چرا حوصله نداری ؟؟؟

hosseini

New member
چه فرقی می کند..
در سیرک یا در خانه ای؟!
خنده ات که تلخ باشد،
دلت که خون باشد،
تو هم دلقکی...!

leyla-h

New member
گاهی راحت تر آن است با وجود اندوهی که در درونتان موج میزند لبخند بزنید، تا این که بخواهید به همه عالم علت غمگینی خود را توضیح دهید.......:smiliess (12):

f-mk

New member
دلم گرفته و بی حوصله م چون در هفته یه روز بیشتر نمیتونم همسرمو ببینم و الان 6 روزه همسرمو ندیدم و کلا این هفته نمیتونه از تهران بیاد و من نمیتونم تا هفته ی بعد ببینمش.از اون هفته اکتحانامون قراره شروع بشه و من با این دل گرفته و بیحوصلگی اصلا نمیتونم برم سراغ درس.تازه درسایی که یه منبع مشخصی واسش معرفی نکردن.

MAHSABANOO

New member
کی گفته من حوصله ندارم هااااااااااااااا
290.gif

خیلیم با حوصله ام
studsmatta.gif
خخخخخخخخخخخ
springsmile.gif

zErOOn3

Well-known member
درود ...

نمی دونــه ...
:13:

حوسلــه هــه خیلــی سریــده در حــد ــه کــره ...

بـــد دردیــه ... بـــد بــد بـــد ...

بــدرود

bioshimi@

Well-known member
برا اینکه من تازه عضو انجمن شدم نه کسی رو میشناسم نه اینکه نمیدونم چطوری باید پست بذارم هرچی سعی کردم نتوستم پیدا کنم :smiliess (12):

parnian24

New member
آقا اجازه منم دلم خيلي گرفته.يني الان اينو گفتم آروم ميشم؟:sad:

parnian24

New member
فك نكنم با اين چيزا بشه آروم شد.فقط وقتي آروم ميشم كه از ساختمون بيست طبقه خودمو ول كنم پايين .شپلق!و ديگه هيچي وجود نداشته باشه.ولي اينم فايده نداره چون بعدش كلي ماجرا داره.
42061_connie_zombie.gif

sara77

New member
خب امتحانام تموم شده حالا از بیکاری خسته شدم خبببببببببب

pashmak

New member
گاهی راحت تر آن است با وجود اندوهی که در درونتان موج میزند لبخند بزنید، تا این که بخواهید به همه عالم علت غمگینی خود را توضیح دهید.......:smiliess (12):
چقدر قشنگ بود واقعن بهترین راهه

pashmak

New member
چون شروع نکردم 10 تیر پایش دارم استرس دارم برنامه ندارم برای کارام تنبل شدم:smiliess (2):

nsj

New member
من یه کاری کردم که اصلا منظوری نداشتم ولی طرف مقابل خیلی از من رنجیده منم نمیدونستم که اون بد برداشت کرده الان هم عذرخواهی فایده ای نداره همه چیز تموم شد .خیلی ناراحتم

آخرین ویرایش:

BBT

New member
چیه
یعنی نمیدونین من چرا حوصله ندارم !!!:sadsmiley:

mehrshad

New member
از هیچییییییییییییی ینی هیچی ها !!! حالیم نمیشه .... حوصلم سر رفت گذاشتمش کنار !!!! ینی یه همچین پشت کاری دارم من

nanaz

New member
من که انقدر حوصله دارم که همه صداشون در اومده :4d564ad6:

بالا