تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

economic

New member
البته میدونم از من نپرسیدید.ولی منهم باهاش موافقم.
چون رفتار و اخلاق و . . . اونو نمیبینیم.
چیزایی که بصورت حضوری میشه درک کرد.مثلا بعضی چیزا رو من فکر میکنم تا حدودی میشه از چهره مخصوصا چشمای افراد فهمید.

میدونی شهاب همه ب من میگن چشات حرف میزنه
تو خونه اگه چیزی میشه میگن تو چیزی نگو فقط نگا کن ما خودمون میفهمیم چی شده

mahnam

New member
البته میدونم از من نپرسیدید.ولی منهم باهاش موافقم.
چون رفتار و اخلاق و . . . اونو نمیبینیم.
چیزایی که بصورت حضوری میشه درک کرد.مثلا بعضی چیزا رو من فکر میکنم تا حدودی میشه از چهره مخصوصا چشمای افراد فهمید.

منم باهاش موافقم
اینجا جمع نشدیم که بگیم چقد همدیگه رو شناختیم
شناخت آدما حتی از نردیکم خیلی راحت نیست
چه برسه تو این محیط
اما ما اینجا دنبال تصوراتمون از دوستای مجازیمون هستیم
تصوری که تا به حال از حرفاش تو ذهنمون نقش بسته

kaveh1316

New member
یواش یواش باید برم دنبال فروید و فستینگر و کاوه 1316 و......................(بحث خیلی خفن شده ها)

mohana

Well-known member
بت
به خاطر بت
در محیط مجازی از شخص مقابل بتی میسازیم که میخواهیم نه آن طور که هست که البته این اتفاق ماهیت محیط مجازی ست بهرحال
این مطلب از واقعیت ها و بدیهی ات روانشناسی ست
میدونید ایرانی ها همان طور که دکتر هلاکویی هم گفته دکترهای خودفریبی دارند
یعنی اگر نخواهیم حرفی را بپذیریم یا نخواهیم کاری رو انجام دهیم یا برعکس
برای خود بهانه هایی می آوریم که با واقعیت همخونی نداره تا که عذاب وجدان نگیریم تا که آنگونه عمل کنیم تا نکنیم که دل مان می خواهد
...

سلام...ممنونم از توضیحاتتون
اما ب نظرم مهم تصویریه ک آدما از خودشون برا ما میسازن...
ب نظر من آدما تو فضای مجازی خود واقعیشون و نشون میدن....حتی اگه تو دنیای واقعی نتونن...

TUMS

Well-known member
بت
به خاطر بت
در محیط مجازی از شخص مقابل بتی میسازیم که میخواهیم نه آن طور که هست که البته این اتفاق ماهیت محیط مجازی ست بهرحال
این مطلب از واقعیت ها و بدیهی ات روانشناسی ست
میدونید ایرانی ها همان طور که دکتر هلاکویی هم گفته دکترهای خودفریبی دارند
یعنی اگر نخواهیم حرفی را بپذیریم یا نخواهیم کاری رو انجام دهیم یا برعکس
برای خود بهانه هایی می آوریم که با واقعیت همخونی نداره تا که عذاب وجدان نگیریم تا که آنگونه عمل کنیم تا نکنیم که دل مان می خواهد
...

منم نمیدونم چرا احساس میکنم
biosta دکترای روانشناسی داره؟؟؟؟؟
شاید هم داشته باشه!!!!!!!!!:rose::rose:
همین طور که مهنا و مهنام گفتن مهم اینه که ما چه تصویری از خودمون میسازیم بعدشم ما اینجا داریم در مورد تصوراتمون حرف میزنیم
و اینجا هم نیازی به شناخت واقعی افراد نیس
در ضمن من واقعآ بچه های اینجا را با وجود اینکه ندیدمشون ولی خیلی دوسشون دارم :thanks:
و تا حالا هر کمکی خواستن براشون انجام دادم چه در حیطه رشته خودم و چه درد و دل هایی که باهام کردن و منم صبورانه گوش دادم و آرومشون کردم
فقط جهت اینکه دوست هستیم و باید به هم کمک کنیم و اصلآ هم برام مهم نیس طرف مقابلم را توی دنیای واقعی بشناسم. .. . .
دوست عزیز تا اونجایی هم که من میدونم شما خودت هم توی تاپیک مطالعه ارشد 92 خیلی به بچه ها کمک میکردی و هر وقت میومدم نوشته هاتون را لایک میکردم . . .:bunnyearsmiley:

economic

New member
چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am-ml

New member
نمی دانم کسی واقعیت رو در این 400 واندی پست گفته یا نه
هیچ کسی روحتی اگر ساعت ها ارتباط در محیط مجازی وجود داشته باشد نمی توان شناخت .

موافقم
دقیقا بهمون علت مجازی بودنش هست.توی واقعیت شما گاهی ناچار میشین بسته به موقعیت و اطرافیان و محیط و ... جوری باشین که توی مجازی این نیاز وجود نداره .
شاید بشه گفت اینجا افراد اون چیزی هستن که دوست دارن باشن .نه لزوما اونی که هستن.
به نظر من اگه کسی توی مجازی صداقت داشته باشه و واقعیت هاش رو بگه و شما اون شخصیت رو بپسندین. ،توی واقعیت اینکه که حداکثر با شما هم سو هست نه مخالف.

حسان

Well-known member
چشم.آخه اگه کلیپه اینو میدیدی مث من شیفتش میشدی.باشه میذارمش توی اون یکی عکسه که تو صفحه کاربری میاد.اونجا عیب نداره؟
کلیپش چیه مگه؟؟؟
تو پروفایلت لینکشو بذار بریم ببینیم...
نه اونجا خوبه...
ممنون

economic

New member
شهاب تو ک بدون اواتار شدی؟؟؟؟
یکی بزار ک با افکارت مرتبت باشه

mahsa.

New member
چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نگفتم که ایدز داری
گفتم حدس میزنم پسری.

بالا