شانس

BBT

New member
چه قدر بهش اعتقاد داری ؟؟؟؟
و تو زندگیت به نظر خودت کجا خیلی خوش شانسی و کجا بد شانسی آوردی ؟؟؟
و اگه اعتقاد داری به نظر خودت آدم خوش شانسی هستی یا بد شانس ؟؟؟

AWWA

New member
گاهی آنقدر خدا زودبه خواسته هایمان جواب میدهد که باورمان نمیشود از طرف خدا بوده ...اینجاست که میگوییم:عجب شانسی آوردم!

BBT

New member
گاهی آنقدر خدا زودبه خواسته هایمان جواب میدهد که باورمان نمیشود از طرف خدا بوده ...اینجاست که میگوییم:عجب شانسی آوردم!

بله شاید تفسر درستش همینه ولی اون چیزی که اکثر تو ذهنمونه متاسفانه چیز دیگه ایه از شانس

AWWA

New member
بله شاید تفسر درستش همینه ولی اون چیزی که اکثر تو ذهنمونه متاسفانه چیز دیگه ایه از شانس

بله همینطوره...به نظر من شانس به نوبت درخونه همه رو میزنه، بعضیا از قبل آمادگیشو دارن استفاده میکنن ولی بعضیا از دستش میدن.

BBT

New member

بله همینطوره...به نظر من شانس به نوبت درخونه همه رو میزنه، بعضیا از قبل آمادگیشو دارن استفاده میکنن ولی بعضیا از دستش میدن.
پس شما هم به شانس اعتقاد داری ؟

محسن ن ک

New member
با توجه به گفته های اوا خانم احتمالا خدا بیشتر مواقع هوامو داره بعضی وقتام دهنمو سرویس می کنه :دی

parand

Well-known member
شانس اسم مستعار خداست انجا که می خواهد امضایش پای داده هایش نباشد...
من تا حدودی اعتقاد دارم چون واقعا گاهی اوقات اتفاقاتی میفته تنها میتونیم اسم شانسو روشون بزاریم........

AWWA

New member
پس شما هم به شانس اعتقاد داری ؟

بله با اون تعریفی که پرند گفتن منم به شانس معتقدم.آدمایی که خودشونو خوش شانس میدونن جذبش میکنن و اونایی که خودشونو بدشانس میدونن دفعش میکنن. یه فرصت و امتیاز اضافی هست که خدا خارج از انتظار در اختیار بنده هاش میذاره.

21Tir

New member
پ ن پ اعتقاد ندارم!:New (6):
از قدیم میگن آی پیشونی ی ی ی منو کجا میشونی ی ی؟:65d6a5d6s:

ZOT

New member
شانس!
خب من زیاد به شانس اعتقادی ندارم! کلا آدم نباید اگه اتفاق خوبی افتاد تو زندگیش بگه شانس آوردم یا اگه اتفاق بدی افتاد بگه عجب بدشانسیی! البته بعضی مواقع انگار این عادت شده و افتاد سر زبونمون که اتفاقات رو به شانس تعبیر می کنیم !

آخرین ویرایش:

economic

New member
دوستان ی سوال
ما از کجا بدونیم موضوعی ک انتخاب میکنیم ایا همچین تاپیکی با این عنوان هس یا نه؟
الان 2 تا تاپیک همزمان شانس داریم؟
چیکا کنیم؟
راهنمایی:

نارون

Member
(اگر ضرری بخواهد به بنده ای برسد هیچ کس جز خداوند نمی تواند مانع آن باشد واگر خدا بخواهد خیری به بنده ای برساند تمامی دنیا هم که بسیج شوند نمی توانند جلو آن را بگیرند)
این مضمون یه آیه هست ( دقیقا نمیدونم چه سوره ای اگه کسی میدونه با عربیش بذاره)
به نظرم اگه کسی به این آیه اعتقاد قلبی داشته باشه دیگه به خوش شانسی و بد شانسی فکر نمیکنه فقط دعا میکنه که خداوند خیر اون رو بهش برسونه

بالا