می خوام ازدواج کنم!!!!

nurse-hopes

New member
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟

آخرین ویرایش:

avenger.1992

New member
باید کسی باشه که خودت براش مهم باشی نه ارشد و اینا
آره 2 تا پرستار واقعا زندگی سختی دارید اما مهم خودتی و علاقت

nurse-hopes

New member
باید کسی باشه که خودت براش مهم باشی نه ارشد و اینا
آره 2 تا پرستار واقعا زندگی سختی دارید اما مهم خودتی و علاقت
یکیو 4 سال می خواستم ولی گفت سخته دو تا پرستار با هم ازدواج کنن و جوابش منفی بود
به نظر خودم دوستم نداشته وگرنه با هر سختی که بود کنار میومد

آخرین ویرایش:

hosseini

New member
سلام
نه خیلی بدم نیست
من و همسرم هر دو همی و هکار بودیم
الانم مشکلی هم نداریم و بهتر هم دیگه رو درک میکنیم

hosseini

New member
ولی به نظر من خانوم اگه فرهنگی باشه بهتره
بیشتر به لیست مامانت توجه کن

saahereh

New member
سلام
بچه ها ازدواج چیز خیلی خیلی خیلی.......خوبیه

من از وقتیکه ازدواج کردم(7سال پیش) تا حالامشکلی با همسرم پیدا نکردم .

فقط کافیه با هم دوست باشین ومسیرتون هم یکی باشه.

arezoomand

New member
ازدواج موفق میتونه باعث پیشرفت بشه.من که مجردم ولی دیدم کسایی که ازدواج موفقی داشتن واقعا ارامش دارن در عوض ازدواجی که غیرمنطقی و بدون فکرباشه کل عمرتو به بادمیده...تواین زمونه واقعا ازدواج سخته باید خیلی احتیاط کرد و عجولانه تصمیم نگرفت.امیدوارم همتون ازدواج موفقی داشته باشید

mohandese bargh

New member
خلاصه آدم درس می خونه که آینده بهتری داشته باشه دیگه.البته منظورم سطح تحصیلات تکمیلیه.از نظر مالی خوب میشید پس به فکر علاقه و شناخت و ... باشید

nurse-hopes

New member
سلام
نه خیلی بدم نیست
من و همسرم هر دو همی و هکار بودیم
الانم مشکلی هم نداریم و بهتر هم دیگه رو درک میکنیم

کاش اونی که جواب رد بهم داد حرف شما رو میشنید
چون احساس می کردم دوسم داره ولی به خاطر سختی شغلم باهام ازدواج نکرد!

nurse-hopes

New member
خلاصه آدم درس می خونه که آینده بهتری داشته باشه دیگه.البته منظورم سطح تحصیلات تکمیلیه.از نظر مالی خوب میشید پس به فکر علاقه و شناخت و ... باشید

علاقه و شناخت....دقیقا اون چیزی که من این روزا دورشو خط کشیدم

نوتر

New member
دوست عزیز من این حرف رو قبول ندارم که دو تا پرستار با هم ازدواج کنن کارشون سخت میشه. من درسته پرستاری نخوندم ولی همیشه چه دوره ی ارشد و چه دوره ی کارشناسی تو خوابگاه با بچه های پرستاری زیاد بودم( هم اتاقی). نمونش همین الان من دوتا هم اتاقی بیشتر ندارم که شاید هر ماه همویکبار ببینیم. هر دوشون ارشدن و هر دوشونم متاهلن و هردوشونم خانمشون پرستاره. یه همشهری هم داشتم(هم محله ای) که ایشونم پرستارن و خانمشونم پرستار. در بین همه ی دوستای من چه دانشجوی پزشکی چه حسابدار چه شغل آزاد که متاهلن ، موفقترین افراد اینا هستن . دلیلشم واضحه یکی از دغدغه های بزرگ جوانان این دوره زمونه که اشتغال هست رو ندارند و هر دو با خانمشون استخدام رسمی و با اضافه کار و هر از چند گاهی هم تو بیمارستان خصوصی کار میکنند نزدیک 3 میلیون رو هم درآمد دارن. و در کل خیلی هم موفقن. حالا شاید خیلیا بگن خوشبختی چه ربطی به در آمد داره ولی همه ی ما میدونیم این ی شعاره و همه هم به این اعتقاد داریم که شکم گرسنه عشق و عاشقی نمیشناسه(منظور از شکم گرسنه وضع مالی بده). بنابراین با تکیه بر این چند مورد مثال که من به عینه دیدم فک نمیکنم این حرف لاقل از نظر من یکی منطقی باشه که دو پرستار زندگی خوبی نخواهند داشت.

نوتر

New member
یکیو 4 سال می خواستم ولی گفت سخته دو تا پرستار با هم ازدواج کنن و جوابش منفی بود
به نظر خودم دوستم نداشته وگرنه با هر سختی که بود کنار میومد

خیلی ببخشید من اینو میگم کاملا مشخصه دلش با شما نبوده. و گرنه دلیلش غیر منطقیه.

nurse-hopes

New member
سلام
بچه ها ازدواج چیز خیلی خیلی خیلی.......خوبیه

من از وقتیکه ازدواج کردم(7سال پیش) تا حالامشکلی با همسرم پیدا نکردم .

فقط کافیه با هم دوست باشین ومسیرتون هم یکی باشه.

خدا رو شکر
شما قبل ازدواج آشنایی داشتید؟

nurse-hopes

New member
همه ی شدت عشق و علاقه با ازدواج تموم می شود
هر چه داستان و خاطره که از عشق و شکست عشق داشته باشی
با هر کی ازدواج کنی تمام می شود
چه اون که ازدواج می کنی دوستش داشته باشی یا نداشته باشی
بعد ازدواج خیلی اوقات دوست داشتن نیست بلکه اخلاق هست
اخلاق می تونه خانواده را نگه دارد
ضمن اینکه خیلی کم ما پرستار مرد داریم
ولی شانس آوردی پرستاری رفتید الان پرستاری برای مرد کارش خوبه

با همه ی احترام به حرفاتون من واقعا" دوست داشتم و دارمم که با یکی ازدواج کنم که هم من اونو دوست داشته باشم هم اون منو واقعا" دوست داشته باشه
هر چند میدونم تو این روزگار عشق اساطیری پیدا نمیشه

nurse-hopes

New member
دوست عزیز من این حرف رو قبول ندارم که دو تا پرستار با هم ازدواج کنن کارشون سخت میشه. من درسته پرستاری نخوندم ولی همیشه چه دوره ی ارشد و چه دوره ی کارشناسی تو خوابگاه با بچه های پرستاری زیاد بودم( هم اتاقی). نمونش همین الان من دوتا هم اتاقی بیشتر ندارم که شاید هر ماه همویکبار ببینیم. هر دوشون ارشدن و هر دوشونم متاهلن و هردوشونم خانمشون پرستاره. یه همشهری هم داشتم(هم محله ای) که ایشونم پرستارن و خانمشونم پرستار. در بین همه ی دوستای من چه دانشجوی پزشکی چه حسابدار چه شغل آزاد که متاهلن ، موفقترین افراد اینا هستن . دلیلشم واضحه یکی از دغدغه های بزرگ جوانان این دوره زمونه که اشتغال هست رو ندارند و هر دو با خانمشون استخدام رسمی و با اضافه کار و هر از چند گاهی هم تو بیمارستان خصوصی کار میکنند نزدیک 3 میلیون رو هم درآمد دارن. و در کل خیلی هم موفقن. حالا شاید خیلیا بگن خوشبختی چه ربطی به در آمد داره ولی همه ی ما میدونیم این ی شعاره و همه هم به این اعتقاد داریم که شکم گرسنه عشق و عاشقی نمیشناسه(منظور از شکم گرسنه وضع مالی بده). بنابراین با تکیه بر این چند مورد مثال که من به عینه دیدم فک نمیکنم این حرف لاقل از نظر من یکی منطقی باشه که دو پرستار زندگی خوبی نخواهند داشت.

ممنون از ممثالاتون.توی اون لیست اکثرا پرستارن و احتمال زیاد خودم هم از بین پرستارها شریک آیندمو انتخاب می کنم.دلم قرص شد

بالا