از خودش سوال کنید بهتون میگه . . . . .:ad54ad:ایمنو پسره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5: همیشه فک میکردم دختره . اونم یه دختر مهربون و آروم .:25r30wi:
من فک میکردم تک خال پسر
چرا پسرونه و مشتی حرف میزنی؟
ایمونو هم ک فک میکردم دختره
ناز دارههههههههههههههههههههههه
از خودش سوال کنید بهتون میگه . . . . .:ad54ad:
بابا من چکار کنم از این آواتارا فقط خوشم میاد و مجبورم اینا را بزارم. . . . .
اصلآ کی گفته این آواتارای من دخترن کی گفته هان؟:mad_majidonline:
[/color]
جناب آقای آقای ایمنو خان الان با وضوح کامل متوجه شدم که مرد هستین . لطفا داد نزدنید صداتون میگیره .
من از آواتارتون نگفتم دختر هستید ! از لحن حرفاتون که مودبانه و مهربانانه(!!!) است حدس زدم دخترهستید.
ساناز؟؟؟!!! بله معلومه خسته اید . برید بخوابید شب خوش :rose:
مرسی ساناز خانوم:riz304:
امروز از بس آنلاین بودم و مطلب گذاشتم که فک کنم با 10 نفری آشنا شدیم. . . . .
برم بخوابم دیگه
شب همگی خوش . .. . :riz304::riz304:
خانومی از خودته خواهرم... تو هم دختر مهربون و دوست داشتنی ای هستی:28:مهنامم هرچی بگم کم گفتم فوق العاده ای دوستم
آوا که خواهری گلمه خانوم به تمام معناست
داداش ایمونو که شوکه م کرد هنوز به خودم نیومدم اما ازون داداش مهربوناس که هوای خواهرشو داره خیلی براش احترام قائلم...همیشه گل دستشه مث خودش که گله
کتاب سبز جون همینایی که لطف کردی برای من نوشتی دقیقا همون نظرایی هست که من نسبت به تو دارم به علاوه اینکه دلت مثل اسمت واقعا سبزه.....اوایل من همش تو رو با پرستار مهربون اشتباه میگرفتم.خیلی ممنونم نوتر جان
به نظرم محکم ، تا حدی مغرور در عین حال مهربون ، مسئولیت پذیر
آوا
مهربون ، باوقار ، خیلی مودب و دوست داشتنی
آو:smiliess (3)::riz304:
ناز بله!!!!!!!!!!:ad54ad:
ما یه کم مودبانه حرف میزنیم میگن ناز داره :sad:
از خودش سوال کنید بهتون میگه . . . . .:ad54ad:
بابا من چکار کنم از این آواتارا فقط خوشم میاد و مجبورم اینا را بزارم. . . . .
اصلآ کی گفته این آواتارای من دخترن کی گفته هان؟:mad_majidonline:
یه عمره مارو سرکار گذاشتین:rolleyessmileyanim:حداقل یه آواتاری بذارین که پسر باشه از اسمت که معلوم نیست....نکنه خودت از قصد میخوای بقیه فک کنن که دختری ....ای شیطون:smilies:
ایمونو که مشخص بود پسره ... !!
Tak khal رو هم فک میکردم پسر باشه که شفاف سازی شد
نه....تک خالو من توی صنذلی داغ فهمیدم دختره.از این به بعد همتون اولین سوالتون از کسایی که اسمشون معلوم نیست دختره یا پسره این باشه که دختری یا پسر؟...:33:
اجازه خانوووم!! ما جا موندیم!
محنا: يه آتيش زير خاكستر! فوق العاده دلسوز و دوست داشتني
یه عمره مارو سرکار گذاشتین:rolleyessmileyanim:حداقل یه آواتاری بذارین که پسر باشه از اسمت که معلوم نیست....نکنه خودت از قصد میخوای بقیه فک کنن که دختری ....ای شیطون:smilies: