نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

stat.moein

New member
اتفاقا من خیلی آمار ریاضی علاقه دارم و همچنین ارشد بدون آزمون قبول شدم آمار ریاضی امیر کبیر ولی خیلی با خودم کلنجار رفتم و خیلی تحقیق کردم ک اگر قرار باشه ادامه تحصیل بدی تو آمار زیستی هم تو دوره تحصیلیت یه پول اندکی تو دانشگاهای خوب بهت میدن هم برای ادامه تحصیل فرصت خارج رفتن و حتی از لحاظ کاری تو ایران بهتره

biosta

Well-known member
ببخشید شما گفتید اگه همه شهرارو انتخاب کنم قطعا قبول هستم کل شهرها رو زدم و با این نظر شما یعنی بیشترین احتمال یزد و 50درصد است؟

میشه کمکم کنید اخه امشب اخرین زمان ویرایش انتخاب شهرهاست
دوست عزیز معیار های خودت و مسافت را در ترتیب انتخاب هایت ملاک قرار بده , این که کدام دانشگاه را زودتر بزنی یا آخر بگذاری در نتیجه که قبول بشوی یا نه اصلا" تاثیر نداره .

mortezahaji

New member
تا جایی که یادمه شما تو یه پست از گروه آمار بیرجند راضی بودین که خیلی بهتون سخت گرفتن والان میبینید به نفعتون بوده حالا چی شد که بد شد....گروه بیرجند هنوز همون دکتر واقعی و خنجری و اطمینان هستند...دکتر خنجری یادمه خیلی خوب بودند

سلام من گفتم بچه های ارشد ناراضین نه خود من
آره اساتید خوب دیگری هم اضافه شدن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

biosta

Well-known member
آره درس گسسته ما با آقای دکتر...هست از اساتید گروه آمار بیرجند با 25 سال سابقه تدریس.
ایشان هم چند بار که صحبت پیش می آمد چنین می گفتند که اصلا" دانشجویان ارشد آمار ریاضی بیرجند انگیزه ای برای درس خوندن ندارند .
بین امار ریاضی و امار زیستی تفاوت زیاد هست و این تفاوت به معنی خوب بودن یا بد بودن دیگر نیست به معنی این هست که ماهیت درس هایشان متفاوت هست
این تفاوت یعنی تو این دو- سه سال چقدر دانشی کسب کردی که به کارت بیاد و تفاوت معنی داری بین دانش کاربردی فارغ التحصیل آمار زیستی با دانش کاربردی فارغ التحصیل امار ریاضی هست .

mortezahaji

New member
آره درس گسسته ما با آقای دکتر...هست از اساتید گروه آمار بیرجند با 25 سال سابقه تدریس.
ایشان هم چند بار که صحبت پیش می آمد چنین می گفتند که اصلا" دانشجویان ارشد آمار ریاضی بیرجند انگیزه ای برای درس خوندن ندارند .
بین امار ریاضی و امار زیستی تفاوت زیاد هست و این تفاوت به معنی خوب بودن یا بد بودن دیگر نیست به معنی این هست که ماهیت درس هایشان متفاوت هست
این تفاوت یعنی تو این دو- سه سال چقدر دانشی کسب کردی که به کارت بیاد و تفاوت معنی داری بین دانش کاربردی فارغ التحصیل آمار زیستی با دانش کاربردی فارغ التحصیل امار ریاضی هست .
دکتر رضایی؟ بهش بگو حاجی حسینی سلام رسوند خیلی استاد گلیه

mortezahaji

New member
دکتر رضایی؟ بهش بگو حاجی حسینی سلام رسوند خیلی استاد گلیه

آخرین ویرایش:

sts92

New member

قویترین آدم ها همیشه کسانی نیستند که پیروز می شوند بلکه آنهایی هستند که وقتی می بازند تسلیم نمی شوند.

Minaa.Gh

New member
سلام :rose: دوستان عزیز و محترم !
انشاا... همه به آرزوها و اهدافتون (اگه به صلاحتون باشه )برسید.
موفق و پیروز باشید . خدانگهدار :smiliess (10):

ساراجون

New member
سلام
آقای مرتضی حاجی حسینی من یکی ازهمیاتون در بیرجند بودم.امارزیستی قبول شدید؟کجا؟
سلامتونو به دکتر رضایی میرسونم.موفق باشید

mortezahaji

New member
سلام
آقای مرتضی حاجی حسینی من یکی ازهمیاتون در بیرجند بودم.امارزیستی قبول شدید؟کجا؟
سلامتونو به دکتر رضایی میرسونم.موفق باشید
سلام یکی از چیا؟
میشه کاملا خودتون و معرفی کنین؟
هنوز که نتایج شهریور میاد نمی دونم

jiyu

New member
شاید من برخلاف خیلی ها فقط 6تا انتخاب دانشگاه انجام داده باشم :New (6): رتبه 154 نه ! نمره 154 :sdasdasd:
و مهمتر اینکه----> من از جناب بیو سوال کرده بودم !!!! :smilies-azardl (12)

بله حواسم نشده. عزیزم 6 تا هم زده باشه نگران نباش با این نمره حتما قبولی. موفق باشی

ساراجون

New member
سلام

سلام یکی از چیا؟
میشه کاملا خودتون و معرفی کنین؟
هنوز که نتایج شهریور میاد نمی دونم

شرمنده منظورم یکی از هم classی شمادر مقطع کارشناسی امار بیرجند.در محاسبات اماری.
فارسیclassتایپ نمیشه!!!!!!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا