نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

roshana

New member
سلام بچه ها.من تازه عضو سایت شدم.میشه بگشن با این درصدا قبول میشم یا نه؟
میکزوب 38
اصول 68
شیمی 60
بهداشت 53
زبان 10

ZIYA1366

New member
سلام بچه ها.من تازه عضو سایت شدم.میشه بگشن با این درصدا قبول میشم یا نه؟
میکزوب 38
اصول 68
شیمی 60
بهداشت 53
زبان 10

سﻻم
بجز ميكروب %هاتون خوب بوده ، انشااله ك قبوليد ولي خب احتمال قبوليتون توي تهران كمه ، لطفأ توي تخمين رتبه شركت كن و اكه دوستاني داريد ك توي كنكور بهداشت وايمني مواد غذايي شركت كردن اونارو هم تشويق كنيد تا توي تخمين رتبه شركت كنن تا اينجوري به يه جمع بندي برسيم.
بس لطفأ توي تخمين شركت كنيد و نمره و رتبتونو بكيد.شاد باشيد.

roshana

New member
اتفاقا چندتا از دوستام هستن.باشه حتما بهشون میگم.چطوری باید توی تخمین رتبه شرکت کنیم؟

alitorel

New member
خسته نباشي بسر رتبت 4 بود شدي 5 آره ؟
ايرادي نداره اينو ميكم اكه قبول نشدي نخوره تو ذوقت دوست برانرزي .
ولي دركل آفرين داري خصوصأ درمورد اصول و بهداشت .
البته از كارشناس صنايع غذايي همجين انتظاري هم ميره.
مهندسي كاورزي - علوم وصنايع غذايي هستي ؟ يا خود صنايع غذاييه وزارت بهداشت ؟

اخوی شما بزرگتر از ما هستی و باید پخته تر رفتار کنی و الگو باشی,این اخلاقا چیه مثل شاگرد اوالای خر خون که شخصیت منفور هستن،درصدات و رتبتا نمیگی,در مورد درصدا و رتبه دیگرانم کارشناسی میکنی...
اخوی که دم از انجمن میزنی،هدف این انجمن شفاف سازی و رفع استرس و اشترک گذاشتن هر چیزی که مربوط به آزمون و خود این رشته هست
آزمون داده شده و با این جو دادن شما هم نتیجه عوض نمیشه...

ZIYA1366

New member
اخوی شما بزرگتر از ما هستی و باید پخته تر رفتار کنی و الگو باشی,این اخلاقا چیه مثل شاگرد اوالای خر خون که شخصیت منفور هستن،درصدات و رتبتا نمیگی,در مورد درصدا و رتبه دیگرانم کارشناسی میکنی...
اخوی که دم از انجمن میزنی،هدف این انجمن شفاف سازی و رفع استرس و اشترک گذاشتن هر چیزی که مربوط به آزمون و خود این رشته هست
آزمون داده شده و با این جو دادن شما هم نتیجه عوض نمیشه...

دوست عزيز ناراحت نشو جيزي ك عوض داره كله نداره ، بهتره ادبياتت رو درست كني جون واقعأ انجمن جاي بكار كيريه جنين ادبياتي نيست . خودتو زشت نكن .

alitorel

New member
خوبم متشكر، نه داداش فكر نميكنم قبول نشه ، انشااله ك قبوله ،%هاي من بجز زبان در همين حد هستش يجورايي نمرم بيشتر از Alitorel هستش ولي استرسش هست جون ك رقابتيه ممكنه كساني بيدا بشن توي اين ايران بهناور ك نمرشون و %هاشون از اين دوستمون بيشتر باشه ، ولي به هرحال اميدوارم ك دوستان انجمني بهداشت و ايمني مواد غذاييه سايت علوم بزشكي همشون قبول شن جون حيفم مياد اين انرزي هايي ك ميبينم بخاد يكسال ديكه بشت كنكور هدر بره ، مثﻻ خود من 2سال ميكفتم ميخام بخونم ميخونم و اينا ولي خب خودتون اكه بشت كنكور بمونيد مخصوصأ اكه ليسانس بكيري و خدمت مثﻻ مقدس سربازي رو هم بكذروني ميبيني جه فشاري بهت مياد ، الحق والانصاف دوست ندارم هيج عزيزي اين مسئله رو تحمل كنه .

دوست دلسوز،آقای مهندس،بهتره قبل از زدن گزینه ارسال متنتونا یه بار دیگه قبلش بخونید...:smiliess (11):

roshana

New member
سلام دوست عزیز.میشه لطف کنین بگین چطوری تخمین رتبه بکنم؟من تازه عضو شدم.

ZIYA1366

New member
اتفاقا چندتا از دوستام هستن.باشه حتما بهشون میگم.چطوری باید توی تخمین رتبه شرکت کنیم؟

اول اينكه وارد اين سايت ميشيد:
takhminrotbeh.com
.و ثبت نام ميكنيد يه جنتا اطﻻعيه و توصيه كذاشتن اونجا اونارو مطالعه كنيد ، بعد هم ك افزايش اعتبار و بقيه موارد .

آخرین ویرایش:

alitorel

New member
دوست عزيز ناراحت نشو جيزي ك عوض داره كله نداره ، بهتره ادبياتت رو درست كني جون واقعأ انجمن جاي بكار كيريه جنين ادبياتي نيست . خودتو زشت نكن .

دوستان دارن میبینن و خودشون قضاوت میکنن در مورد مخفی نگه داشتن اطلاعاتتون..

roshana

New member
آقای ضیا برای اینکه سوء تفاهم رفع بشه شما هم درصداتونو بگین لطفا

ZIYA1366

New member
دوست دلسوز،آقای مهندس،بهتره قبل از زدن گزینه ارسال متنتونا یه بار دیگه قبلش بخونید...:smiliess (11):

اكه توي متن بي احترامي نشه ب كسي ويرايش مهمه نه اونقدرا ، اين القاب مهندس و اينا رو واسه خودت نكه دار .

roshana

New member
با تشکر از راهنماییتون. لطف کنین بگین جواب سوالات زبانو از کجا گیر بیارم؟

ZIYA1366

New member
خواهش ميكنم ، كليد سؤاﻻت رو ميتونيد از سايت sanjeshp.ir توي قسمت ويرايش انتخاب محل بيدا كنيد ، شما بايد زبان عصر 5شنبه رو دانلود كنيد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا