تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

نوتر

New member
نوتر جان مشکل از مهساست که همشه میخواد خوب باشه ولی هیشه گند میزنه ................درهرحال
فرصت خوبیه اگه ازم دلخوری جلوی جمع ازت معذرت میخوام.

ااااا مهسا شوخی کردماااااااااااااااااااا
این حرفا چیه.
اصلا منو مهسا تو یه جبهه ایم :28:

نوتر

New member
دیدی طاقت شوخی مهسا رو نداری ..........
نوتر بایستی تا الان مطمئن میشد ازرفتارت نه اینکه به شنیده ها اکتفا میکرد........

ای وای من
مهسا ، تک حال آبجی های مهربون من
وقتی میگم شنیدم مهربونه یعنی چی؟ واقعا که نشنیدم. یعنی خودم اعتقاد دارم خواستم یه تغییری به جمله م بدم یعنی تا حالا تو این 5-6 ماه لحن حرف زدن منو نشناختین؟؟:sad:

حسان

Well-known member
ای وای من
مهسا ، تک حال آبجی های مهربون من
وقتی میگم شنیدم مهربونه یعنی چی؟ واقعا که نشنیدم. یعنی خودم اعتقاد دارم خواستم یه تغییری به جمله م بدم یعنی تا حالا تو این 5-6 ماه لحن حرف زدن منو نشناختین؟؟:sad:

نوتر غصه نخور .... جاش بادومو پسته بخور...
:4d564ad6:

حسان

Well-known member
باشه شیطونک یه کیلو بادوم هندی، ی کیلو هم پسته لطف کن:sad:

ههههییی خدااااا

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

TUMS

Well-known member
شیطونک ، شیطون و مهربون.. . . . . :28:
مهسا احساس میکنم به یکی از هم ک ل ا س یام شبیه هست.. . . :28:
تک خال که :bunnyearsmiley:
نوتر هم که باهاش برخوردی نداشتم ولی احساس میکنم :whistle:

bioshimi@

Well-known member
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من چند روزه که عضو انجمن شدم ..ولی تو این چند روز تقریبن تو همه پستا به شیطونک جون برخوردم ...به نظرم مهربون ..شاده

bioshimi@

Well-known member

من چند روزه که عضو انجمن شدم ..ولی تو این چند روز تقریبن تو همه پستا به شیطونک جون برخوردم ...به نظرم مهربون ..شاده

mikhak s

New member
مهسا: مهربون، فعال، سلیقه خاص خودشو داره ،قابل اعتماد ، شیطون دوست داشتنی:applause:

arezoo90

New member
بقیه دوستان چطور؟؟؟ نطری ندارن؟؟

زود صمیمی میشی یعنی خونگرم هستی ومهربون
طنزت از اوناست که....... :whistle:
ولی با تو خیلی راحتم با اینکه تازه با هم اشنا شدیم! خودمونی میتونم باهات صحبت کنم و این خیلی خوبه....
در نتیجه جزو اون دوستامی که خیلی دوسشون دارم :riz304:

helena

New member
من میخک رو دوست دارم.به نظرم شخصیت باوقار و فهمیده ای داره....

kaveh1316

New member
بیاین یه کاری کنیم من عکسی رو که دوست دارم آواتار شما باشه میفرستم شما اگه موافق بودین بزارین؟؟؟!!!!!

بالا