زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
ولی بازم اصلا مشخص نیست . کلی شرکت کننده دیگه هم هستن باید دید بقیه چیکار کردن

rawy

New member
ولی بازم اصلا مشخص نیست . کلی شرکت کننده دیگه هم هستن باید دید بقیه چیکار کردن

واسه من نوعی که درصدام اینه مشخصه, مگه بچه هایی که الان ما به عنوان درصد بالا می بینیم از کسای دیگه فرضی که خیلی بهتر عمل کردن بیان چندتا بیان پایین تر, که بعید می دونم, تجربه ی هر ساله یه رنج نمراتی رو مشخص کرده و به قول آیلین آزمون امسال نه تنها راحت نبود, بلکه بعضی موارد غیراستاندارد هم بود و بعضا به شکل هایی که انتظار نداشتیم سوال اومده بود

چکاوک92

New member
بچه حدودا میانگین 51-50 چطوره؟ به نظرتون می تونم یکی از تهران ها رو بیارم یا شهرستان میارم؟

aylinn

New member
ای خدا این 6 شهریور کی میاد تا ببینیم به دانشگاه رفتنی هستیم یا برای کنکور سال بعد خوندنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aylinn

New member

نه عزیزم حساب نکردم.
راستی ایلین جون دوباره بهت تبریک میگم. دیددی بهت میگفتم نگران نباش.
من دلم هر چی بگه همون میشه...

پرند نگران بودنش که نگرانم فقط توکلم به خداست چون اصلا نمیشه پیش بینی کرد از هزارو خرده ای شرکت کننده بقیه چطوری زدن و ...
بالاخره نتیجه هر چیکه باشه تسلیم نمیشم هر چند اگه قبول نشم خیلی عقب می افتم ولی...

aylinn

New member
پرند جون درصداتو حساب نکردی از کجا مطمئنی که قبول نمیشی کاش حسا ب کنی.

parand

Well-known member
پرند جون درصداتو حساب نکردی از کجا مطمئنی که قبول نمیشی کاش حسا ب کنی.

اخه اگه یادت باشه بعد ازمونم گفتم درصدام در حد قبولی نیست.هر چقدرم بقیه درسارو زیاد زده باشم زبان و امار خیلی کم زدم فکر میکنم

aylinn

New member

اخه اگه یادت باشه بعد ازمونم گفتم درصدام در حد قبولی نیست.هر چقدرم بقیه درسارو زیاد زده باشم زبان و امار خیلی کم زدم فکر میکنم

هر جور که راحتی دوست گلم ولی به نظر من حساب میکردی بهتر بود

parand

Well-known member
پرند نگران بودنش که نگرانم فقط توکلم به خداست چون اصلا نمیشه پیش بینی کرد از هزارو خرده ای شرکت کننده بقیه چطوری زدن و ...
بالاخره نتیجه هر چیکه باشه تسلیم نمیشم هر چند اگه قبول نشم خیلی عقب می افتم ولی...
دیگه نگرانی نداره. تابستون حسابی استراحت کن. که مهر سری..
درصدات خیلی خوبه....

aylinn

New member
دیگه نگرانی نداره. تابستون حسابی استراحت کن. که مهر سری..
درصدات خیلی خوبه....

درصدایی که خودم حساب کرده بودم خیلی بالاتر بود میانگینم بالای 55 میشد ولی امروز که کلیدارو دیدم خیلی ناامید شدم فردا اعتراض بدیم ببینیم چی میشه.

parand

Well-known member
درصدایی که خودم حساب کرده بودم خیلی بالاتر بود میانگینم بالای 55 میشد ولی امروز که کلیدارو دیدم خیلی ناامید شدم فردا اعتراض بدیم ببینیم چی میشه.

اره منم به خاطر شما اعتراض میزنم که حقتون ضایع نشه. فقط نمیدونم کدوم سوالاس...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا