نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

stat.moein

New member
بچه ها سوال 14 و 38 و 59 و70باید حذف بشن و سوال 7 باید تصحیح بشه در مورد سوال 61هم در مورد قسمت جیمش نظری ندارم ولی میدونم قسمت الفش هم مطمینا درست هست و همچنین سوال 24 ک بچه ها گفتن حذف بشه من ک موافقم حذف شه بقیه رو نمیدونم خب بچه ها نظرتون چیه؟

sanaz

New member
بچه ها سوال 14 و 38 و 59 و70باید حذف بشن و سوال 7 باید تصحیح بشه در مورد سوال 61هم در مورد قسمت جیمش نظری ندارم ولی میدونم قسمت الفش هم مطمینا درست هست و همچنین سوال 24 ک بچه ها گفتن حذف بشه من ک موافقم حذف شه بقیه رو نمیدونم خب بچه ها نظرتون چیه؟

سوال 24 رو من د بدست آوردم و به نظرم درسته تو یه پست نوشتم چطور بدست آوردم.نظر دوستانو نمیدونم

Diana-Epid_92

New member
سوال 24 رو من د بدست آوردم و به نظرم درسته تو یه پست نوشتم چطور بدست آوردم.نظر دوستانو نمیدونم

سلام بچه های آمارزیستی:rose: خسته نباشید. من جزو نفرات برتر آمارریاضی هستم وآمارزیستی بخاطر علاقه شرکت کردم. راجع به سوال 14 باید بگم از سوالات سالهای قبل آمارریاضی هستش و کاملا درسته و جوابش هم (ج) میشه !

Diana-Epid_92

New member

سوال 7 قطعا (ب) میشه . 33 هم قطعا (ب) درسته . 42 بنظرم (ب) درسته چون واریانسxباید کم باشد تا B1بیشتر بشه و مطلوب ! 55 (ج) از نظرم درسته .59 (ج) بدست میاد !!! 61 حذف بشه عادلانه تره !

babak.stat1

New member
سلام بچه های آمارزیستی:rose: خسته نباشید. من جزو نفرات برتر آمارریاضی هستم وآمارزیستی بخاطر علاقه شرکت کردم. راجع به سوال 14 باید بگم از سوالات سالهای قبل آمارریاضی هستش و کاملا درسته و جوابش هم (ج) میشه !

سلام دوست عزیز ابتدا بابت نفر برتر بودنت بهتون تبریک می گم اما و سپس راهی که شما رفتی حین انتگرال گیری باید دقت بیشتری کنید توضیح و حل کامل در پست های گذشته همین تاپیک موجوده. حال اگه شما ه راهتون اعتماد دارید بگید تا دیگه اعتراض نکنیم
حالا تو آمار ریاضی رتبت چند شده و در آمار زیستی نمرتون چنده ؟؟؟

آخرین ویرایش:

hsbabr2012

New member
دوستان بعد از بررسی های به عمل اومده سوالات 7 و 33 و 37 باید بصورت 7-2 و 33-2 و 37-3 اصلاح همچنین
سوالات 14 38 59 و 61 باید حذف گردد.

بابک عزیز سلام.در مورد سوال 37 همون گزینه 4 درست هستش.
Graphic1.jpg
در مورد سوال 61 هم گزینه 3 درست هستش.اگر کسی میگه 1 درسته دلیل بیاره با منبع.برای درست نبودن گزینه 3 هم دلیل بیاره با منبع.

babak.stat1

New member
سوال 7 قطعا (ب) میشه . 33 هم قطعا (ب) درسته . 42 بنظرم (ب) درسته چون واریانسxباید کم باشد تا B1بیشتر بشه و مطلوب ! 55 (ج) از نظرم درسته .59 (ج) بدست میاد !!! 61 حذف بشه عادلانه تره !

دوست عزیز فقط می تونم بگم که سوال 7-ب و 33-ب سوال 59 باید حذف شه اگرم نشه گزینه داده شده درسته و مابقی سوالاتی که شما گفتید قطعا درسته

Diana-Epid_92

New member
دوست عزیز سوال 7 و 37 باید گزینه هاشون جابجا بشه یعنی 7-ب و 37-ج
و سوالات 14 و 38 و 59 و 61 باید حذف شه راجبه سوال 70 بعید می دونم ترتیب اثری بدن.

من آمارریاضی واحتمال 100% زدم :painting: راجع به حذف 59 و 61 کاملا موافقم دوستان :) لطفا نظر بدید

hsbabr2012

New member

با سلام خدمت دوست گرامی.ضمن تبریک به خاطر رتبه خوبتون در آمارریاضی،بله شما درست میفرمائید این گزینه 3 درست هست و سوالش در کنکورهای سال قبل آمارریاضی نیز اومده.ولی گزینه 3 بنظرم یک اشتباه تایپی فقط داشته که همین اشتباهات بیخودی توی سوالای زیستی این همه اعتراض ونگرانی تو بچه ها به وجود آورده.به جای 1 منهای تی، تی منهای 1 زده.چون گزینه ها تا اون جا که یادم میاد دقیقا گزینه هایی هست که در کنکور آمار ریاضی آورده.اگر حذف بشه فقط اونایی ضرر میکنن که گزینه 3 رو درست زدن.

Diana-Epid_92

New member
سلام دوست عزیز ابتدا بابت نفر برتر بودنت بهتون تبریک می گم اما و سپس راهی که شما رفتی حین انتگرال گیری باید دقت بیشتری کنید توضیح و حل کامل در پست های گذشته همین تاپیک موجوده. حال اگه شما ه راهتون اعتماد دارید بگید تا دیگه اعتراض نکنیم
حالا تو آمار ریاضی رتبت چند شده و در آمار زیستی نمرتون چنده ؟؟؟

من آمارریاضی رتبه ی 2 رقمی آوردم :) نمره آمارزیستی رو حساب نکردم چون واقعا اعتراض دارم به کلید سوالات ! :New (6): عجیبه برام که اینقدر اشتباه هست و دوباره باید منتظر موند تا ...

babak.stat1

New member
بابک عزیز سلام.در مورد سوال 37 همون گزینه 4 درست هستش.
مشاهده فایل‌پیوست 1275
در مورد سوال 61 هم گزینه 3 درست هستش.اگر کسی میگه 1 درسته دلیل بیاره با منبع.برای درست نبودن گزینه 3 هم دلیل بیاره با منبع.

سلام بر دوست عزیز و محترم بالاخره جواب مارو دادید.
راجبه سوال 37 نباید تسواوی اولت برابر با 1- الفا یعنی 0/95 درصد باشه؟؟؟
سوال 61 گزینه ب هم نادرسته چون در صورتی مجموع اثر تیمار صفره که مدل تثبیت شده و فرض صفر برقرار باشد.

babak.stat1

New member
چه جمعی شده این جمع همه دو رقمی های آمار ریاضی هستن. بابا یکی دست مارو بگیره خدا رو چه دیدی شاید هم شدیم:65d6a5d6s:

Diana-Epid_92

New member
با سلام خدمت دوست گرامی.ضمن تبریک به خاطر رتبه خوبتون در آمارریاضی،بله شما درست میفرمائید این گزینه 3 درست هست و سوالش در کنکورهای سال قبل آمارریاضی نیز اومده.ولی گزینه 3 بنظرم یک اشتباه تایپی فقط داشته که همین اشتباهات بیخودی توی سوالای زیستی این همه اعتراض ونگرانی تو بچه ها به وجود آورده.به جای 1 منهای تی، تی منهای 1 زده.چون گزینه ها تا اون جا که یادم میاد دقیقا گزینه هایی هست که در کنکور آمار ریاضی آورده.اگر حذف بشه فقط اونایی ضرر میکنن که گزینه 3 رو درست زدن.

ممنونم :rose: ولی t-1 درسته دوست خوب ! شما اگه از xy در حین انتگرال گیری فاکتور بگیرید همه چی درست میشه :)

hsbabr2012

New member

در مورد سوال 42 گزینه 1 درست هست چون واریانس بتا1 با واریانس ایکس رابطه عکس داره بنابراین باید زیاد باشه تا واریانس بتا1 کم بشه ودقت بتا1 بالا بره.
Untitled.jpg

Diana-Epid_92

New member
:wacsmiley:بچه ها ! من ریاضی 77%
آمارریاضی واحتمال 100%
کاربردی 62% زدم !
به نظرتون امیدی هست؟ کاربردی واقعا بی دقتی کردم

hsbabr2012

New member
سلام بر دوست عزیز و محترم بالاخره جواب مارو دادید.
راجبه سوال 37 نباید تسواوی اولت برابر با 1- الفا یعنی 0/95 درصد باشه؟؟؟
سوال 61 گزینه ب هم نادرسته چون در صورتی مجموع اثر تیمار صفره که مدل تثبیت شده و فرض صفر برقرار باشد.

بابک عزیز شما بایستی با توجه به صورت سوال سوالو حل کنی اگر میگفت صدک 95 ام بله اون موقع 1 منهای الفا صدق میکرد.
در مورد سوال 61 متاسفانه بایستی تو صورت سوال درمورد ثابت یا تصادفی بودنش میگفت ولی با توجه به تستای آمار زیستی که از سالهای قبل زدم طراح به صورت پیش فرض با اثرات ثابت در نظر گرفته.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا