mahsa.
New member
یک کیسه آرد در یخچال خود نگه داریدحیرت آوره!!! چطور تا به حال راجع به آن چیزی نشنیده بودیم؟ من همیشه آنرا زیر شیر آب سرد می گرفتم.تجربه ی یک خانم با سوختگی هاچندی پیش هنگام پختن ذرت، چنگالم را در آب جوش کردم تا ببینم که ذرت هاآماده هستند یا خیر... ولی اشتباها دستم در آب جوش رفت... همان طور کهداشتم جیغ و فریاد می کردم، یکی از دوستانم که یک دامپزشک ویتنامی استوارد خانه شد و پرسید که مقداری آرد ساده دارم یا نه؟ من کیسه را آوردم واو دست مرا در آن فرو برد و به من گفت که دستم را به مدت 10 دقیقه در آنآرد نگه دارم... و من هم همینکار را کردم...او به من گفت که در ویتنام،مردی آتش گرفته بود و آنها در حالی که ترسیده بودند، برای خاموش کردن اوکیسه ای آرد بر سر و تن او پاشیده بودند، و در کمال تعجب دیده بودند کهنه تنها آن آرد آتش را خاموش کرده است، بلکه باعث شده بود که او حتی یکتاول هم نزندخلاصه ....من دستم را به مدت 10 دقیقه در کیسه ی آرد نگه داشتم و آن رابیرون آوردم و دیدم که حتی یک رد قرمز و یا تاولی روی آن وجود ندارد و ازهمه مهمتر، به هیچ عنوان دردی هم ندارد. از آن زمان، من یک کیسه آرد برایزمان هایی که خودم را می سوزانم، در یخچال نگهداری می کنم. آرد سرد تأثیربیشتری نسبت به آرد با دمای اتاق دارد. من از آرد استفاده کرده ام و تابه حال یک لک سوختگی قرمز و یا تاول نداشته ام. حتی یک بار زبانم راسوزاندم و آرد را بهمدت 10 دقیقه روی آن گذاشتم... درد آن ناپدید شد و سوختگی آن هم برطرف شدآن را امتحان کنید.... معجزه را تجزبه کنید!! یک کیسه آرد در یخچال خودنگه دارید و از این کار خوشحال خواهید شددر ضمن باید اشاره کنم که محدوده ی سوخته شده را اول زیر آب سردنگیرید.... آن را مستقیما در آرد قرار داده و 10 دقیقه نگه داری
آخرین ویرایش: