هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

rahele.t

New member
غصه نداره که. اگه لو نداد نهایتش مهر میریم تهران و تو یکی از دانشگاهها پیداش میکنیم.

babak.stat1

New member
غصه نداره که. اگه لو نداد نهایتش مهر میریم تهران و تو یکی از دانشگاهها پیداش میکنیم.

حالا دیگه اینقدر ه خودتون زحمت ندید.
بله اطلاعات بیو جان کامله. اما از کجا میدونست نمی دانم.
من از شمال البته مازندرانم.

sanaz

New member

زحمت نیست به قول دوستان هم فاله هم تماشا و میارزه اومدنش رتبه برتر کنکورو ببینیم نه بخاطر شیرینیااااااااااااااااااا اصصصصصلا بحث شیرینی نیس:thumbsupsmileyanim:

rahele.t

New member

البته منم از یکی از پستهات حدس زدم باید شمالی باشی. ولی وقتی گفتی مگه من شمالیم تعجب کردم.

biostat

New member
بچه هاي انجمن شيريني خوروني راه انداختيد واسه خودتون ها ما هم كه ...
اصلا كي شيريني خواست؟؟؟!!!

biostat

New member

rahele.t

New member

تو دیر اومدی در جریان نیستی. همه شیرینی میخوان. اصلا کی از شیرینی بدش میاد؟؟؟؟!!!!!!!!

biostat

New member
همچين بي خبر هم نيستم راحله خانم اما درستش نيست تنهايي بريد شيريني خورون!!!!!!!!!!!!!!

rahele.t

New member
همچين بي خبر هم نيستم راحله خانم اما درستش نيست تنهايي بريد شيريني خورون!!!!!!!!!!!!!!

اختیار دارین! کی گفت میخوایم تنها شیرینی بخوریم. ما گفتیم اول قطعیش کنیم بعد به همه خبر بدیم:smiliess (8):
(طفلک بابک! امیدوارم این تاپیک سر نزنه
:25r30wi:)

sanaz

New member
اختیار دارین! کی گفت میخوایم تنها شیرینی بخوریم. ما گفتیم اول قطعیش کنیم بعد به همه خبر بدیم:smiliess (8):
(طفلک بابک! امیدوارم این تاپیک سر نزنه
:25r30wi:)

دوسته عزیز بابک فک نکنم اینجا سر بزنه آخه تو اون تاپیک همه رتبه ها برتر جمعن دور هم

babak.stat1

New member
دوسته عزیز بابک فک نکنم اینجا سر بزنه آخه تو اون تاپیک همه رتبه ها برتر جمعن دور هم

سلام دوستان عزیز و همراه واقعا از همه دوستان انجمن
از خدا برای همه ی شما هرآنچه را که ته ته دلتونه البته اگه بصلاحتونه خواهانم.

biosta

Well-known member
چقدر زمان زود میگذره .از گذشت زمان میترسم ! نمی خوام پیر بشم !

sanaz

New member
بچه ها چقد اینجا سوتو کوره.این روزا حسابی دلم گرفته هی میام اینجا سر میزنم دلم باز شه میبینم هیششششکی نیست:dadad4:

yekta_63

New member
سعی کنید از تمام مراحل زندگی لذت ببرین، مثلاً دوستانی که منتظر نتایجشون هستن باید امیدوار باشن و سرشونو گرم کنن، اگه مشغله خاصی ندارن پیشنهاد می‌کنم spss کار کنن که هم تو دنیا به کارشون می‌آد و هم آخرت! یعنی هم اگه قبول بشن کلی براشون مفیده که spss یاد داشته باشن و اگه قسمتشون قبول نشدن بود باز هم به کارشون می‌آد (یا برای سال بعد و یا برای کار).
مهرکام عزیز بابت تمام راهنمایی هاتون در این سایت از شما واقعا ممنونم. اون جدول آزموناتون که گذاشته بودین فوق العاده بود، براتون بهترینها رو آرزو دارم. آره منم دقیقا خواستم تا موقع اعلام نتایج spssکارکنم. من یه کتاب که تا مهر پارسال آخرین ورژن بود باcdاز مشهد خریدم همونو شروع کنم خوبه به نظرتون؟

sara11

New member
سلام

بچه ها بنظرتون برنامه r هم خوب یاد بگیریم یا برنامه sas ؟

بالا