الویت های زندگیت چیه؟؟

حسان

Well-known member
خب زندگی خرج داره دیگه
قبل کار برا دخترا استقلال مالی اولویته که میرن دنبال کار
پسرا هم که همون استقلال مالی و تشکیل خانواده

سلام بهار

آها... خوب برای رسیدن به این استقلال مالی ... ایا داشتن مهارت الویت برای کار نیست؟؟ ایا تخصص لازم نیست؟؟ ایا مهارت های فردیو کاری لازم نیست؟؟
الان الویت کدومه؟؟ کار یا کسب این موارد؟؟؟

Nr1

Well-known member
سلام بهار

آها... خوب برای رسیدن به این استقلال مالی ... ایا داشتن مهارت الویت برای کار نیست؟؟ ایا تخصص لازم نیست؟؟ ایا مهارت های فردیو کاری لازم نیست؟؟

مسلما مهارت واسه همین اکثرا تحصیلات رو قبل کار مطرح میکنن چون فک میکنن تحصیلات سازنده ی کار هست و وقتی کار باشه قدم بعدی ازدواج و تشکیل خانواده... این رویه ایه که بهمون یاد دادن

bahar9368

New member
سلام بهار

سلام شیطونک :riz304:
هر کس بالاخره یه شغلی انتخاب میکنه
نمیتونیم بگیم اولویت مهارته .خیلی از شغلها متناسب با مهارتی که کسب کردیم نیست و در محیط کار مجبوریم یادش بگیریم

حسان

Well-known member
تحصیل... کارآفرینی(اگه شد)...کتاب مینویسم... نقاشی و موسیقی رو به صورت حرفه ای ادامه میدم...زبانمو زیادی قوی میکنم...ورزش مورد علاقمو کماکان ادامه میدم تا اون بالا بالاها... اما ازدواج نمیکنم

تو الویت هایی که خانم یا اقای ان آر گفتن... اون کار افرینی خیلی برام سوال شد؟؟ که چرا اینو گفتن؟؟ اما در الویت های بعدیشون جواب سوالمو گرفتم... که فهمیدن مهارت هایی مثل نقاشیو موسیقی و زبان رو استعدادشو دارن و میخوان تقویت کنند تا به این کار افرینی برسن... اما یه سوال ایا من درست فهمیدم یا شما برای کار افرینی موارد دیگه ای مد نظرتونه؟؟؟

bahar9368

New member
مسلما مهارت واسه همین اکثرا تحصیلات رو قبل کار مطرح میکنن چون فک میکنن تحصیلات سازنده ی کار هست و وقتی کار باشه قدم بعدی ازدواج و تشکیل خانواده... این رویه ایه که بهمون یاد دادن

با این حرف منم موافقم .

حسان

Well-known member
سلام شیطونک :riz304:
هر کس بالاخره یه شغلی انتخاب میکنه
نمیتونیم بگیم اولویت مهارته .خیلی از شغلها متناسب با مهارتی که کسب کردیم نیست و در محیط کار مجبوریم یادش بگیریم

ممنون بهار از نظره خوبت پس از حرفت فهمیدم صرف تحصیلاتمون برای ما اشتغال زا نیست.... و نباید برای کار فقط رشته ای که خوندیم رو در نظر بگیریم؟؟؟
موافقی آیا با نظر من؟

BBT

New member
سلام
شیطونک اگه 20 سال هم میگفتی من بازم همین اولیت ها رو میگفتم چون باید اول به اینا برسم
خب این وسیله اند برای رسیدن اهداف بزرگتر و اولویت های بزرگتر
هدف های میان مدت هستن

BBT

New member
سلام
شیطونک اگه 20 سال هم میگفتی من بازم همین اولیت ها رو میگفتم چون باید اول به اینا برسم
هدف های میان مدت هستن

Nr1

Well-known member
تو الویت هایی که خانم یا اقای ان آر گفتن... اون کار افرینی خیلی برام سوال شد؟؟ که چرا اینو گفتن؟؟ اما در الویت های بعدیشون جواب سوالمو گرفتم... که فهمیدن مهارت هایی مثل نقاشیو موسیقی و زبان رو استعدادشو دارن و میخوان تقویت کنند تا به این کار افرینی برسن... اما یه سوال ایا من درست فهمیدم یا شما برای کار افرینی موارد دیگه ای مد نظرتونه؟؟؟

نه زیاد... اون سه تا به کار آفرینی ربطی ندارن شاید زبان مهم باشه ولی ضروری نیس...صرفا چون علاقه ی شدیدی دارم دوس دارم به کمال برسونمشون... کارآفرینی یه سری شرایط دیگه ای لازم داره که سعی میکنم تقویتش بکنم همینطور تحصیلات آکادمیک هم در این زمینه داشته باشم...

حسان

Well-known member
استقلال مالی اول میخوان دستم تو جیبغلت خودن باشه نه بابام دیگه خیلی خسته شدم از این قضیه
دوم این که ارشدم رو,به خوبی تموم کتم و کنکور دکتری خودم رو آماده کنم
سومیش شاید به خودم برسم احلاقم دینم و ...

سلام
هدف های میان مدت هستن

من رو الویت سوم شما نظر دارم... به نظرم اخلاق لازمه ی رسیدن به اهداف دیگه ات میباشد... به نظرم الویت اون از استقلال مالی هم مهمتره؟؟ ایا شما راضی هستین از هر راهی درامد کسب کنی؟؟ حتی راه حرام؟؟؟

حسان

Well-known member
نه زیاد... اون سه تا به کار آفرینی ربطی ندارن شاید زبان مهم باشه ولی ضروری نیس...صرفا چون علاقه ی شدیدی دارم دوس دارم به کمال برسونمشون... کارآفرینی یه سری شرایط دیگه ای لازم داره که سعی میکنم تقویتش بکنم همینطور تحصیلات آکادمیک هم در این زمینه داشته باشم...

کلا جناب ان آر نظر شما از جمله نظرات متفاوت بین بچه ها بود... و الویت هایی که تعیین کردین هم در 5 ساله قابل رسیدن هستن... هم این که خودشون میتونن تسهیل کننده ی الویت های کلی دیگه زندگی هم باشه... ممنون از حضورتون:rose:

BBT

New member
خب به نظرم دلیل نمیشه که من چون اون بردم اولیوت سوم پس رعایتش نکنم تا اولیت های اول و دومم برسم بعد برم سراغ اون
اولویت سوم حالت ظرف و مظروف داره یه جورایی که یه جورایی بقیه رو تحت تاثیر قرار میده

Nr1

Well-known member
کلا جناب ان آر نظر شما از جمله نظرات متفاوت بین بچه ها بود... و الویت هایی که تعیین کردین هم در 5 ساله قابل رسیدن هستن... هم این که خودشون میتونن تسهیل کننده ی الویت های کلی دیگه زندگی هم باشه... ممنون از حضورتون:rose:

چون کلا آدم متفاوتیم البته از نظر others

خواهش... همینکه بحث به نتیجه برسه خودش کلیییییییییییییییییییییه

حسان

Well-known member
خب به نظرم دلیل نمیشه که من چون اون بردم اولیوت سوم پس رعایتش نکنم تا اولیت های اول و دومم برسم بعد برم سراغ اون
اولویت سوم حالت ظرف و مظروف داره یه جورایی که یه جورایی بقیه رو تحت تاثیر قرار میده

بله بی بی تی گرامی... اما این سوال یه جور تمرین برنامه ریزی میان مدت بود... و منم دقیق پرسیدم که الویتتون چیه؟؟؟ قطعا ماها رعایت خواهیم کرد اخلاق رو تو زندگی هامون اما وقتی این میاد الویت سوم زندگیمون یعنی موضوعات الویت های یک و دو مهمتره برامون... ما دنبال راحت ترین راه برای رسیدن به الویت هامون هستیم... اما نباید ریشه های اصلیو اصول رو یادمون بره ( این یکی از اصول برنامه ریزیه)

ببخشید دیگه نظر شما باعث شد تا اونچه رو تو برنامه ریزی میخوایم بگیم با مثال بیان کنیم :riz304:

Nr1

Well-known member
بروبکس بیاین راجع یه الویتهایی که دارین توضیح بدین...

یا الله...

نبووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟

بالا