. نه نه من سحر خیز نشدم . این یه کلک بود روای. گول خوردی. من اصلا دیشب نخوابیدم... خدااااااااااااا. خالم رفته اهواز واسه یه سری کار اداریش . گفت دخترش پیش من بمونه 2روز.. خدا این بچه 8ساله تا صبح گریه کرد که مامانمو میخوام..و من هم نتوستم بخوابم...و از اونجایی که لپتاپ از دیشب طبق هر شب روشن بو د و واسه دانلود گفتم یه سری بزنم دوباره رفتم خوابیدم تا الان که ساعت 3 هست. من از دست رفتم بچه ها............. البته ناگفته نماند که تا 6 صبح بیدار بودم
bb2.gif

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا