نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sahar1986

New member
تو قبولیت شک نکن
با این درصد زبان 100 درصد قبولی
رتبه 33 پارسال زبانو شش درصد زده بود و باقی درصداش هم از درصدایی که زدی پایینتر بود
مطمئن باش انشاله با رتبه خوبی قبول میشی!

ALI.MZH

New member
تو قبولیت شک نکن
با این درصد زبان 100 درصد قبولی
رتبه 33 پارسال زبانو شش درصد زده بود و باقی درصداش هم از درصدایی که زدی پایینتر بود
مطمئن باش انشاله با رتبه خوبی قبول میشی!
باسلام
اگه امکانش هست درصداتون روبگید

alitorel

New member
ممنون ولی میگن امسال سوالاش ساده بوده و تعداد شرکت کننده هاش بیشتر از پارسال بوده:smiliess (11):

alitorel

New member
عجب دل خجسته ای داری ها ! الان تموم رشته ها اینطوریه.حالا شرایط شما که گفتی بهتر بود.با این چطوری : مهندس سیالات-صبح 8 تا 4عصر-400 تومن بدون بیمه و بدون هزینه ایاب و ذهاب!:smiliess (8): ولی این طوری نمیمونه.
در مورد دکترا درسته این رشته ارزشش بیشتره.ولی مشکل بچه های ما اینه که فرق دکترا با مهندسی تو رشته ها رو نمیدونن!واقعا میگم.درسته که اینجا فرقی نمیکنه ولی تو کشور های خارج مهندس یعنی دکترای حرفه ای.و کسی هم که ادامه میده دکترای تخصصی میگیره دیگه هدفش درآمد نیست چون از طرف دولت کاملا تامینه.تمام فکر و ذکرش میشه تولید علم.ولی اینجا چی...... همه ما دنبال اینیم که دکترا بگیریم تا وضع زندگی مون بهتر بشه!در حالی که تو خارج دکترا ها کسایی هستند که میافتن به دل کوه و دشت واقیانوس و ..... که ایده شون رو اثبات کنن.یه وقتایی که ما کوچیک بودیم یادمه تمام کارمندا و شاغلین خودشون رو این ور اون ور میزدن تا از شر دیپلم خلاص بشن و حداقل یه فوق دیپلم داشته باشن!الانم ادامه همون موجه،به هر کی میرسی میبینی داره دوتا دوتا ! فوق میخونه اونم کجا ؟ دانشگاه آزاد ناکجا آباد که هنوز تاسیس نشده!
اینو نوشتم که تو تصمیم گیریت شاید موثر باشه.چون یکی که میخواد مهندسی رو تغییر به علوم پایه و تقریبا غیر بالینی و تحقیقاتی بده دو حالت داره : یا برنامه خاصی داره و واقعا هدف مشخصی رو دنبال میکنه و یا از اول مهندسی خوندنش اشتباه بوده.که با این درصدایی که شما زدید مطمئنم جزو گروه اول هستید و بزودی شاهد موفقیت های بیشتری از شما خواهیم بود.موفق و سالم و سربلند باشید

دوستان من اصن اطلاعی از این رشته و آینده شغلیش ندارم، از اساتیدم پرسیدم اصن نمیدونستن همچین رشته ای هم هست،اگه کسی اطلاع دقیقی از این رشته و آینده شغلیش داره ممنون میشم در اختیار دوستان قرار بده.آخرش به کجا ختم میشه،دکترا داره؟ وزارت بهداشت استخدام میکنه؟
من الان دو راه پیش رو دارم اینکه برم ارشد این رشته و یا برم دنبال کار با مدرک مهندسی و سابقه کار واسه خودم درست کنم، نظرتون چیه؟:33:

آخرین ویرایش:

sahar1986

New member
ملاک قبولی زبانه سال گذشته نفر پنجم 12درصد زده بود! وچون هر4 درس دیگه رو بالای 50 زدی تو قبولیت شک نکن
موفق باشی...

ALI.MZH

New member
سلام به دوستان
دوستان نظرتون درخصوص سوال 58اصول نگهداری چیه؟اگه امکانش هست ادرس منبعشوبدین.متشکرم

ALI.MZH

New member
دوستان من اصن اطلاعی از این رشته و آینده شغلیش ندارم، از اساتیدم پرسیدم اصن نمیدونستن همچین رشته ای هم هست،اگه کسی اطلاع دقیقی از این رشته و آینده شغلیش داره ممنون میشم در اختیار دوستان قرار بده.آخرش به کجا ختم میشه،دکترا داره؟ وزارت بهداشت استخدام میکنه؟
من الان دو راه پیش رو دارم اینکه برم ارشد این رشته و یا برم دنبال کار با مدرک مهندسی و سابقه کار واسه خودم درست کنم، نظرتون چیه؟:33:

دوست عزیزدکتراشو بنظرم شیرازومشهد داره.بنظرمن همینوادامه بدی بهتره.چون مهندسی توکشورما شده مثه سیم کارت ایرانسل

CorScorpi

New member
بچه ها به نظرتون تخمین رتبه معتبره تا دیروز نفر اول امتیازش 312 بود حالا شده 286:21:

CorScorpi

New member
آره منم سر بیدقتیم 7 تا سوالو الکی زدم 5 تا هم که میدونستم و نزدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا