می خوام ازدواج کنم!!!!

nurse-hopes

New member
به نظر من دختری که واسش قراره خواستگاری مهم نیس و میخوابه یا حداقل جوری رفتار میکنه که دیگران انگار واسش مهم نیستن بدرد زندگی نمیخوره.
تازه اصلا منتظر نشده که شما باهاش صحبت کنی و بدون توجه به شما و نظرتون راهشو کشیده رفته.
بنظرم توو زندگی هم این خانوم واسه شوهرش ارزش قائل نخواهد بود

خیلی بدم اومد از رفتارش
اونقدر آرایش کرده بود که فک کنم 2 کیلو به وزنش اضافه شده بود
از این به بعد روزای بارونی قرار میزارم:tonguesmiley:

leylii

New member
jaleb bod in ghaziyeyekhastegaritoon .....b ghole fm_k jan rast mige bbin che bikhiyal bode k khabide man nmidoonam to in mogheyat che tor khabesh borde man k ta kasi z mizane ta vaghti k mikham bbinamesh aslan aroom nistam aslan khabam nmibare b hame chi fk mikonam b joz khab faghat omidvaram k hamsare ayandat monazam bashe choon nesfe in dokhtara k mohashoono mirizand biroon age hasholide bashe fk konam shelakhte mizanand nmidooonam ama omidvaram k keyse monasebi o peyda koni :4d564ad6:

nutgirl92

New member
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟

جسارت نباشه ها ولی من خیلی از این حرکت مامانا بدم میاد که یه لیست می نویسن از دختر واسه گل پسراشون !
اسم ماها هم تو خیلی از این لیست ها بوده و من به شخصه الان که مجرد هستم دقیقآ به این معناست که همه ی این خواستگارای محترم رو که از پزشک توشون بود تا یک فرد خیلی خیلی پایین ... همشونو رد کردم !
دلیلش دقیقآ حرکت مادرشون بود که چقدر میتونه یه مادر ارزش یه دختر رو کم کنه و به عنوان یه پیشنهاد بذار جلوی یه پسر ...
من به عنوان یک دختر ... فقط با اون دسته از خواستگارایی صحبت میکنم که خودشون منو انتخاب کرده باشند نه مادر محترمشون !
دختری که مادر انتخاب میکنه برای پسر ... پسر با دیدن کوچکترین ضعف پا پس میکشه و فکر میکنه که خودش یه چیزی تو مایه های سلطان سلیمانه ... و دختری که مثلاااااااا بلد نیست خونه جارو کنه خب واسش مناسب نیست پس دیگه کات !!

بهتره کمی از رسم و رسومات قدیمی دست بکشیم ...
از قدیم هاااا ... حرمت و حیا رو ماندگار کنیم... نه آداب و رسوم کاملآ غلط رو ... !

موفق باشید.

nurse-hopes

New member
جسارت نباشه ها ولی من خیلی از این حرکت مامانا بدم میاد که یه لیست می نویسن از دختر واسه گل پسراشون !
اسم ماها هم تو خیلی از این لیست ها بوده و من به شخصه الان که مجرد هستم دقیقآ به این معناست که همه ی این خواستگارای محترم رو که از پزشک توشون بود تا یک فرد خیلی خیلی پایین ... همشونو رد کردم !
دلیلش دقیقآ حرکت مادرشون بود که چقدر میتونه یه مادر ارزش یه دختر رو کم کنه و به عنوان یه پیشنهاد بذار جلوی یه پسر ...
من به عنوان یک دختر ... فقط با اون دسته از خواستگارایی صحبت میکنم که خودشون منو انتخاب کرده باشند نه مادر محترمشون !
دختری که مادر انتخاب میکنه برای پسر ... پسر با دیدن کوچکترین ضعف پا پس میکشه و فکر میکنه که خودش یه چیزی تو مایه های سلطان سلیمانه ... و دختری که مثلاااااااا بلد نیست خونه جارو کنه خب واسش مناسب نیست پس دیگه کات !!

بهتره کمی از رسم و رسومات قدیمی دست بکشیم ...
از قدیم هاااا ... حرمت و حیا رو ماندگار کنیم... نه آداب و رسوم کاملآ غلط رو ... !

موفق باشید.

ولی بیشتر کسانی که توی لیست بودن اونایی بودن که من راجع بهشون تو خونه حرف زدم و مادرم احساس کرده ازش خوشم میاد
زود قضاوت نکنید
البته من دوست دارم توی آشنایی با دختر با هم ازدواج کنیم.یعنی قبلش دوست باشیم ولی یا خانواده ها قبول نمی کنن یا اینکه تا پاتو از در میذاری بیرون 100 جور حرف واسه خودت و دختره در میاد
من هم بیشتر به خاطر آبروی دختره اهل دوستی قبل ازدواج نیستم
از کجا معلوم سر بگیره؟؟
سر همین مساله هم چند نفر رو از دست دادم
الان هم یکی رو دارم از دست میدم.حالا بیا حالیش کن که بابا من صلاح خودتو می خوام!!!

nutgirl92

New member
ولی بیشتر کسانی که توی لیست بودن اونایی بودن که من راجع بهشون تو خونه حرف زدم و مادرم احساس کرده ازش خوشم میاد
زود قضاوت نکنید
البته من دوست دارم توی آشنایی با دختر با هم ازدواج کنیم.یعنی قبلش دوست باشیم ولی یا خانواده ها قبول نمی کنن یا اینکه تا پاتو از در میذاری بیرون 100 جور حرف واسه خودت و دختره در میاد
من هم بیشتر به خاطر آبروی دختره اهل دوستی قبل ازدواج نیستم
از کجا معلوم سر بگیره؟؟
سر همین مساله هم چند نفر رو از دست دادم
الان هم یکی رو دارم از دست میدم.حالا بیا حالیش کن که بابا من صلاح خودتو می خوام!!!

شما پسرا همیشه صلاح ما دخترا رو میخواهید
ببخشید مارو که درکمون در اون حد نیست که این مسئله رو متوجه بشیم ...
اگر مردی شلوارش دو تا میشه
اگر مردی متارکه میکنه
اگر مردی عربده میکشه
اگر مردی ازدواج موقت میکنه
و اگر مردی تو نامزدی یا اوایل ازدواج یا آشنایی بهم میزنه
به خاطر خود ما خانوماست.

واقعا از لحن از خود مطمئن شما خندم میگیره .
نیازی به پاسخ گویی به این پست نیست .
دنبال نخواهم کرد.

nurse-hopes

New member
اگر مردی متارکه میکنه
اگر مردی عربده میکشه
به خاطر خود ما خانوماست.

دنبال نخواهم کرد.
چیزی نمیگم تا بقیه جواب شما رو بدن
واقعا" اینجوریه؟؟؟
یعنی خانومایی که به شوهراشون خیانت می کنن و نمونشو 1000 بار دیدم و امثال این مسائل رو تو جامعه ندیدید که اینقدر در مورد آقایون بد برداشت می کنید.
دیگه منم چیزی نمی گم

economic

New member
کاش اونی که جواب رد بهم داد حرف شما رو میشنید
چون احساس می کردم دوسم داره ولی به خاطر سختی شغلم باهام ازدواج نکرد!

نرس عزیز تواکه خودتم اونو دوس داری ی بار دیگه بهش پیشنهاد بده
ب نظر من اگه اون بازم جواب رد داد ک هیچی دیگه خودتو سرزنش نمیکنی ک کاش سعیمو میکردم و تو جیزیو از دست نمیدی
اکرم بله رو گف ک کسیو ک خودت میخاییو بدست اوردی پس در هر صورت ب نفع خودته
فقط خودت باهاش صبت کن کسیو واسطه نکن

economic

New member
البته باید بدونی ک دوستی چیزی نداره
شاید کسیو بخاد
البته اگه ی ذره تیز باشی ادمی ک دوست پسر یا دوس دختر داشته باشه رفتاراشون تابلون
اگرم نمیتونی بفهمی قبل صحبت کردن دلیلشو بپرس ک چرا نه میگه
اینکه 2تا پرستار ازدواجشون سخته دلیل قانع کننده ای نیس
جواب باید منطقی باشه

economic

New member
جون تو بهش پیشنهاد ازدواج دادی نه دوستی تفننی پس محیط کارم نمیتونه بهانه کنه ک همه میفهمن ما باهم دوستیمو زشته واز این حرفا
البته فرهنگ خونوادگیم در نظر بگیر

نوتر

New member
اگر مردی متارکه میکنه
اگر مردی عربده میکشه
به خاطر خود ما خانوماست.

دنبال نخواهم کرد.

واااای نوتگیرل تو اینجا چیکار میکنی ؟ چه پستای تندو تیزی هم گذاشتی:5:
بدو بدو بیا تاپیک تغذیه. همش دو روز کنکورت تموم شده هاااااااا. کم مونده بزنی شیشه های تاپیک رو بیاری پایین:14:

Dexter2009

New member
نمیدونم به شما چی بگم...ولی خدا رو شکر کنید که حداقل می تونید علاقه ی خودتون رو به یکی ابراز کنید.اگه یه دختر چنین کاری بکنه هزار تا حرف براش در میارن...و اصلا آیا جرئت چنین کاری رو داره؟

f-mk

New member
Color="#006400"]دوستای عزیزم خانومای محترم همیشه اینو بدونین وقتی مادر یه پسر یه دختری رو انتخاب میکنه واسه پسرش دلیل بر بی احترامی به ما دخترها نیس.چون همه ی مادرها واسه پسرشون بهترین زن رو میخوان و وقتی شمارو انتخاب میکنن و به پسرشون پیشنهاد میدن یعنی شما خوبی .
درضمن اینو بدونین اگر مادر پسری شما رو بعنوان عروس به پسرش پیشنهاد بده در آینده خیلی بیشتر دوستتون خواهد داشت نسبت به وقتی که پسر بدون مشورت با خانواده بعد از 5-6ماه آشنایی با یه دختر بیاد به خانوادش بگه من این دخترو باهاش آشنا شدم و الا و بلا میخوامش[/color]

خزر

New member
اگر مردی متارکه میکنه
اگر مردی عربده میکشه
به خاطر خود ما خانوماست.

دنبال نخواهم کرد.

موافقم % :a2d3:

دمت گرم:4d564ad6:

biosta

Well-known member
ازدواج در امتداد همون دور باطلی ست که فکر میکنید با انجامش به خوشبختی و آرامش میرسید .

Dexter2009

New member
ازدواج در امتداد همون دور باطلی ست که فکر میکنید با انجامش به خوشبختی و آرامش میرسید .

از یه نظر شاید درست بگید....کسی که تا قبل از ازدواج به هویت و شخصیت واقعی خودش نرسیده بعیده بعد از ازدواج بتونه برسه...همچین کسی نمی تونه زندگی خوبی تشکیل بده.

economic

New member
ببینم نرس جان تو فک کنم یکی دیگه رو پیدا کردی؟
ک دیگه سراغ تاپیکت نمیایو نظرات دوستانو پیگیری نمیکنی؟
سرت کجا گرم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا