زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
خوب اونو یه مقدار یادم بود چی زدم ولی اینو اصلا یادم نیست... دوست گلم همین که بهم روحیه می دین واسم یه دنیا ارزش داره...
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی
انجیرامون تموم شده یه چندتا داشت امروز خوردمشون....:tonguesmiley:
به نظر من که کار خوبی کردی
ایشالا که خیلی هم آزمونت عالی بوده و انتخاب اولت قبولی
اینکار من رو فلج کرد و تموم انگیزه هامو گرفت, به من نگاه کن شنبه بهتر بودم یا الان؟
(البته آفتابی که امروز رو سرم تابیده رو برای موارد خاصم در نظر داشته باش, به جز اون) :p

mosaffa7

New member
بچه ها من نمیخواستم اعتراض کنم ولی حالا که دوستان این همه زحمت کشیدن، اعتراضات رو برای منم بفرستین، من هم یکم بهشون اضافه میکنم و میفرستم...امید بخدا...ائتلاف میکنیم به رهبری آیلین بزرگ

aylinn

New member
یه چیزی بهتون بگم
من انقدری که توی این دنیای مجازی شماهارو دوست دارم توی دنیای واقعی هیچکدوم از دوستامو به اندازه شما دوست ندارم اینو جدی میگم.

aylinn

New member
بچه ها من نمیخواستم اعتراض کنم ولی حالا که دوستان این همه زحمت کشیدن، اعتراضات رو برای منم بفرستین، من هم یکم بهشون اضافه میکنم و میفرستیم...امید بخدا...ائتلاف میکنیم به رهبری آیلین بزرگ

آیلین بزرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:smiliess (15):

aylinn

New member
بچه ها من نمیخواستم اعتراض کنم ولی حالا که دوستان این همه زحمت کشیدن، اعتراضات رو برای منم بفرستین، من هم یکم بهشون اضافه میکنم و میفرستم...امید بخدا...ائتلاف میکنیم به رهبری آیلین بزرگ

پس اگه میخواین سوالات رو برای شما هم پیام خصوصی بزنم؟

parand

Well-known member

چرا نمی شه؟؟؟ اتفاقا جاهایی که کسی نیست و نیاز بیشتره که بهتر می شه اقدام کرد, خودت شروع کننده باش
فرمودند شما که صبح چشماتو باز می کنی پاور سیستمو می زنی که بالا بیاد تا بری دست صورت بشوری برگردی معتادی :25r30wi:
البته ما قمستی از این جامعه ی بزرگ هستیم هر جور رفتاری که درش اولویت باختگی داشته باشی اعتیاده , یعنی به خاطر اون کار یه کار دیگه که اولویت داره رو انجام ندی.
معتاد کسی است که کاری را به عنوان آخرین کار قبل از خواب و صبح بعد از بیداری انجام می دهد :25r30wi: (مثه ما)
نه اتفاقا اصلا هم سخت نیست, بعضی جاها که اصلا مراجع ندارن, دوستای من هفت هشت سال سابقه دارن می رن چهار ساعت می شینن اونجا سر ماه حقوقشون رو می گیرن و میان
البته اصلا از این بابت راضی نیستن, چون دوس دارن که تجربه کنن, دقیقا لفظ معتاد برای ما فاجعه شده وگرنه حقیقت همینه که باید بپذیریم هممون به نوعی وابستگی به یه چیزی داریم, وقتی این رو پذیرفتیم این کار تبدیل میشه به یک کار رواندرمانی حرفه ای و قوی. و این نکته هم هست که در حال حاضر روی اغلب مسائلی که می خوای کار کنی می بینی ریشه اش تو اعتیاده متاسفانه

به استادتون بگو یه کمپ درست کنه فقط واسه من چون من گاهی سیستمم رو چند روز روشنه خاموشش نمیکنم...
ولی من چندتا مورد پرونده اعتیاد دیدم واقعا بیماریشون حاد بود.....

aylinn

New member
البته میتونید از بینشون سوالاتی رو که از دید خودتون درستن حذف کنید و سوالات دیگه ای رو هم که بهشون معترضید اضافه کنید.

parand

Well-known member
چشمام خسته شد آخه از ساعت پنج و نیم تا ساعت 8 داشتم برای اعتراض به سوالات سنجش پزشکی ادله جمع آوری میکردم :25r30wi:
اخی الهی بمیرم اخه چرا سوالات اینقد اشتباه داره...:smiliess (4):

rawy

New member
به استادتون بگو یه کمپ درست کنه فقط واسه من چون من گاهی سیستمم رو چند روز روشنه خاموشش نمیکنم...
ولی من چندتا مورد پرونده اعتیاد دیدم واقعا بیماریشون حاد بود.....

پررررررررندددددد :smiliess (15)::shocked::wacsmiley::5:
البته اگه واسه دانلود کردن فیلم باشه خب منم اینکار رو انجام می دم
ولی تو چی کار می کنی با این سیستم فلک زده؟؟؟

mosaffa7

New member
دفترچه تون الف بود یا ب؟

ببخشید آیلین جان
موردی پیش اومد ، رفتم و اومدم...دفترچه ام ب بود ولی پیام هاتون رسید ...خودم تطبیقش میدم...بازم مرسی
فقط به کدوم آدرس باید بفرستیم؟ فرم درخواست بررسی سوالات آزمون؟

rawy

New member
یه چیزی بهتون بگم
من انقدری که توی این دنیای مجازی شماهارو دوست دارم توی دنیای واقعی هیچکدوم از دوستامو به اندازه شما دوست ندارم اینو جدی میگم.
دل به دل راه داره عزیییییییزم :thanks::heart::(40)::28:

rawy

New member

yosram

New member
بچه ها تخمین رتبه چرا برای روانشناسی بالینی بالا نمیاد

parand

Well-known member

پررررررررندددددد
البته اگه واسه دانلود کردن فیلم باشه خب منم اینکار رو انجام می دم
ولی تو چی کار می کنی با این سیستم فلک زده؟؟؟

والا راوی جونم حالا نه اینکه حتما صبح بیام یه سری بزنم به نت (ولی خب دروغ چرا گاهی اینکارو میکنم).
نمیدونم شاید از عادت باشه...کلا دوست دارم سیستمم همیشه روشن باشه....تازه گاهی با لپ تاپ هم این کارو انجام میدم.
وای انقد سیستممو دوست دارم خیلی خوبه....:28:
البته الان دیگه بنده خدا اخرای عمرشه از بچگی باهام بوده...
یعنی بعضی وقتا یه صدایی میده مثل تراکتور. نفتش تموم میشه....
ولی با جاروبرقی:riz303: تمیزش کنم بازم میشه مثل روز اول...

پ.نوشت: شما هیچوقت با سیستمت این کارو نکن من تو مغازه باهاشون اتمام حجت میکنم و باهاشون صحبت میکنم اگه شرطمو قبول دارن میخرمشون:tonguesmiley:

پ.نوشت۲: وای انقد ازش تعریف کردم میترسم خراب شه...:whistle:

پ. نوشت۳: الان هر کدومتون واسه من یه تشخیص روانشناسی می دین می برینم رو محور dsm

البته از وقتی که فارغ التحصیل شدم این قضیه حاد شده...یعنی ۱ سال

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
یه چیزی بهتون بگم

ایلین جووونم الهی فدات شم....:thanks:
منم خیلی دوستای اینجامو دوست دارم:heart:...
امیدوارم همیشه سالم و موفق باشن...

:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا