خوابی که دیدی !

BBT

New member
میتونی آخرین خوابی که دیدی رو تعریف کنی ؟

BBT

New member
یا هر خوابی که فکر میکنی جالب بوده و یادته رو

mg_1928

New member
خواب برا من 1جور زندگیه بعضی خوابا واقعا رویای صادقانه ست.خوابی که سالها قبل دیدم و چیزی نبود جز حال من جالب بود ولی فکر نمیکردم هیچوقت واقعیت پیدا کنه:dadad4:

محسن ن ک

New member
اخریش یادم نی...اما چیزی که همیشه می بینم...یه نفر صدام می کنه توی خواب...خیلی فکرمو مشغول کرده

BBT

New member
من یه بار داشتم خواب میدیدم توی خواب ساعتم رو نگاه کردم وقتی بیدار شدم ساعت رو دیدم دقیقا همون زمانی بود که توی ساعت خوابم دیده بودم !!!:thanks::a2d3:

mg_1928

New member
1بار خواب بودم هم اتاقیم تو اتق دیگه داشت پشت سرم حرف میزد وقتی بیدار شدم و بهش گفتم درباره من چی گفته شاخش در اومد:25r30wi:

ZOT

New member
من یه بار سر تاریخ صدر اسلام چون بعد از ظهر بود یه دفعه خوابم برد واسه یه لحظه همون موقع استاد داشت درمورد جنگ احد حرف میزد من وقتی خوابم برد خواب سپاهیان اسلام رو دیدم که از یه کوهی سرازیر شدن ! بعد یهو از خواب بیدار شدم !

mehrshad

New member
خواب ديدم مرغ شدم كلم و اينور اونور مي كردم و قد قد ميكردم ! اصن يه وضي !

mg_1928

New member
محسن پدر منم قبل ازدواجش :shocked:همچین خوابی دیده بود وقتی من به دنیا اومدم و بزرگ شدم متوجه شد که من بودم

محسن ن ک

New member
محسن پدر منم قبل ازدواجش :shocked:همچین خوابی دیده بود وقتی من به دنیا اومدم و بزرگ شدم متوجه شد که من بودم

احتمالش هست...ارزو دارم یه دختر داشته باشم...اسمشو کتایون بزارم..صداش می کنم کتی...هر وقتم خودشو واسم لوس کنه بش میگم پیشیه بابایی :)

BBT

New member
بچه ها خواباتون رو بگین فقط همینا رو میبینین محسن به جز این طرف که صدات میکنه دیگه خوابی نمیبینی یعنی

بالا