تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

kaveh1316

New member
هستیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یا نیستیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟

kaveh1316

New member
من عاشق یاسم
مخصوصا اونجاییکه میگه تو دیگه گذشته آب از سرت که این تاثیر مواد لامصب!!!

ghazal26

New member
کی از من تصوری تو ذهنشه؟؟؟بگه.......؟:28:

اگر اشتباه نكرده باشم خانومي اخبار جان... يه دختر حساس اما توي جامعه خيلي محكم..كم حرفي و به اعتقادات مذهبيت پايبندي..البته يه مدت خيال ميكردم آقا پسري حالا نميدونم اون موقع درست فكر ميكردم يا الان؟
راستي اين رنگي هستي akhbar

kaveh1316

New member
کاوه گیتاریست نه دسپرادو یعنی ویرانگر
من عاشق ایم فیلمم مخصوصا بازی باندراس.
ببخشید من وقتی این فیلمو برا اولین بار دیدم 11 سالم بود بهم گفتن اسمش گیتاریسته حالا اگه معنی دسپرادو (چشم طلایی هم بشه من گیتاریست میشناسمش)

akhbar

New member
اگر اشتباه نكرده باشم خانومي اخبار جان... يه دختر حساس اما توي جامعه خيلي محكم..كم حرفي و به اعتقادات مذهبيت پايبندي..البته يه مدت خيال ميكردم آقا پسري حالا نميدونم اون موقع درست فكر ميكردم يا الان؟
راستي اين رنگي هستي akhbar

مرسی غزال:riz304:
الان درست فکرمیکنی(دخترم)....آورین آورین:smiliess (3):

ghazal26

New member
مرسی غزال:riz304:
الان درست فکرمیکنی(دخترم)....آورین آورین:smiliess (3):

خواهش ميكنم عزيزم.. غزل هستم كوچيك شما...:rolleyessmileyanim: تصوري هم كه از من نداريد ديگه؟؟؟ كلا من موجود ناشناخته اي هستم!!!!! :smiliess (3):

akhbar

New member
خواهش ميكنم عزيزم.. غزل هستم كوچيك شما...:rolleyessmileyanim: تصوري هم كه از من نداريد ديگه؟؟؟ كلا من موجود ناشناخته اي هستم!!!!! :smiliess (3):

شما سرور ما هستید غزل جون:black_eyed:
فکرمیکنم آروم ,دقیق,باذکاوت و...باشی:dadad4:

ba ba barghi

Well-known member
ممنونم..نفرماييد قربان :(40):

خصوصياتمو درست و دقيق گفتيد البته ذكاوت رو شك دارم :thumbsupsmileyanim:

تصوراتم از غزاله جون ,يه جيزهايي شبيه فرشته هاست ,فرشته ي ملك الموت و اينا .....
هر وقت مي بينمش ياد فيلماي بكش بكش مي افتم ,از اون فيلم ترسناكه ها ........از اونا ...:p

بالا