yazdan
New member
سلام دوستان گلم من درس 1و 2 زبان رضازاده و مهارت اول لزگی و فصل اختلالات شخصیت کاپلان رو خوندم. این گزارش بنده به عنوان اولین نفر...........
نرگس خانوم امیدوارم فصول رو به ترتیب بخونید و یدفه نرفته باشید سروقت اون فصل از کاپلان
سلام دوستان گلم من درس 1و 2 زبان رضازاده و مهارت اول لزگی و فصل اختلالات شخصیت کاپلان رو خوندم. این گزارش بنده به عنوان اولین نفر...........
اهممممممممممم
اهمممممممممممممممممممممممممممممم
برای اینکه همه ی توجه ها به خطابه ی حاج خانوماقای منتظر جلب بشه یه صلوات غرررا ختم بفرمایید و یه دست کف مرتب مرحمت بفرمایید:smiliess (12):
خداوند اموات همه رو ختم به خیر کنه.
دوستان در خلوت خود نشسته بودیم که راویان اخبار و طوطیان شیرین شکر شیرین گفتار خبر آوردند که منتظرا زچه چنین در خواندن لغات تافل پای در گل مانده ای؟ گفتم راویا( راویه خودمونو نمیگما! این یکی دیگس)
باریک یزدان:4d564ad6:دوستان بعنوان سخن آخره خودم در این تاپیک ی چیزی بگم امیدوار بشید
من از تیر سال گذشته شروع کردم به خوندن اما با وقفه های ناخواسته و اجتناب ناپذیر
چون من دوترمم مونده بود.نیمسال اول24 واحد داشتم و نیمسال دوم 20 واحد.اینارو میگم که بدونید سرم چقدر شلوغ بود
بهرحال در مجموع میشد گفت که روزی 4ساعت خوندم
امسال میانین 43 درصد زدم و فکرکنم رتبم زیر100 بشه.که نسبت به مطالعم عالیه.بعبارتی کار سختی نیست.فقط برنامه ریزی میخواد و پشتکار.یکی از اشتباهات من این بود که نیمسال دوم کمکاری کردم.آهسته و پیوسته بخونید
خدا بهتون همت بده و موفق باشید.ماروهم دعا کنید.امیدوارم درمقاطع بعدی و در حوزه کاری به دیدار تک تک شما مشرف بشم.
راوی جان این هنوز جایی تبلیغ نشده. شخصی که راهنماییم کرده از دوستان و نزدیکان منه. لیندالیل رو یکی از دوستان قراره آخره هفته برام برسونه. اگه نرسوند زحمتت خواهم داد. روای جان آره گزینشی هست. برای مثال اسنشال ورد تافل که سه جلسه ست رو هم میتونی روز اول رو دمو بیای اگه دیدی مفیده ثبت نام کنی و اگرم دیدی به کارت نیومد ادامه ندی دیگه.راوی جون روحم درد میکنه امروز، کاش میشد یکی بیاد به بالین من یه نگاهی به روحم بکنه:smilies:
سوالام رو میپرسم :riz304:
خوشحال میشم کمکم کنید
راستش در مورد اینکه چطور بخونم منابع رو یخورده گیجم ؟؟؟ به نظر شما تابستون همه منابع رو بخونم و تموم کنم باز از مهر برنامه ریزی جدید داشته باشم ؟
تست زدن چطور ؟ از کی باید شروع کنم ؟؟ لطفا کتابهای تست خوب رو معرفی کنید بهم
از دوستان کسی اینجا هست که م و س س ه رفته باشه ...نظرتون چیه ؟؟ آزمون ها و کتاب هاش مفید هست؟
من چیــــــــــــــــــــــــــــــکاااااااااااااار کنم ؟؟:smilies-azardl (181
سلام به همه دوستان...
منم میخوام کنکور ارشد شرکت کنم و تصمیم دارم از بسته های آموزشی هم استفاده کنم ولی نمیدونم برای رشته ی ما کدومش بهتره؟!! پارسه،ماهان،سنجش تکمیلی یا اکسین؟؟؟ :33:
خوشحال میشم دوستانی که اطلاعاتی تو این زمینه دارن کمکم کنن :rose: