محرم اسرارت کیه؟

حسان

Well-known member
یه وقت هایی حرف هایی هست که باید فقط به یه نفر گفت ... اون یه نفر برای شما کیه و چرا؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

منتظر 67

New member
محرم اسرار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حرفامو به خدا میگم.....به قول اقا مهرشاد اگر چه نیازی نیست .چون خود خدا همه چی رو میدونه..ولی به هر حال باید با یه نفر حرف زد و درد دل کرد تا راحت شد .منم با خدا حرف میزنم گاهی اشکی میریزم وبعدش خیلی سبک میشم
خدایا شکرت به خاطر همه چیزهایی که به ما دادی و ندادی............حتما صلاحمون در این بوده دیگه..............
ولی واقعا باید خدا رو شکر کنیم که تو یه کشور مسلمان و در یک خانواده مذهبی بدنیا اومدیم.......................معلوم نبود اگه اینطوری نمیشد الان در چه حالی بودیم..........

BBT

New member
به هیچکس

( نه به خواننده ی هیچ کس ها منظورم هیچ کس بود )

varia

Well-known member
والا من قبلنا زياد دنبال كسي بودم كه محرم اسرارم باشه ولي ...

الان ميبينم سري ندارم كه به كسي بگم! اسرارمو همه ميدونن!!!

BBT

New member

اون که دیگه نشد سر
به نظرم اسرار اونه که اصلا از این دو تا لب بیرون نیاد یعنی به هیچ کس گفته نشه
چون وقتی تو کسی رو محرم اسرارت میدونی بهش میگم احتمالا اون هم کسی رو محرم اسرارش میدونه که حالا که سر تو سر اون شده پیش محرم اسرار خودش میگه و این داستان ادامه دارد تا ....

حسان

Well-known member

این جوریم بد نیستا...............
daydream-animated-animation-day-dream-smiley-emoticon-000404-medium.gif

varia

Well-known member
اون که دیگه نشد سر
به نظرم اسرار اونه که اصلا از این دو تا لب بیرون نیاد یعنی به هیچ کس گفته نشه
چون وقتی تو کسی رو محرم اسرارت میدونی بهش میگم احتمالا اون هم کسی رو محرم اسرارش میدونه که حالا که سر تو سر اون شده پیش محرم اسرار خودش میگه و این داستان ادامه دارد تا ....

خوب همون ديگه!! كمي هم دقت و تامل كني آخرش به حرف من ميرسي!

BBT

New member
به نظرم اسرار اونه که اصلا از این دو تا لب بیرون نیاد یعنی به هیچ کس گفته نشه چون وقتی تو کسی رو محرم اسرارت میدونی بهش میگم احتمالا اون هم کسی رو محرم اسرارش میدونه که حالا که سر تو سر اون شده پیش محرم اسرار خودش میگه و این داستان ادامه دارد تا ....

بالا