زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
هاااااا:5:
ببببخشید سسلام فانوسی مهربون.
عاشق؟:shocke
نه فقط دلم پیش یه نفر جامونده:smiliess (15): مشکلی نیست میرم میارمش.
ممنون:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بازی با کلماته؟!!!
عاشق شدم با دلم پیش یه نفر جا مونده چه فرقی داره؟
لطفا کلاریفای کنید!!!:25r30wi:

fanoosi

New member
عوضش میتونی اون یکیارو پس بدی.بنظرم این کتاب کامله.حالا برو ببینش باورت میشه.
راستی راهی هست که من بتونم فرمهایی که تو سایت سنجش پرکردم موقع ثبت نام رو دوباره ببینم؟فکرکنم بجای عدد اعشار معدلم بجای 60 شده 160که باح ذف خودبخودی اون صفر میشه 16

فکر کنم بشه....تو سایت سنجش پی....قسمت مشاهده و چاپ فرم ثبت نام...

parand

Well-known member
سلام عزیزم
ممنون...سلامت باشی
شما خوبی؟ چه خبر؟

خوبم به لطف خدا....سلامتی عزیزم.
وااااای فانوووسی ایول چقد فعالی...خیلی خوشم اومد تو همه ی زمینه ها فعالیت داری....
ایشالا همیشه پر انرژِی باشی دوست خوبم.......

zahra2013

New member
سلام فانوسی جون
چی بگم خواهر؟! فردای روزی که کنکور دادیم رفتم دنبال کارای فارغ التحصیلیم ، یه چند روزی میشه که برگشتم ولی 8ام دوباره باید برم! متاسفانه رتبه من از 70 نفر 28 شده!شما چند شدی؟ بچه های دیگه چی؟ من فقط جناب یزدان رو خبر دارم از رتبشون. بله درست میگی من تازه متوجه شدم.

rawy

New member
حالا برو ببینش باورت میشه.
راستی راهی هست که من بتونم فرمهایی که تو سایت سنجش پرکردم موقع ثبت نام رو دوباره ببینم؟فکرکنم بجای عدد اعشار معدلم بجای 60 شده 160که باح ذف خودبخودی اون صفر میشه 16

آره کتابه رو دیدم فقط در حد دیدن, نه خوندن, خداییش خوب بود ولی گفتم این رفرنس اعلام شده شاید بهتره
منم الان امتحان کردم نشد وارد بشم, چرا انقد دیر برای این کار اقدام کردین؟

fanoosi

New member
خوبم به لطف خدا....سلامتی عزیزم.
وااااای فانوووسی ایول چقد فعالی...خیلی خوشم اومد تو همه ی زمینه ها فعالیت داری....
ایشالا همیشه پر انرژِی باشی دوست خوبم.......

سلامت باشی گلم...
من فعالم؟!!...نه بابا!!!!من یه دوره فعال سازی رفتاری لازم دارم وگرنه به زودی افسردگی میگیرم!!!
باور کن واسه خودم نگرانم...:wacsmiley:

fanoosi

New member
سلام فانوسی جون
چی بگم خواهر؟! فردای روزی که کنکور دادیم رفتم دنبال کارای فارغ التحصیلیم ، یه چند روزی میشه که برگشتم ولی 8ام دوباره باید برم! متاسفانه رتبه من از 70 نفر 28 شده!شما چند شدی؟ بچه های دیگه چی؟ من فقط جناب یزدان رو خبر دارم از رتبشون. بله درست میگی من تازه متوجه شدم.

سلام عزیزم
خسته نباشی گلم...کارهای فارغ التحصیلی هم عذابیه واسه خودش...منم شهریور باید برم دنبالش!!
من از 70 نفر شدم 20...
چون فقط تهران ها رو زدم بعید میدونم قبول بشم...مگه معجزه ای چیزی اتفاق بیوفته....

ghasedak69

New member
عزیزم منم همینطوری ام...فقط وقتی آشپزی میکنم بهترم...یا وقتی اینجام بهترم....
راستی میخواستم بگم دلم برات تنگ شده....واقعا....
هر چقدر فعالیت ام رو بیشتر میکنم این حالت افسردگی و ناراحتی ازم بیشتر دور میشه
مثلا دیشب ساعت 1 نصفه شب با جناب همسر رفتیم دویدیم!!واسه لاغر شدن هم خوبه دیگه....کلی انرژی گرفتم...

قربونت برم ... منم دلم خیلی تنگ شده...من احتمالا دیگه بهت اجازه ندم کنکور شرکت کنی.... دعا کن امسال قبول بشی....
یعنی واقعا این سال جسم و روح و روانت رو گذاشتی سر کنکور....

zahra2013

New member
ممنون عزیزم، آره بخدا واقعا عذابه، کل این 4 سال یه طرف این 1 ماهی هم که باید کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدی یه طرف!

رتبت عالی شده، تا رتبه 31 تهران قبول میشن ایشاله که قبولی

fanoosi

New member
قربونت برم ... منم دلم خیلی تنگ شده...من احتمالا دیگه بهت اجازه ندم کنکور شرکت کنی.... دعا کن امسال قبول بشی....
یعنی واقعا این سال جسم و روح و روانت رو گذاشتی سر کنکور....

خدا نکنه عزیزم....نه دیگه اجازه نده...واقعا سخت بود...آخه فقط کنکور نبود....این سالی که گذشت مثل یه کابوس بود برام:sadsmiley:...تا حدی در جریان هستی...
دعا کن بتونم روحیه ام رو برگردونم...

fanoosi

New member
ممنون عزیزم، آره بخدا واقعا عذابه، کل این 4 سال یه طرف این 1 ماهی هم که باید کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدی یه طرف!

رتبت عالی شده، تا رتبه 31 تهران قبول میشن ایشاله که قبولی

ممنون عزیزم...هر چی خدا بخواد.....توکل به خودش
انشالله شما هم قبول میشی....پناه بر خدا
من که کارهارو میدم همسرم بره انجام بده...حوصله ندارم تو این گرما...
هی آدم رو شوت میکنن از این طرف به اون طرف....همش نامه نگاری...آدم از درسی که خونده پشیمون میشه والا!!!

fanoosi

New member
مخصوص کسانی که .....دوس ندارن!!(خب اسمشو نبردم دیگه!!!)
سوپ جو با شیر
مواد لازم:
1 لیوان جو پرک
2 یا 3 عدد هویج خرد شده
1 عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده (من از سه رنگ سبز و زرد و قرمز استفاده کردم تا رنگارنگ بشه!!!:25r30wi:)
3 یا 4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده
3 عدد عصاره مرغ
8 یا 9 لیوان آب جوش
2 لیوان شیر گرم شده
1 یا 2 قاشق چایخوری برگ بو یا اورگانو (من نداشتم پونه ی کوهی ریختم!)
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری برای مزه
4 الی 5 قاشق جعفری خرد شده
نمک و ادویه کاری و زردچوبه به اندازه کافی
(میتوان برای غلیظ تر شدن سوپ مقداری آرد گندم و خامه اضافه کرد)

1- جوپرک ، هویج خرد شده، سیب زمینی خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده و سیر خرد شده (در صورت تمایل میتوان ساقه ی کرفس خرد شده نیز ریخت) را به همراه نمک و ادویه ی لازم در قابلمه ریخته و 8 لیوان آب جوش در آن میریزیم تا با شعله ی زیاد مواد کمی بجوشد. (به جای آب از آب مرغ یا آب قلم نیز میتوان استفاده کرد) و بعد شعله را کم میکنیم تا مواد داخل قابلمه بپزد.
2- بعد از 10 دقیقه عصاره ی مرغ را به غذا می افزاییم.
3- وقتی تمام موادمان پخت اگر نیاز بود مقداری آب جوش مجددا اضافه میکنیم و سپس دو لیوان شیر و یک قاشق چای خوری برگ بو اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدود یک ربع با شعله ی کم جا بیوفتد. (در این مرحله میتوان مقداری خامه و یا مقداری آرد گندم اضافه کرد تا غلیظ تر شود)
4- در مرحله ی آخر دو قاشق آبلیمو، دو قاشق روغن زیتون و جعفری خرد شده را می ریزیم و وقتی اندکی با موادمان جوش خورد غذا آماده است.
5- نوووووش جاااااااااااان

fanoosi

New member
امروز اولین نقاشیم رو کشیدم هورااااااااااااااااااا http://nowaroosupload.ir/uploads/13579042631.jpg
می خواستم دیروز عیدی بدم ولی نرسیدم امروز کشیدمش:4d564ad6::4d564ad6:

چقدر قشنگهههههههههههههه....آفرین عزیزم....خیلی هنرمندی....واقعا هزار ماشالله...
میگم چرا زیر عکس نوشته انجمن نو عروسان؟!!

ghasedak69

New member
امروز اولین نقاشیم رو کشیدم هورااااااااااااااااااا http://nowaroosupload.ir/uploads/13579042631.jpg
می خواستم دیروز عیدی بدم ولی نرسیدم امروز کشیدمش:4d564ad6::4d564ad6:

عکسش مال اون سایته از خود کار خودم عکس نگرفتم حوصله آپلود کردن ندارم ولی دقیقا این طرحش رو کشیدم...
فانوسی برا روحیه ات بزنی تو کار هنری هم خوبه.... خیلی روحیه آدم و شاد می کنه... اینقدر امروز برا کارم ذوق کردم همه متعجب بودن چم شده....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا