نظراتتون در مورد کلبد ایمنی(شتباهات کلید ایمنی رو اینجا بنویسین)

mehdi_imuno

New member
این پست در قسمت نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 92 در صفحه 17 هم موجود است.

سلام بچه ها،لطفا به این سوال دقت کنید :

8.تمام سلول های زیر در ازدیاد حساسیت تیپ 4 فعالیت دارند بجز :

الف.ماکروفاژها
ب.سلول های nk
ج.نوتروفیل ها
د.ctl

سنجش امروز که کلید رو اعلام کرده گفته گزینه ج یعنی نوتروفیل جواب درسته ولی طبق ی من که بر اساس ابولعباس 2012 تالیف شده : در dth,سلول های th1,th17,mq نقش دارند و آسیب های بافتی توسط فراورده های نوتروفیل و ماکروفاژ ایجاد می گردد،به اضافه اینکه تو صفحه 14 همین پست خانوم سارا عکس قسمتی از کتاب ابولعباس 2012 که این مطلب رو به روشنی بیان کرده رو آپلود کردن...لطفا اگر شما هم نسبت به جواب این سوال اعتراض دارید،اعتراض خودتون رو به سازمان بفرستید تا حقی ازتون ضایع نشه.

آخرین ویرایش:

elham.f

New member
سلام بچه ها نظرتون راجع به اين سوال بيوشيمي چيه؟
كدام جمله در مورد 2,3bpgصحيح است؟
الف)فقط در گلبول هاي قرمز وجود دارد
ب)غلظت مولي ان تقريبا برابر با هموگلوبين است
ج)به كنفورماسيون هاي tوrهموگلوبين متصل ميشود
د)در شرايط هيپوكسي غلظت ان در گلبول قرمز كاهش مي يابد
من با اين استدلال كه شانت راپاپورت فقط تو گلبول قرمز فعال و اين تركيبم محصول همون شانت گزينه ي الف رو زدم و اتفاقا سايت دكتر م گزينه ي الف رو درست اعلام كرده بود اما تو كليد گزينه ي ب رو زده,شمام نظرتونو بگين لطفا.

elham.f

New member
این پست در قسمت نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی خرداد 92 در صفحه 17 هم موجود است.

سلام بچه ها،لطفا به این سوال دقت کنید :

8.تمام سلول های زیر در ازدیاد حساسیت تیپ 4 فعالیت دارند بجز :

الف.ماکروفاژها
ب.سلول های nk
ج.نوتروفیل ها
د.ctl

سنجش امروز که کلید رو اعلام کرده گفته گزینه ج یعنی نوتروفیل جواب درسته ولی طبق ی من که بر اساس ابولعباس 2012 تالیف شده : در dth,سلول های th1,th17,mq نقش دارند و آسیب های بافتی توسط فراورده های نوتروفیل و ماکروفاژ ایجاد می گردد،به اضافه اینکه تو صفحه 14 همین پست خانوم سارا عکس قسمتی از کتاب ابولعباس 2012 که این مطلب رو به روشنی بیان کرده رو آپلود کردن...لطفا اگر شما هم نسبت به جواب این سوال اعتراض دارید،اعتراض خودتون رو به سازمان بفرستید تا حقی ازتون ضایع نشه.

منم حتما به اين سوال اعتراض ميدم.

بالا