دخترخانم ها حتما بخوانند ... مخصوصآ دختران دم بخت ! (جهت اطلاع رسانی و آگاهی)

ps2020

New member
بامزه بود دستت درد نکنه گلم ....امان از این همسایه ها .................حالا شاید پسره نماز نمیخوند مثلا کتاب می خوند .......عجب.......
نباید هیچ موقع زود قضاوت کرد..........

کاش کتاب بخونه !

نخیر!پای اینترنت و فیس بوک بوده دیگه!نماز چی عزیز من کتاب چی!!

نه کتاب میخونده،نه نماز،نه فیس بوک و این چیزا...
خواب بوده!!!
من خودم شبا چراغ اتاقمو روشن میذارم . . .:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

biologisst

New member
طرز برخورد خودش و خانواده اش طی مدت زمانی میتونه معلوم کنه که طرف چکاره هستش...انسان باید منطق و عقل خودش رو هم کمی به کار ببره!!! در استناد حرف دیگران حین تحقیق هم میشه با طرز برخورد اون فرد مقابل به درستی شخص اطمینان پیدا کرد.

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member

نه کتاب میخونده،نه نماز،نه فیس بوک و این چیزا...
خواب بوده!!!
من خودم شبا چراغ اتاقمو روشن میذارم . . .:4d564ad6:

اتفاقا من خودمم چراغ اتاقمو روشن میذارم .. چون شبا تو اتاقم نمیخوابم ... میرم تو هال میخوابم ...
و حتی یکی از همسایه هامون یه بار بهم گفت ... سحرجان تو خیلی درس خونی هااا!! چون شبا میبینم تا دیروقت بیداری :riz481:

ولی خب ...ما دختریم و از خیلی از اتهامات مبرا هستیم ...

اما بعضی پسرا ... بلانسبت شما آقای دکتر ... هزارو یک احتمال میشه داد به قول لیلا !!

نمونش همین بزرگ مردی که اومده خواستگاری دختر عموم ...

ایییییییییییییییییییییی :14:

nutgirl92

New member
[/B]

دوستم میگفت فیسبوکشون و چک کنیم...البته اگه غیرفعال نکرده باشن:tonguesmiley:

آره ... اتفاقا خیلی چیزا دستگیر آدم میشه ...

من یکی از خواستگارای خواهر خودمو این شکلی واژگون کردم ! :riz481:

nutgirl92

New member
چی بگم والا ، من دیگه تو این دوره زمونه ب چش خودمم اعتماد ندارم ، بله آشنایی قبل از ازدواج خیلی مهمه ، بعضی از خانواده ها ب دلیل فرهنگ غلطی ک بعضا وجود داره اجازه ی رفت و امدهای قبل ازدواج رو ب دو طرف نمیدن ک خیلی اشتباست ، به نظرم دختر و پسر تا همو خوب نشناسن نباید برن زیر سقف صحبت یک عمر زندگیه الکی نیست . البته زیر نظر خونواده هاشون
نوت گرل دستت درد نکنه خیلی خوب بود.:riz304:

وظیفه بود عزیزم ...
ماها که اینجا جمع شدیم ... تو یک مشخصه مشترکیم :
همگی درس خون هستیم و تو این مسائل نسبتآ بی تجربه و ساده ...
باید همیشه به هم اطلاع رسانی کنیم .. بلکه جون سالم به در ببریم !

bioshimi93

New member
نوت گرل ممنون بابت مطالبی که گفتین . حالا دختر عموتون با این وضعیت چه تصمیمی گرفتن؟
من دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم:14:

nutgirl92

New member
من یه داداش دارم که سه سالی ازم بزرگتره ،با هم خیلی صحبت می کنیم.
همونقدر که مردا برای ما ناشناخته و گاهی عجیب به نظر می رسن ،ما هم برای اونا اینطوری هستیم.
داداش من سی سالشه و مطالعات زیادی داره ولی گاهی به شوخی بهم میگه : فقط خدا میدونه چی خلق کرده.(در مورد زن ها ):25r30wi:

البته شوخی میکنه ،ما به این نتیجه رسیدیم که اگر آدم دلبسته نشه (خانواده رو دخالت دادن در این جهت خیلی موثره ) و همینطورم زیادی وسواس به خرج نده ،میشه راحت انتخاب کرد.

پ.ن: حالا باز نگین پس چرا باغچه خودت رو بیل نمی زنی ،من مفصل چراش رو گفتم دیگه.:rolleyessmileyanim:

لیلا جون

مردها موجودات پیچیده ای نیستند ... فقط گنگ ومبهم اند ... مثل دو معادله و 3 مجهول ! در عین حال که راحته .. اما قابل حل نیست ... مگر اینکه یه مجهول رو شفاف سازی کنند!!

سیدعلی

New member
من یه شعر قشنگ در وصف خانم های محترم در محترم خواهم اورد تا همه بخونن. انگاری مردا بی کسی گرفتتشون. وای وای چه مواجیدی هستن این خانما!!! اوه اوه اوه...

nutgirl92

New member
طرز برخورد خودش و خانواده اش طی مدت زمانی میتونه معلوم کنه که طرف چکاره هستش...انسان باید منطق و عقل خودش رو هم کمی به کار ببره!!! در استناد حرف دیگران حین تحقیق هم میشه با طرز برخورد اون فرد مقابل به درستی شخص اطمینان پیدا کرد.

راست میگی ... اما واقعا به این راحتی که میگیم نیست ...

فرض کن ... میخوای یه چیزی رو مخفی نگه داری ... طبیعتا خیلی قشنگ نقش بازی میکنی ... و ممکنه هیچ وقت هم بر ملا نشه !
دقیقا تو این مسائل این مطرح هستش که یه آدمیزاد داره مخفی کاری میکنه ... واقعا آدم از کجااا بفهمه ؟!!؟!؟!

nutgirl92

New member
نخیر!پای اینترنت و فیس بوک بوده دیگه!نماز چی عزیز من کتاب چی!!

والا به خدا اگر پای اینترنت و فیس بوک بود ... یه خانوم 40 ساله رو صیغه نمیکرد ... چون اینترنت اونقدر آدمو معتاد میکنه که وقتی برای کارای دیگه نمیذاره !!

من خودمم شبا پای فیس بوک و علوم پزشکی دات آی آر اسلش فروم هستم و به اعتیادش دچار هستم که میگم :motat:

نوتر

New member
ای وای چقد دلم برای خانمای مظلوم سووووووووووخت

وای وای این پسرا چقد اژدهان!

فقط این خانما راستگو هستن دیگه هیشکی تو دنیا راستگو نیست

یه چکی بکنید ببینید تو فیس بوک تعداد دروغ های خانوما بیشتر یا آقایون؟
یه چکی بکنید ببینید تعداد خانوما حضورشون تومحیط مجازی بیشتره یا آقایون؟

مشکل اون خانوم بوده که با 40 سال سن اومده پسر مردمو اغفال کرده

نشستن اینجا واسه خودشون میبرن میدوزن خخخ والا:65d6a5d6s:

nutgirl92

New member
ای وای چقد دلم برای خانمای مظلوم سووووووووووخت

وای وای این پسرا چقد اژدهان!

فقط این خانما راستگو هستن دیگه هیشکی تو دنیا راستگو نیست

یه چکی بکنید ببینید تو فیس بوک تعداد دروغ های خانوما بیشتر یا آقایون؟
یه چکی بکنید ببینید تعداد خانوما حضورشون تومحیط مجازی بیشتره یا آقایون؟

مشکل اون خانوم بوده که با 40 سال سن اومده پسر مردمو اغفال کرده

نشستن اینجا واسه خودشون میبرن میدوزن خخخ والا:65d6a5d6s:

نوتر جان
شما خودت پسر خوبی هستی فکر میکنی همه این طورین !
نه والا ... این خبرا نیست ..

اوضاع وخیم تر از این حرفاست ...
انکار نمیکنم که دخترهای جامعمون این طور نیستن ... به ازای هر پسر بد یک دختر بد هم وجود داره .. !
دختری که همه جوره جوونی کرده واسش مهم نیست .. طرف 10 تا صیغه هم داشته باشه ...
ولی دختری که این طور نبوده ... واقعا چطوری بپذیره ؟؟؟
مشکل ما بچه درس خون هاااا اینه!! واسه همین من این مسئله رو اینجا بیان کردم ... نه تو فیس بوک !

mw.ashel

New member
با سلام به همه دوستان.

همیشه این نکته رو از من به یاد داشته باشید که مردا رو از دو طریق میشه شناخت:

1. در مسافرت و سفر
2. درتوصیف و بیان شخصیت فردی و روحی خودش

حالا چراشو به خاطر دلایلی اینجا نمیشه گفت ولی همیشه به یه مرد اجازه بدید تا از خودش بگه که با روشهایی بهتر میشه شناخت.
:smiliess (10):

بالا