گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﺩﺭﺳﺨﻮﻥ....ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ...ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺭﻭﺯ 3ﺷﻨﺒﻪ ﺗﺎ ﺍﻻ ﻥ ﮐﺎﻡ~ﻟﺖ ﺑﺪ ﺭﺳﺖ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺍﺻﻼ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻢ ﺧﻴﻠﻰ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻢ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻧﻴﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻡ ....ﺍﻻ ﻥ ﻳﮏ ﮐﻢ ﺣﺎﻟﻢ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻣﻰﺧﻮﺍﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ....ﺑﺎﺁﺭﺯﻭﻯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﻪ

یاسمن

New member
سلام به همه . خسته نباشید .
من از صبح با انرژی بخش مواد معدنی تغذیه رو که هم زیاده هم مهمه رو خوندمو خیلی خوشحالم . عصر هم ایشالا بخش پروتئین بیوشیمی رو می خونم
. :thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

یاسمن

New member
سلام دوستای خودم امروز دیدم پیست خلوت بود نگو سکوت نبوده .یاسی خانوم خوش اومدی خر مر خواستی به خودم بگو 2 روزه رات میندازه .بعدشم اینکه الان دیگه وقتتو رو درسهای مهم بذار از این شاخه به اون شاخه نپر منظم و 2 کتابی دوره کن یعنی روزی 2 درس و شبم که زبان نگران نباش وقت داریم استرس سرعتتو میگیره ههههههههههههااااااااااااااااااااااااااا

سلام ویدا جون قربونت یه خری بده که تخته گاز بره و بعد کنکور ترمز کنه .
آره این روش 2 کتابی خیلی جواب میده . :ahi5slcgm04mi8jqqkl

یاسمن

New member
سلام
این مطالبی که وقت نمیشه بخونمش چقدر حیفن!:sad:
الان که وقتا دارن از دستمون در میرن! چه قدر مطالب جذاب شدن!!
چه طوری از لیلی خبر داری نگار؟!:sarma:

آآآآآآآی گفتیییییی انقده دلم میخواد همه مطالبو یه جا بخونم . یکی رو می خونم دلم می مونه پیش اونیکی:sad:

یاسمن

New member
راستی بچه ها زمان کنکورتون کیه ؟ مال تغذیه عصر دوم تیره . یعنی دورترین تاریخ ممکن . انقدههههه خوشحالمممم . یه روزم یه روزه دیگه :tonguesmiley:

katii

New member
سلااااااااااااااااااام به همه تازه واردآ قدیمی ااااا
خوبین؟؟؟
بازم به روزای طلایی رسیدیم ومن تازه دارم خیلی از مطالبو بهتر میفهمم :25r30wi: :applause:
ساعات پر درسی رو براتون آرزو میکنم
یا علی
موفق باشییییین :thumbsupsmileyanim:

نفس

New member
سلام دوستان.من ارشد مراقبت ویژه پرستاری آزمون شرکت میکنم.این وقت مونده رو چه جور برنامه بریزیم که بتونیم بهترین نتیجه رو بگیریم؟

vb2

New member
سلاممممممممممممم انجمن رام نمیداد اههههههههههههه داشتم افسردگی می گرفتم یاسی باشه هواتو دارم خودتم خوب بخون خرت با من .بچه ها الان فقط مهمارو بخونید زبان فراموش نشه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من از اون اول منتظر خرداد بودم عاشق درس خوندن تو دوره ی فشردم و به نظرم ارشد 70% ماه آخره پس با امید بخونید

vb2

New member
بچه ها توجه کردید روزا چقد زود دارن میگذرن ساعت که دیگه هیچی این خرم انقد منو سرگرم میکنه سرمو میارم بالا میبینم 8 شبه و من فقط موهامو میکنم از حرص :sarma:

negar91

New member
سلام به همه . خسته نباشید .
من از صبح با انرژی بخش مواد معدنی تغذیه رو که هم زیاده هم مهمه رو خوندمو خیلی خوشحالم . عصر هم ایشالا بخش پروتئین بیوشیمی رو می خونم
. :thumbsupsmileyanim:
کل بخش مواد معدنی رو توی یه نصفه روز خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (15)::5:

mamai86

New member
بچه ها...انرژی مثبت بفرستین لطفـــــــا

باز اون حســ ـآی بد اومده سراغم

خدایااا:sad:

amirreza

New member
منم امروز خودکار 7 30 بیداار شدم خودم از خودم تعجب کردم
این یعنی من درک کردم که الان خرداده ....خواب بی خواب
تازه برا اولین بار کتاب تستو باز کردم دیدم وااااااااا اگه آدم خوب مروررر کنه تستاا چیزی نیستن
پس بچه ها بیاین تا میتونیمممممم مرور کنیم
این روزا واقعن روزایهههه طلاین

یاسمن

New member
کل بخش مواد معدنی رو توی یه نصفه روز خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (15)::5:

آره عزیزم . من از جزوه می خونم . جزوه ی ماکرومینرالم 12 صفحه ی a4 یا همون 6 برگ پشت و رو . میکرومینرالمم 33 صفحه همراه با تستهاش . ساعت 8 صبح شروع کردم با استراحتهای کوچولوی وسطش تا 1.30 ظهر طول کشید .
البته قبلا خونده بودم و اینبار سریع تر پیش رفت . وگرنه بار اولی که خونده بودم بیشتر طول کشید . امروز فقط مرور کردم .

یاسمن

New member
منم برای همه دعا کردم . انشالله هر کی نتیجه ی تلاشی که کرده رو می بینه .
خدا جون هر کسی اینجا به دوستهاش انرژی مثبت و امید میده سر امتحان کمکش باش .
:rose:

katii

New member
سلام بچه ها
ويدا من همش وقت كم ميارم و از وقت زبانم ميزنم واسه بقيه درسا. كار بدي ميكنم؟
شما الان زبان چي و چطور ميخونين؟
من متون متفرقه لزگي ام
از كي كنكورا رو شروع ميكنين؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا