am-ml
New member
به خاطر داشته باشيد قدرت روح شما چندين برابر قدرت جسم شماست، پس با استفاده از نيروی درونی و روح خود می توانيد به هر سمتی كه خواستيد حركت كنيد...، روزانه بارها به خود بگوييد من قادرم به همه خواسته هايم برسم
مايكل شوماخر آلمانی زمانیكه 14 ساله بود آرزو داشت تا روزی یک دوچرخه كورسی داشته باشد، برای خريد دوچرخه كفشهای هم شاگرديهای خودش را واكس ميزد
یک روز وقتی در راه خانه بود متوجه شد كه مسابقه رالی در محل سكونت آنها قرار است انجام شود، تمام پولی را كه جمع كرده بود صرف خريد بليط مسابقه كرد...، زمانيكه مسابقه را ميديد ياد زحماتیكه برای بدست آوردن پول كشيده بود افتاد، در حين مسابقه آرزوی او بزرگتر از داشتن یک دوچرخه كورسی شد
او الآن نفر اول مسابقات فورمول یک رانندگی دنياست
در كتابی كه او نوشته است، در بالای هر صفحه اين واژه نوشته شده :
I Can و او توانست
خدا
خدا از ديدگاه فلسفی حال است...، يعنی در گرو بعد زمانی و مكانی خاصی نيست
خدا ماده نيست، پس هيچ تعريفی برای او ارائه نمیشود، چرا كه انسان فقط قدرت تفكر در مورد ماده را دارد
خداوند بارها فرموده به جای فکر كردن و انديشيدن در مورد من، در مورد مخلوفات من بینديشيد
انسان موجودی عجيب است، كه شناخت تمام توانائیهای او غير ممكن است
خودتان را دست كم نگيريد
اگر انسان روزی بتواند فقط از 50 درصد مغز و توانائی خود استفاده كند در آن روز معجزه ای ديگر شكل گرفته و برای همه انسانهای ديگر باور نكردنی خواهد بود
همانطور كه گفته شد نابغه ترين انسان، فقط از 5 درصد مغر خود استفاده کرده است، اگر اين نظريه درست باشد، من تا الآن از یک هزارم مغز خودم هم استفاده نكردم...، شما چطور...؟؟
آخرین ویرایش: