قابل توجه معتادین !!!

BBT

New member
لطفا صادق باشید! بسیاری از شما که در حال مطالعه این متن هستید به اینترنت اعتیاد دارید. البته ما مانند صدا وسیما فقط نقاط منفی هرچیزی را نمی‌بینیم بلکه شما را به استفاده بیشتر ولی برنامه‌ریزی شده‌تر از اینترنت دعوت می‌کنیم!
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مجله اینترنتی نود ایران، اگر کمی به استفاده از این موجود جذاب نگاه کنیم بسیاری از زمان ما را به هدر می‌برد. مثلا می‌توانیم به جای پرسه زدن‌های طولانی مدت در فیسبوک و گوپس و گودر خواسته‌هایمان را مشخص کرده آنها را انجام داده و به ادامه برنامه‌ریزی روزانه‌مان برسیم.
اما به همین راحتی هم نیست! لااقل برای من که اینطور نبوده؛ وقتی وارد فیسبوک یا سایت علوم پزشکی می‌شویم و بین مطالب دوستان غرق می‌شویم خروج از آنها سخت است و بدتر از آن اینکه گذر زمان را نیز حس نمی‌کنیم!
امروز وقت آن شده که چند روش برای ترک اعتیاد به اینترنت و سایت‌هایی مانند فیسبوک بیان کنیم. امیدوارم مورد استفاده شما قرار گیرد و نتیجه آن را هم به ما اعلام کنید. هر کدام از این روش‌ها تنظیمات بخصوص و امکانات بخصوصی دارند که در کم کردن استفاده شما از سایت‌های موردنظرتان کمک بزرگی خواهند نمود.
برای اینکار می‌توانید از دو سایت زیر استفاده کنید:
KeepMeOut
MinutesPlease.com - Manage your web time
ویا از افزونه‌های (پلاگین) مخصوص اینکار استفاده کنید:
برای کروم https://chrome.google.com/webstore/detail/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji
برای فایر فاکس https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/leechblock/

و من الله توفیق .

BBT

New member
smoking-030.gif

حسان

Well-known member
معتادین بیاین استفاده کنن.... ما که پاکه پاکیم....

BBT

New member
نه دیگه بذار ببینم بله میانگین پست 34/1
خب بالاست دیگه
نه نه شما احتیاج به تست اعتیاد هم نداری

حسان

Well-known member
یک وسیو چهار صدم میشه معتاد آخه؟؟؟
پس خودت چی؟؟؟ سهو نودوشش صدم... رند میکنیم چهار تا!!!
راستی بعضی ها رکورد 12 تا در روز هم دارند...

sara77

New member
بی بی تی داداش بی زحمت یه کمپ خوب دیدی برا خودت مارو هم خبر کن خدا خیرت بده

BBT

New member
یک وسیو چهار صدم میشه معتاد آخه؟؟؟
پس خودت چی؟؟؟ سهو نودوشش صدم... رند میکنیم چهار تا!!!
راستی بعضی ها رکورد 12 تا در روز هم دارند...

خب دیگه بسته به این تجیوز ما هم فرق میکنه
الان مثلا منو باید ببندیدن به تخت
اون 12 تایی رو که دیگه امیدی نیست !!!

BBT

New member
بی بی تی داداش بی زحمت یه کمپ خوب دیدی برا خودت مارو هم خبر کن خدا خیرت بده

ترک اعتیاد به اینترنت؛ سه روز در کمپ

ارتباطات > اینترنت- همشهری آنلاین:
اولین مرکز ترک اعتیاد به اینترنت در آمریکا راه اندازی شد. این مرکز ویژه افراد بزرگسالی است که به اینترنت اعتیاد پیدا کرده‌اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، به این ترتیب طی چند روز افراد در این مرکز، به دور از ارتباط‌های اینترنتی و گوشی‌های هوشمند بار دیگر با زندگی عادی خو می‌گیرند.

آشنایی با تست اعتیاد اینترنتی
شرکت کنندگان در این اردوی ترک اعتیاد به اینترنت، مدت سه روز در کمپی در طبیعت کالیفرنیا قرار می‌گیرند و به فعالیت‌های متنوعی نظیر ورزش، مدیتیشن و طبیعت‌گردی می‌پردازند.

هزینه این دوره حدود سیصد دلار اعلام شده است. این مرکز همچنین برای موارد حادتر پیشنهاد دوره‌های طولانی‌تر ترک اعتیاد به اینترنت نظیر سفر یک هفته‌ای به کامبوج پیشنهاد می‌کند. هدف از این دوره ها قطع ارتباط با جهان برای بازیابی درون خود است.

با الگو گرفتن از این روش، برخی از شرکت‌های گردشگری خارجی نیز به تازگی پیشنهادهای سفر بدون اینترنت ارائه می‌کنند.

حسان

Well-known member
شب بخیر من رفتم...
اگه بارگران بودیم رفتیم...
اگه نامهربان بودیم رفتیم...

یه هفته بتونم نیام خیلی خوبه...همه ی سعیمو میکنم...

Delaram92

New member
من که معتاد نیستم اما نظرمو میگم 1 هفته سیم اینترنتو قایم کنید کلا برید از مخابرات نت و قطع کنید اثر گذاره:painting:

sara77

New member
من که معتاد نیستم اما نظرمو میگم 1 هفته سیم اینترنتو قایم کنید کلا برید از مخابرات نت و قطع کنید اثر گذاره:painting:

آااااااوف عزیزم تو کلا مشاوره همینجوری بدی تلف میشیما باید ذره ذره شرو کرد روزی مثلا15ساعت از 24کار کنیم تا کم شه:smilies-azardl (113

leylii

New member
منم که معتاد بودم اما دیگه آخراشه دارم پاک پاک میشم...........دلارام جون حق با سارا جونه ذره ذره .......:smilies-azardl (113

nanaz

New member
منم معتاد نیستم فقط تفریحی صبح تا شب اینجام ... تفریحی که معتاد حساب نمیشه. میشه؟

بالا