نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

roshana

New member
باشه پیداش میکنم.خیلی لطف کردین.ازتون ممنونم.در ضمن ایشااله تهران قبول بشین.

roshana

New member
یه زحمت براتون دارم.میشه جواب سوالات زبان شماره 136، 154، 155، 156، 160 رو بهم بگین؟

ZIYA1366

New member
دوستان خوشحال ميشم نظرتون رو در مورد % ها و نمرم بدونم ، و بنظرتون تهران يا اصفهان قبولم ؟
ميكروب : 57
اصول : 70
شيمي : 79
بهداشت : 67
زبان با تأسف : 1
نمره : 246
رتبه تا اﻵن : 4 از 27

shahrohk

New member
سلام من هم تازه عضو شدم. کارشناسی تغذیه خوندم الان هم برای ارشد رشته ی بهداشت و ایمنی شرکت کردم . درصدهایی که زدم رو میگم لطفا نظر بدید که میتونم تهران قبول شم یا نه؟
میکرب 80
اصول نگهداری 57
شیمی 66
بهداشت 61
زبان 22

آخرین ویرایش:

alitorel

New member
سلام من هم تازه عضو شدم. کارشناسی تغذیه خوندم الان هم برای ارشد رشته ی بهداشت و ایمنی شرکت کردم . درصدهایی که زدم رو میگم لطفا نظر بدید که میتونم تهران قبول شم یا نه؟
میکرب 80
اصول نگهداری 57
شیمی 66
بهداشت 61
زبان 22

خیلی خوبه
حتما تو سایت تخمین رتبه شرکت کنید.

ZIYA1366

New member
میکرب 80
اصول نگهداری 57
شیمی 66
بهداشت 61
زبان 22

سﻻم دوست عزيز ، اكه قرار باشه يك نفر از اين انجمن تهران قبول شه اون شمايي .لطفأ توي تخمين رتبه شركت كنيد و از دوستانتون ك توي كنكور بهداشت و ايمني مواد غذايي شركت كردن بخواييد ك توي تخمين شركت كنه اينجور تخمين معتبرتر ميشه. شاد باشيد ...

shahrohk

New member
خیلی ممنون شما لطف دارید همین الان شرکت کردم رتبه ی احتمالی رو 4 داد و نمره ی احتمالی رو 262. درضمن اصلا فکر نمی کردم اینقدر سریع جواب بدید.
سﻻم دوست عزيز ، اكه قرار باشه يك نفر از اين انجمن تهران قبول شه اون شمايي .لطفأ توي تخمين رتبه شركت كنيد و از دوستانتون ك توي كنكور بهداشت و ايمني مواد غذايي شركت كردن بخواييد ك توي تخمين شركت كنه اينجور تخمين معتبرتر ميشه. شاد باشيد ...

ZIYA1366

New member
خیلی ممنون شما لطف دارید همین الان شرکت کردم رتبه ی احتمالی رو 4 داد و نمره ی احتمالی رو 262. درضمن اصلا فکر نمی کردم اینقدر سریع جواب بدید.

ايول جاي منو كرفتي توي تخمين ، من جون با كوشيم وارد ميشم محدوديت زمان و مكان ندارم زياد بيكيرم .

ALI.MZH

New member
سلام
واقعا دیدن یچیزایی خیلی سخته/نخواستم دخالت کنم ولی خدایش نتونستم چیزی نگم (ببینیددوستای خوبم نمیخام ارزش کارتون روپایین بیارم ولی توکنکوری که منابعش کاملامشخص بوددیگه اینقدمن من کردن نداره که آخرش بشه این)هرکی وقت بیشترگذاشته امتیازش بالاتره/باورکنیدمن 3روز وقت گذاشتم اونم بدون این منابع وفقط منابع کارشناسی خودموتواین 3روز خوندم/امیدوارم یکم دوستانم تورفتارشون تجدیدنظرکنن/

fariba.m

New member
سلام
منم با حرف دوستمون( ali.mzh ) موافقم.
آقای ziya این ادبیاتی که ازش حرف میزنید شما خودتون وارد این انجمن کردین، اینقد جدی نگیرینش چیزای مهمتری هم از نمره و رتبه ارشد هست...نمیخوام بگم کار آسونیه،حتما زحمت کشیدین براش.. موفق باشین.

ZIYA1366

New member
سلام
منم با حرف دوستمون( ali.mzh ) موافقم.
آقای ziya این ادبیاتی که ازش حرف میزنید شما خودتون وارد این انجمن کردین، اینقد جدی نگیرینش چیزای مهمتری هم از نمره و رتبه ارشد هست...نمیخوام بگم کار آسونیه،حتما زحمت کشیدین براش.. موفق باشین.

دوست با انرژی معیار رتبه هست که اونم طبق میانگین درصداته که بازم جزء 4 نفر اول نیستی و اون 1 درسیم که بالا زدی بازم نتونسته رتبتا بیاره بالا... اینا را میگم چون میدونم خیلی با انرژی و خوشبین هستی ،شهریور که نتایج اومد نخوره تو ذوقت:65d6a5d6s:

من جواب اين بست رو دادم بعد توي يه بست ديكه محكوم به غرور و متنفر بودن و كلمه ي خرخون رو براي من بكار بردن دوست عزيزمون، اين ادبياتي ك من ميكم رو خودم وارد نكردم دوست من .ولي با اين نظر ك جيزاي مهمتري هم هست موافقم .انشااله شما هم موفق باشيد .

ZIYA1366

New member
دوستان عزيز من برا يه مدت توي بحثا شركت نميكنم ، ولي كما في السابق ميام و سر ميزنم و نظرات دوستان رو ميخونم، اكه نياز به من بود برام بيغام بذاريد ، اكه نبود ك هيجي ديكه ،،،
اميدوارم شاد باشيد و شاد بمونيد ...

آخرین ویرایش:

roshana

New member
سلام دوستان عزیز.من دیروز درصدامو گفتم ولی اشتباه حساب کرده بودم.خوشبختانه هنوز تخمین رتبه نکردم.خواستم نظراتتونو بدونم کخ قبول میشم یا نه.
اصول 70
میکروب 42
شیمی 61
بهداشت 54
زبان 2.5

ALI.MZH

New member
دوستان عزيز من برا يه مدت توي بحثا شركت نميكنم ، ولي كما في السابق ميام و سر ميزنم و نظرات دوستان رو ميخونم، اكه نياز به من بود برام بيغام بذاريد ، اكه نبود ك هيجي ديكه ،،،
اميدوارم شاد باشيد و شاد بمونيد ...

سلام
آفا ضیا ما دوست داریم همه باشن/شمابه احتمال زیاد هم میشین پس بهتره الان گذشته هاروفراموش کنید/امیدوارم دوستای خوبی واسه هم باشین

ALI.MZH

New member
سلام دوستان عزیز.من دیروز درصدامو گفتم ولی اشتباه حساب کرده بودم.خوشبختانه هنوز تخمین رتبه نکردم.خواستم نظراتتونو بدونم کخ قبول میشم یا نه.
اصول 70
میکروب 42
شیمی 61
بهداشت 54
زبان 2.5
سلام
امتیازمنوشما تقریبا یکیه/بریدتخمین/احتمالا رتبتون بین 10 تا 13 میشه

alitorel

New member
من جواب اين بست رو دادم بعد توي يه بست ديكه محكوم به غرور و متنفر بودن و كلمه ي خرخون رو براي من بكار بردن دوست عزيزمون، اين ادبياتي ك من ميكم رو خودم وارد نكردم دوست من .ولي با اين نظر ك جيزاي مهمتري هم هست موافقم .انشااله شما هم موفق باشيد .

با سپاس از شفاف سازی درصداتون
دوست عزیز من نه شما را میشناسم و نه اعضای دیگه این انجمنا، بر حسب آزمون مشترکی که دادیم دور هم جمع شدیم و همه خیلی شفاف عملکرد و درصد و رتبشونا گفتن ولی شما دنبال درصدای بقیه اعضا بودید و وقتی دوستان اصرار میکردن هی میگفتی درصدام نزدیک به نفر اوله، اطلاعات دقیق خودتونا نمیگفتید، و تا اون بحثا پیش نیومد درصدای خودتونا نمیگفتید. خودتونا بذارید جای اعضای این انجمن، قبل از گفتن درصداتون،ایا عملکرد شما در جریان طبیعی انجمن بود؟؟؟ من فقط بحثم رو این مسئله بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا