الویت های زندگیت چیه؟؟

BBT

New member
بله بی بی تی گرامی... اما این سوال یه جور تمرین برنامه ریزی میان مدت بود... و منم دقیق پرسیدم که الویتتون چیه؟؟؟ قطعا ماها رعایت خواهیم کرد اخلاق رو تو زندگی هامون اما وقتی این میاد الویت سوم زندگیمون یعنی موضوعات الویت های یک و دو مهمتره برامون... ما دنبال راحت ترین راه برای رسیدن به الویت هامون هستیم... اما نباید ریشه های اصلیو اصول رو یادمون بره ( این یکی از اصول برنامه ریزیه)

ببخشید دیگه نظر شما باعث شد تا اونچه رو تو برنامه ریزی میخوایم بگیم با مثال بیان کنیم :riz304:

مثل این میمونه شیطونک که بگی غذا خوردن برای شما در اولیت چندم میشه
خب این یه امر شاید بدیهی باشه

حسان

Well-known member
مثل این میمونه شیطونک که بگی غذا خوردن برای شما در اولیت چندم میشه
خب این یه امر شاید بدیهی باشه
اگه بدیه چرا میخوای براش وقت بذاری؟؟
اما به نظر من همین غذا خوردن هم براساس الویت ها و اهدافمون میتونه متفاوت باشه؟؟ آیا نوع غذایی که یه ورزشکار میخوره با ادم معمولی مثل همه؟؟؟ غذای بیمار ایا متفاوت با ادم سالم نیست؟؟؟

ورزشکار بر اساس اولین هدفش که قهرمانی در مسابقاته نوع غذاش رو تعیین میکنه!!

Nr1

Well-known member
بچه ها نمیدونم محمدرضا شعبانعلی رو میشناسید یا نه ولی توصیه میکنم حتما هر روز سایتشو ببینین.... من روزی چن بار سر میزنم...

تو روز نوشته هاش دو تا مطلب گذاشته که بی ربط به موضوع ما نیست ... حتما بخونید وقت زیادی نمیگیره

سرزمین میانبرها

سرزمین میانبرها: راهی ساده برای تست زنی در کنکور | روزنوشت های محمدرضا شعبانعلی

استراتژی فردی
قلعه استراتژی فردی | روزنوشت های محمدرضا شعبانعلی

bahar9368

New member
من رو الویت سوم شما نظر دارم... به نظرم اخلاق لازمه ی رسیدن به اهداف دیگه ات میباشد... به نظرم الویت اون از استقلال مالی هم مهمتره؟؟ ایا شما راضی هستین از هر راهی درامد کسب کنی؟؟ حتی راه حرام؟؟؟

من زیاد با نظرتون موافق نیستم
کار ضرورتا برا همه اولویته .اما اخلاق نه .این که هر کس چطور کسب درآمد کنه در افراد مختلف متفاوته و نمیتونیم بگیم اخلاق اولویته

حسان

Well-known member
من زیاد با نظرتون موافق نیستم
کار ضرورتا برا همه اولویته .اما اخلاق نه .این که هر کس چطور کسب در افراد مختلف متفاوته بر میگرده و نمیتونیم بگیم اخلاق اولویته

ممنون بهار از نظرت... قطعا همین طوره که میگی... اما میخوام با توجه به نظر بچه ها به یه نتیجه ی کار بردی برای زندگی برسم.... کدوم یکی بهتره؟؟؟ و چرا؟؟

bahar9368

New member
ممنون بهار از نظرت... قطعا همین طوره که میگی... اما میخوام با توجه به نظر بچه ها به یه نتیجه ی کار بردی برای زندگی برسم.... کدوم یکی بهتره؟؟؟ و چرا؟؟

با توجه به نظرات محدود نمیشه نتیجه کاربردی گرفت باید کمی بازتر هم نگاه کنیم .

Nr1

Well-known member

شیطونک همین محمد رضا شعبانعلی یه کتاب صوتی ترجمه کرده به اسم دشواری انتخاب(paradox of the choice) کتاب فوق العاده معرکه ایه میتونی رو گوشیت گوش بدی خیلی به آدم کمک میکنه

از لینک پایین دانلودش کنین

کتاب صوتی دشواری انتخاب ? فروشگاهی مبتنی بر اعتماد برای ایرانیان Trustzone

حسان

Well-known member
بچه ها
تو نظرات بعضی خانوم ها ازدواج الویت نداشت... اما جواب آقا سید علی چی میشه؟؟:
شما متأهل هستین؟؟؟؟
اگه نیستین و تو این 5 سال موقعیت جهت ازدواج شما پیش بیاد چی؟؟؟؟

وقتی برای 5 سال اینده هیچ فکری رو این موضوع نداریم... و همه برنامه هامون با فاکتور گرفتنه این موضوعه یعنی این اصلا رو هدف ما تاثیر نداره؟؟؟

اگه داره... و نشه به الویت های تعیین شدمون برسیم ، ایا احساس سرخوردگی نمیکنیم؟؟

آخرین ویرایش:

bluerosy

New member
من الان اومدم. نمی تونم درست نظر بدم. ولی ازیه نظر شیطونک درست میگه. من خودم وقتی برطرف کردن اخلاقهای بدمو توی اولویت سوم گذاشتم به خودم گفتم: یعنی خجالت نمی کشی؟ یعنی این واقعا باید اولویت سوم باشه؟
ولی از طرفی هم واقعیت اینه که توی اون لحظه اولویت اول من واقعا دکتری بود. و این یه حقیقته. ولی باز هم خوبه. من نگفتم اولویت اولم مثلا یاگیری آدم کشیه! یا مثلا داوطلبی برای کشتار جمعی در ویتنام!!!
شاید خنده دار باشه. من اغراق آمیز گفتم ولی خیلی ها واقعا اولویت های اولشون مواردی خلاف انسانیت و دین و درستیه. ممکنه اینجا نباشن یا بیان نکنن. ولی اولویت اکثر بچه هایی که اینجا نظر دادن خوب بود. خلاف نبود. ولی خوب عالی هم نبود. خوب ما هیچ کدوم کامل و عالی نیستیم.

Nr1

Well-known member
بچه ها

وقتی برای 5 سال اینده هیچ فکری رو این موضوع نداریم... و همه برنامه هامون با فاکتور گرفتنه این موضوعه یعنی این اصلا رو هدف ما تاثیر نداره؟؟؟

چرا که نه وقتی به اون چیزی که میخوای نمیرسی احساس سرخوردگی وجودتو میگیره...

bluerosy

New member
بچه ها

در این مورد من ترجیح می دم فکرمو مشغول نکنم. من می خوام به شیوه سنتی ازدواج کنم لذا معنی نداره در اولویت هام باشه. هر وقت مورد مناسبی برام باشه ازدواج می کنم. حتی اگر مجبور به تغییر سایر اولویت هام باشم. ولی این موردی نیست که بگم مصلا من در پنج سال آینده اولویتم ازدواجه! خیلی معنی نمی ده برام.

حسان

Well-known member
1-ارشد
2-ازدواج
3-اگه کار جور شد که کار میکنم اگه جور نشد هم فدای سرم کنکور دکترا شرکت میکنم

و اما نظر بهار...
بهار خانوم چرا کار برات اینقدرا مثل بیشتر خانوم ها مهم نیست؟؟؟ اون اندیشه پشت رسیدن به این فکر چیه؟ چه موضوعاتی اهمیت بیشتر از کار برای خانوم ها داره؟؟

bahar9368

New member
بچه ها

ازدواج از مهمترین اولویت هاس .برا پسرا بعد کار
برا دخترا همیشه .من اگه موقعیت خوب ازدواج داشته باشم حتما قبول میکنم .چون انسان جدا از نیاز مالی نیاز عاطفی هم خواهد داشت که خیلی خیلی مهمه.
دخترایی که ازدواجو تو اولویت نذاشتن انمیدونم به چی فکر میکردن

bioshimi93

New member
شیطونک استاد ما در این مورد یه سری مسائلی به ما گفتن. ایشون می گفتن برای هر هدفی که دارید از اهداف کوچک شروع کنید مثلن ان آر میگن میخوام زبانمو به سطح عالی برسونم ... حالا چرا میخوای زبان بخونی؟ هدفت از این کار چیه؟ سفر به خارج از کشور؟ ارشد و دکترا؟ یا..... حالا چرا میخوای بری خارج؟ واسه سفر به خارج از کشور پول نیازه پول داری؟وهزاران هدف کوچک دیگه باید واسه خودمون تعیین کنیم.
یه وقتایی کلی وقت و انرژی هزینه می کنیم اما باز هم از زندگی احساس رضایت نداریم به خاطر نداشتن هدف مشخص..

حسان

Well-known member
در این مورد من ترجیح می دم فکرمو مشغول نکنم. من می خوام به شیوه سنتی ازدواج کنم لذا معنی نداره در اولویت هام باشه. هر وقت مورد مناسبی برام باشه ازدواج می کنم. حتی اگر مجبور به تغییر سایر اولویت هام باشم. ولی این موردی نیست که بگم مصلا من در پنج سال آینده اولویتم ازدواجه! خیلی معنی نمی ده برام.

ممنون بلوروس... این جواب یعنی اگه موقعیت خوبی باشه اونو بر الویت های دیگه ترجیح میدی؟؟ و اگه نباشه همون روند الویت هایی که گفتی... تا این جا درست؟؟
حالا اومدیو یه مورد خوب به همون روش سنتی پیش اومد و شرایطی ایجاد شد که نتونی به الویت هات برسی... چه چیزی باعث میشه که تو اون احساس سرخوردگی برای عدم دست یافتن به الویت هارو نکنی؟؟

بالا