mahnam
New member
مهنام جان دیشب ی نگاهی ب صندلی داغت انداختم باحوصله ب نظر میومدی
و رو راست ومسولیت پذیر
:ad54ad:
ممنون دوست خوبم :rose:
اما متاسفانه من اصلا نمی شناسمت
اگه اجازه بدی بعد در موردت نظر بدم :riz513:
مهنام جان دیشب ی نگاهی ب صندلی داغت انداختم باحوصله ب نظر میومدی
و رو راست ومسولیت پذیر
خیلی خیلی ممنونم مهنام جون:riz304: اینا همش از خوبیه خودته. منم با نظر آقای نوتر و بقیه دوستان درمورد تو موافقم.با ک ل اس،محترم،کدبانوومهربون هستی....غرور زیبایی داری که آزار دهنده نیست(یعنی از سر خودخواهی نیست)...و یه نکته که برام جالبه هیچ وقت شوخیات باعث ناراحتی دیگرون نمیشه،شاید علتش استفاده بجایی هست که از شکلکا میکنی...حرف زیاده ولی نمیخوام طولانی بشه.دوس دارم نظرمو در مورد آوا هم بگم ( اگه ناراحت نشه! )
مهربون، معتقد ، صبور و صلح طلب
خیلی خانوم و دوس داشتنی
شاید کم باهاش هم صحبت شده باشم اما برام خیلی محترم و عزیزه
کتاب سبز:
تقریبا کوچولوترین عضو انجمن تغذیه. خیلی آروم و مودب و مهربووون.
آوا:
بسیار مودب و محترم// من باش بعضا هم صحبت شدنم و به نظرم خیلی مهربون، مودب و متینه
ببخشید که بصورت انتخابی نظر دادم صرفا خواستم در مورد کسی که میشناسم نظر داده باشم
خیلی خیلی ممنون دلآرام جون:rose: نظر لطفته... تو هم مثل آواتار و اسمت آروم و باشخصیت و مهربون هستی. البته آواتارت منو یاد آشل میندازه چون قبلا آواتار آشلم همین بود.آوا دختر خوب و مهربون که خیلی دوسش دارم و کارهای مفیدی می کنه مثل همین ختم قرآن که واقعا زحمت کشیده.
مرسی آقای ایمونو:rose: نمیدونم گفتنش اینجا درسته یانه .....من همیشه حس میکنم شما یه پدر خیلی مهربون برای بچه هاتون میشین و یکی از بچه هاتونم شبیه همین آواتارتون خواهد بود.(بازم اگه نظرم مناسب جو نبود عذر میخوام) و یه خصوصیت خوبی هم که دارین این هست که برخوردتونو با شخصیت طرف مقابلتون وفق میدین.شیطونک از آواتارش خیلی خوشم میاد
مهنام کسی هست که همیشه با چراغ خاموش میاد مثل مهسا
آوا بسیار متین به نظر میرسه . .. .:riz304:
من زیاد نمی شناسمت کتاب سبز جان
اما تا اینجا متوجه شدم، مهربونی، خیلی مودب و قاطع هستی
ولی فک کنم یه کم زود عصبانی میشی
کتاب سبز:
تقریبا کوچولوترین عضو انجمن تغذیه. خیلی آروم و مودب و مهربووون.
آوا:
بسیار مودب و محترم// من باش بعضا هم صحبت شدنم و به نظرم خیلی مهربون، مودب و متینه
ببخشید که بصورت انتخابی نظر دادم صرفا خواستم در مورد کسی که میشناسم نظر داده باشم
ممنون آوا خانوم :riz304:
مرسی آقای ایمونو:rose: نمیدونم گفتنش اینجا درسته یانه .....من همیشه حس میکنم شما یه پدر خیلی مهربون برای بچه هاتون میشین و یکی از بچه هاتونم شبیه همین آواتارتون خواهد بود.(بازم اگه نظرم مناسب جو نبود عذر میخوام) و یه خصوصیت خوبی هم که دارین این هست که برخوردتونو با شخصیت طرف مقابلتون وفق میدین.
لامپ من کم مصرف داداش .......شیطونک:riz304: از آواتارش خیلی خوشم میاد
مهنام:riz304: کسی هست که همیشه با چراغ خاموش میاد مثل مهسا:riz304:
آوا بسیار متین به نظر میرسه . .. .:riz304: