بزرگترین سوال زندگیت؟؟؟

TUMS

Well-known member
باز شما خانوم ها علیه آقایون جبهه گیری کردید. . . .:1dco2x0p1lilzhfpg1t
این همه سوال هست بپرسین خوب . .. :1dco2x0p1lilzhfpg1t .
چه کار به این آقایون دارین من نمیدونم دست از سر کچلشون بردارین خو . .. . :bunnyearsmiley:

BBT

New member
باز شما خانوم ها علیه آقایون جبهه گیری کردید. . . .:1dco2x0p1lilzhfpg1t
این همه سوال هست بپرسین خوب . .. :1dco2x0p1lilzhfpg1t .
چه کار به این آقایون دارین من نمیدونم دست از سر کچلشون بردارین خو . .. . :bunnyearsmiley:

یعنی خودتون آقا هستین ؟؟؟

Delaram92

New member
چرا باید عمر ما اینقدر کوتاه باشه؟ هدف ما از اومدن به این دنیا چی بوده؟

am-ml

New member
چرا دخترا اینقدر بدبخت هستن؟ چرا همیشه حق دخترا ضایع میشه؟

ببخشید مریم جونم
فکر نمی کنی بد بختی و خوشبختی ربطی به دختر بودن نداره.
حق گرفتنیه .دختر -پسر نداره ،چندتا پسر میخوای نشونت بدم که حقشون به بدترین شکل ممکن ضایع شده .
ولی اگه منظورتون رعایت نشدن حقوق زنان هست ،این معظل کل دنیاست و تا زمانی که انسانیت رشد پیدا نکنه و انسان ها همدیگه رو فراتر از جنسیت نبینن ،فایده نداره.ولی هر زنی میتونه خودش کاری کنه که حقش ادا بشه .
باور کن ما خیلی خیلی قوی تر از اونی هستیم که بخواییم خودمون رو با کسی -نه صرفا مردا- مقایسه کنیم.
هر کسی منحصر به فرده .

Delaram92

New member
ببخشید مریم جونم
حق گرفتنیه .دختر -پسر نداره ،چندتا پسر میخوای نشونت بدم که حقشون به بدترین شکل ممکن ضایع شده .
ولی اگه منظورتون رعایت نشدن حقوق زنان هست ،این معظل کل دنیاست و تا زمانی که انسانیت رشد پیدا نکنه و انسان ها همدیگه رو فراتر از جنسیت نبینن ،فایده نداره.ولی هر زنی میتونه خودش کاری کنه که حقش ادا بشه .
باور کن ما خیلی خیلی قوی تر از اونی هستیم که بخواییم خودمون رو با کسی -نه صرفا مردا- مقایسه کنیم.
هر کسی منحصر به فرده .

خواهش می کنم لیلا جون خواهر بزرگترم حرفات درسته ممنون از اینکه به سوالم جواب دادی.

BBT

New member
ببخشید مریم جونم
هر کسی منحصر به فرده .

آره خیلی قوی هستین مخصوصا وقتی مسئولیتی داشته باشین
دیگه خدا میدونه چه احساسی پیدا میکنین
خدا نکنه خانما جایی به یه قدرتی برسن دیگه هیچی جلودارشون نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: am-ml

BBT

New member
چرا هیچ دوستی ندارم ؟؟؟
و نتونستم داشته باشم ؟

hoorsa

New member
اون دنیا تا اگه بریم بهشت تا کی قراره خوشحال باشیم؟
اگه بریم جهنم تا کی قراره عذاب بکشیم؟
می دونم می گن ک نعمت های بهشت دل رو نمی زنه و ازین حرفا...ولی وقتی به این فک می کنم که من همیشه هستم ، خیلی حس ... نمی دونم ، یه حسیه!
و اینکه اون دنیا چه جوریه دقیقا ؟ مثلا اینترنت و علوم پزشکی دات کام و ... هست ؟
دانشگاه چی ؟ هست ؟
اگه قرار نیست دیگه زحمت بکشیم و هر چی بخوایم باشه ، پس چی کار کنیم ؟تا کی سیب بخوریم و رو بال حور و پری پرواز کنیم ؟ خسته می شیم خب...
البته نمی خوام جواب بدید چون شماها هم مث من که نرفتید اون دنیا ببینید چه خبره...حرف ادمای این دنیا هم قبول ندارم چون عقل ما در حال حاضر نمی تونه به این سوال جواب بده...
سوال زیاد دارم...خیلی اما قانع نشدم تاحالا

TUMS

Well-known member
من که سوالی ندارم .. . .
یه سوال هم داشتم کسی نتونست ج بده ... .

بالا