گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
سکوت خر من یه دونه است اونم مال ویداست به هیچکی نمیدمش

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
9 خرداد بر من ، آذر خانوم گل چه گذشت؟!!چه خواندم..بدین شرح

:ad54ad:سلام دوستان گلم
خوفین؟ اوضاع روبه راهه؟

من امروز نوزادان و بهداشت رو شروع کردم مرور کنم.به ویدا حال و روزمو اس ام اس دادم..خیلی اوضام تو نوزادان که خیلی مهمه ،خرابه.
انگار نخونده باشم. کند میخوندم.اما تونستم 50 صفحه ازش مرور کنم.بهداشت هم از پارسا یه فصل سنگین و یه فصل کوچیک مرور کردم.اما دروغ چرا..هنوز زبان نخوندم.:(50):
امروز 11 ساعت خوندم.(گوش شیطون کر)..یک ساعت بیشتر از هر روز خوندم.:smilies-azardl (181

vb2

New member
بچه ها من به آذرم کفتم فکر نکنید تمام اون شرکت کننده ها رقیب شمانا فقط 250-300 نفرشون هستن که رقیب شمان .بقیه یعنی خوب نیستن دیگه که رتبشون انقد شده پس دیگه محدود میشه دیگه نگران نباشید دوستام ما میتوانیممممممممممممممم .سر خط :thanks:

یاسمن

New member
سلام بچه های درسخوووون :riz304:
من امروز بخش چربی تغذیه رو خوندم . بیوشیمی هم تست پروتئین رو زدم و پرونده شو بستم . :a2d3:

ما هم معمولا شبا مهمون داریمو من بیچاره مجبور میشم از زبان بزنم . ای خدااااا :smiliess (2):

ویدا این خر من تازه شبها که موقع خوابه سواری دادنش میگیره چیکارش کنم ؟!

nazi.sh

New member
سلام بچه ها خسته نباشین امیدوارم هگی به برنامتون رسیده باشین من اموروز بهتر خوندم راستش متاهلی و هزار دردسر

nazi.sh

New member
[من 1 مشکل دارم چرا این تنظیمات فونت من تغییر نمیکنه هرچی عوضش میکنم همونه نه خط درشت میشه نه چیزای دیگش

leila00

New member
ﻧﺎﺯﻯ ﺧﺎﻧﻢ ..ﺧﻮﺵ ﺁﻣﺪﻯ ...ﺍﻳﺸﺎﺍ..ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﻯ ﺑﺎﻗﻰ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﺪ..ﺁﺫﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ﺁﻭﺭﻳﻦ ﺁﻭﺭﻳﻦ ...ﻭﻳﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﺣﺎﺿﺮﻡ ﺧﺮﺍﻣﻮﻥ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻴﻢ ....ﺁﺧﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺍﻭﻧﻰ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻰ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻩ ....ﻣﻦ ﻫﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ 11:30 ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ..ﻣﺮﻭﺭ ﺯﺑﺎﻥ 504 ....4 ﺩﺭﺱ ﻭ 3ﻭ ﻧﻴﻢ ﻓﺼﻞ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺍﺻﻼ ﺍﻳﻦ ﺩﺭﺱ ﻫﺮ ﭼﻰ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﺟﻠﻮ ﻧﻤﻰﺭﻩ ...ﻳﻪ ﻓﺼﻞ ﺍﺯ ﻫﺰﺍﺭﻩ ﺳﻮﻡ ....140 ﺗﺴﺖ ﺯﻳﺴﺖ 100 ﺗﺴﺖ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺘﻦ ﺍﺯ ﺁﺯﻣﻮﻧﻬﺎﻯ ﺯﺑﺎﻥ ...ﮐﻪ ﺯﻳﺎﺩ ﺧﻮﺏ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻡ........50 ﺗﺴﺖ ﮊﻧﺘﻴﮏ ..ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻫﻤﮕﻰ ﻣﺎ ﺍ ﺍ ﺍ.....ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﻯ ﺑﺎﻗﻰ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻴﻢ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﻰﺷﻴﻢ ..~ﺱ ~ﻳﺶ ﺑﺴﻮﻯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ .....

leila00

New member
[ﻣﻦ 1 ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﻓﻮﻧﺖ ﻣﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻋﻮﺿﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﻤﻮﻧﻪ ﻧﻪ ﺧﻂ ﺩﺭﺷﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﻪ ﭼﯿﺰﺍﯼ ﺩﯾﮕﺶ
ﻧﺎﺯﻯ ﺟﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻰ ﮐﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻰﺷﻢ ﻧﻤﻰ ﺗﻮﻧﻢ ﻓﻮﻧﺖ ﻭ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻢ ﻭﻟﻰﺑﺎ ﮐﺎﻡ~ﻳﻮﺗﺮ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﻣﺸﮑﻠﻰ ﺑﺎﺷﻪ....

leila00

New member
ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ ﺟﺎﻥ..ﺁﻭﺭﻳﻦ ﺁﻭﺭﻳﻦ ...ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻩ .....

leila00

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﮔﻞ ....ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﺑﺎﻻ ﺧﺮﻩ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻰﺷﻪ ..~ﺱ ﺍﻻ ﻥ ﺗﻼ ﺵ ﮐﻦ ﮐﻪ ﺍﻳﺸﺎﺍ...ﺳﺎﻝ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﺎﺷﻰ ﻭ ﮐﻠﻰ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻗﻢ ﺑﺰﻧﻰ....ﺑﺎ ﺁﺭﺯﻭﻯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺘﺖ ﺩﻭﺳﺖ ﮔﻠﻢ ...

leila00

New member
23...
ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺳﻼﻡ...
ﺧﺪﻣﺖ ﺭﺗﺒﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﺮﺗﺮ ﻭ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﯼ ﺑﻨﯿﺎﺩ ﻣﻠﯽ ﻧﺨﺒﮕﺎﻥ ﻋﺮﺽ ﮐﻨﻢ ﮎ ﻣﻦ ﺩﯾﺮﻭﺯ 3 ﺧﻂ ﻭ ﻧﯿﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺨﻮﻧﺪﻡ...................! ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ...
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﻭﺍﺳﻤﻮﻥ ﯼ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﮎ ﺩﻭﺗﺎ ﺑﭽﻪ!! ﯾﮑﯽ 2 ﺳﺎﻟﻪ ﯾﮑﯽ 5 ﻣﺎﻫﻪ ﺩﺍﺭﻩ!! ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻢ ﺩﻭﺗﺎ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ...4 ﺗﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ!!!! ﺍﻟﺒﺘﻪ 6ﺗﺎ ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ! ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﺑﺎ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﯼ ﺍﻭﻥ ﻫﺮﮐﺪﻭﻡ 2ﺗﺎ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺸﻦ!
ﻣﻦ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺍﮔﻪ ﺩﺭﺱ ﯾﺎ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ~ﯾﺶ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﻧﻤﯿﺎﻡ ﯾﺎ ﻣﯿﺎﻡ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﯿﺮﻡ ﺳﺮﯾﻊ!ﻭﻟﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯽ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ!ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﺻﺐ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ!ﺍﯾﻨﺎﻡ ﮎ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻦ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﯼ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻦ ﻭﺍ3 ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ....
ﯾﻨﯽ ﺣﺎﻝ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﻣﻦ ﺩﯾﺪﻧﯽ ﺑﻮﺩ!ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺳﻮﮊﻩ ﻋﮑﺲ ﺑﻮﺩﻣﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍ...ﯾﮑﯽ ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻒ ﻭﺍﺳﻢ ﻗﺼﻪ ﺑﮕﻮ! ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ~ﺍﻡ ﺑﻮﺩ!ﯾﮑﯽ ﺍﻡ ﺑﻐﻠﻢ!!!! !~ﯾﺶ ~ﯾﺶ...... ﮐﺘﺎﺏ ﺗﺴﺘﻤﻢ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﺎﺭﻡ!!!!! ﺑﻌﺪ ﻓﻘﻂ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﺏ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﻭ ﺑﺰﺭﮒ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﮊﮐﻮﻧﺪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﺪﻡ!!! (ﺁﯾﮑﻮﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺯﺩﻥ ﺩﻭﺩ ﺍﺯ ﮔﻮﺵ!)
ﺣﺎﻻ ﻏﯿﺮ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻦ ﺍﺭﺷﺪ ﺩﺍﺭﻣﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﻭﻟﯽ ﺏ ﺭﻭﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩ!ﮔﻒ ﺏ ﺳﻼﻣﺘﯽ......!!!!!! ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﻋﻤﺖ!!! ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺑﺮﺩﺍﺭ ﺑﺮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ......
:mad_majidonline: ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﺧﺪﺍ ﺟﻮﻧﻢ....
ﯾﻨﯽ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻧﺰﺩﯾﮑﺎﯼ 6 ﺍﻭﻣﺪ ﻣﻦ ﺳﺮﯾﻊ ﺭﻓﺘﻢ ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﺨﻮﻧﺪﻡ ﺑﯿﻬﻮﻭﻭﻭﻭﻭﺵ ﺷﺪﻡ ﺗﺎ 9!!!(ﺍﺯ 5 ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻮ!) 9ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﻤﮏ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ ﺗﺎ 12!!! 12 ﺍﻡ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﯿﻬﻮﺵ ﺷﺪﻡ ﺗﺎ 5ﺍﻣﺮﻭﺯ!!!!!!!
:dadad4:
ﺧﯿﻠﯽ ﻏﺼﻪ ﺧﻮﺭﺩﻡ...
ﺟﺎﻟﺒﻪ ﮎ ﻫﯿﭻ ﺍﻋﺘﺮﺍﺿﯽ ﺍﻡ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﯿﺲ!! ﺏ ﻋﻠﺖ ﺣﻀﻮﺭ ~ﺭﺷﻮﺭ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻣﺮﺩﻡ!ﺗﻮ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻭ ﺍﻗﺴﺎﻡ ﮐﺎﺭﺍﯼ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﯿﮏ ﻭ ﺧﺪﺍ~ﺳﻨﺪﺍﻧﻪ......!
ﯾﻨﯽ ﺧﺪﺍﻡ ﮎ ﺑﺎﺷﯿﺎﺍﺍﺍﺍﺍ ﺑﺎﺯ ﯼ ﻋﺪﻩ ﺍﺯﺕ ﻧﺎﺭﺍﺿﯿﻦ!ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﺿﯿﻦ!!!!!!
:65d6a5d6s:
ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺲ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺑﺮﻥ!!!!(ﺁﯾﮑﻮﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺷﺪﻥ!) ﺧﺪﺍ ﻧﺼﯿﺐ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻧﮑﻨﻪ!
ﻟﻴﻠﻰ ﺧﺎﻧﻢ ﺍﺻﻼ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮐﻪ ﻣﻴﺰﺍﺭﻯ ﻣﻦ ﮐﻠﻰﺍﻧﺮﮊﻯ ﻣﻰﮔﻴﺮﻡ ﺍﻳﺸﺎ...ﺍﻳﻦ ﺟﺮﻳﺎﻧﺎﺕ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻰﺷﻪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﻰﺩﻯ ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﻰﺷﻰ ...ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻢ ﻳﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ...

amirreza

New member
سلام بچه هاااا
برا من یه مشکلی پیش اومدهههههههه
شده یه دوستی داشته باشین سیریش....اوسکول.......تنبل......حسود.........آمارگیر..........خودشو همش با شما مقایسه کنه؟؟
متاسفانه من یه همچین دوستی دارم ..از فسیلای دبیرستان .....ول کنمم نیست..سرتاسر انرژی منفیه........هر وقتم زنگ میزنه فقط آمار میگیره بعد ضایع میکنه آدمو......
فقط دنبال نقطه ضعفه......خودش سرتاسر ضعفه ها ولی اگار کور تا منو میبینه شروع میکنه انتقاد..اه اه
به حرمت نون و نمکی که خوردم.......بخاطر خانوادش چیزی بهش نمیگم
دیروز همین که یکم گرم گرفته بودم به خونمون زنگید.......گفت بیا ببینمت برای اولین بار (همیشه قایم میکنم درس خوندنمو ازش) گفتم والا دارم برا ارشد میخونم.
تا اینو فهمید زود گفت ها ها چی میخونی کتاباتو بده مام بخونین(هم رشته ایمه ولی 1یونی دیگه بود)گفتم هیچی فقط 2سال آخر تستاشو دارم کار میکنم
اون>همین الان میام با ماشین میگیرم کپی میکنم 1ساعته پسش میدم ..........یعنی 1چیزی رفت دستش برگشتنش با کرام الکاتبینه .........
گفتم بیخیال برو از سایت دانلود کن.........برگشت گف خااااااااک تو سرت گوشیو گذاشت

negar91

New member
سلام بچه ها مرسی از دلداریتون :sad:
لیلی صبح اس داد گفت که کامپیوترش کاملا پوکیده و نمیتونه بیاد و تا درست بشه طول میکشه آذر جون ازت عذر خواهی کرد به خاطر لغات البته لغات رو آماده کرده بودا ولی نشد بزارشون توی تاپیک
به همه توصیه کرده حسابی بدرسید مخصوصا نازنین اسم تورو سفارشی گفت
خودمم از امروز با کمک 3am دارم فشرده میخونم که ان شالله بتونم مطالبو زودتر جمع کنم راستی بچه ها 3am هم جز قبولی های 100% امساله من ازش خبر دارم
یه سوال:
من خودم کارشناسیمو توی شهرستان خوندم الان یه کم از بچه های شهید بهشتی میترسم فکر میکنم اونا خیلی آماده اند کسی از بچه های تغذیه شهید بهشتی خبر نداره ؟ آخه اکثر اعضای بورد اساتیدشون هستن تازه قبل از اعلام تغییر رفرنس اونا شروع به خوندن رفرنس جدید کرده بودن :wacsmiley:

amirreza

New member
از دیروز اعصابمو بهم ریخته سر جلسه هم میخام ببینمش میخاد ژنتیک بدههههه
خیلی رو دادم بهش.من تو عمرو ندیدم حداقل برا تجربه هم شده یه کتاب بخره.اصن رفرنسی ندارهههه همش جزوه میخونه خودشم با من مقایسه میکنه
حالا منم قبول شم پدرمو در میاره که چرا اون قبول نشده؟؟؟
ولی من بخاطر گل روی بچه های این سایت قول میدم برم خوب بدرسم

negar91

New member
آقا امیر رضا این کسی رو که شما گفتی دوست نیست بلکه فقط لباس دوستی رو پوشیده پس ولش کن و اصلا سراغشو نگیر توی کلاس ما فقط 3 نفر واسه ارشد داریم میخونیم اما بقیه دائما با ما در ارتباط هستن و مارو امیدوار میکنن حتی کتابایی که دارن رو به ما میدن که ما مطلبی نباشه که نخونده باشیم حتی توی کارآموزیا کارای مارو انجام میدادن که ما فقط درس بخونیم دوست به این میگن :4d564ad6:

آخرین ویرایش:

vb2

New member
سلام بچه ها خوبین؟منم امروز خوب بودم خدارو شکر فقط دعا میکنم میگم خدایا واسه کسی پیش آمد بد نیاد که تلاشاش به هدر بره.

راستی من دیگه خرمو نمیخوام خودم ریتمیک شدم فکر کنم بعد کنکورم بخونم :25r30wi: .نگار چه دوستای خوبی.اون موقع که من خوابگاه بودم دوستام جاسوس میفرستادن ببینن من چی میخونم اونام همون لحظه همونو بخونن جا نمونن واحد بالاییمون بودن .میرفتم تو واحدشون کتاب جلوش باز بود تا منو میدید میگفت یا خدا این کتاب اینجا چه کار میکنه:25r30wi: شخصا دیدم که انقد خوند چشماش 2 شماره بیشتر شد اون وقت وقتی جوابا اومد من رتبم شده بود 186 شده بوداز112 نفر اون نجومی شده بود .بعد که من ناراحت بودم بم زنگ زده میگه آخی بمیرم آخه تو خیلی خوندی ما زیاد نخوندیممممممممم :j58r36j3gcr4suxymup ای من میسوختم از حرفاششششششششششش

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
روز شمار ارشد 91

22

سه هفته و
یک روز طلایی

لحظه هاتون سبز،ایشالله خدا هر روز
انرژی تونو بیشتر از قبل کنه

yes!!!we can:a2d3:

mamai86

New member
امیر رضا
مگه میشه همچین دوستی نداشته باشیم آخه!!
دخترا ازین موردا بیشتر دارن.دوست شما هم شاهکاره در نوع خودش

من پارسال یکی بود رو اعصابم اسکیت کار میکرد..تا روز کنکور رابطه مو باهاش محدود کردم. اصلا هم ازش قایم نکردم چی میخونم. چون اون موقع خودمم اذیت میشدم

اما عوضش چند تا دوست خوووب داشتم که هی تشویقم میکرذن.280 که شدم کلی زنگ زدن برا امسال امید وارم کردن. دلداریم دادن

تو هم باهاش قطع رابطه کن فعلا..بهونه بیار..مریضی..بیرونی..خوابی..این بهتره
اعصابِ خودتم خورد نمیشه.

من خودم ببینم یکی از دوستام درس نمیخونه، حالا دعواش می کنم. پیگیری می کنم که بخونه..اما بعضیا نمی تونن همچین حسی داشته باشن..
دلیلشم ناشناخته ست..:5:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا