parand
Well-known member
باشه میزارم دلیلی نداره نزارم ....
اسیب ۲۲
شخصیت ۷۰
رواندرمانی ۵۶
رشد ۴۲
فیزیولوژی ۹۰
روانسنجی ۳۰
امار۱۵
الی جون نگران نباش خانومی. قبولی میشی.
راستی درصد زبانتو نذاشتی؟؟؟؟
اسیب ۲۲
شخصیت ۷۰
رواندرمانی ۵۶
رشد ۴۲
فیزیولوژی ۹۰
روانسنجی ۳۰
امار۱۵
بسه فانوسی بسه
بشین یه برنامه بریز که چطوری همه بچه های تاپیکو به خرج خودت جمع کنی ببری توت خوری
البته به توت تنها راضی نیستمااااااا بعدشم ناهار و شام و یه هفته یه ماهی مزاحمتون هستیم
کلید نهایی کلیدی هست که پس ازبررسی اعتراضات داوطلبین اعلام میشه و ضمنا پس از اعلام کلید نهایی درصد همه بالاتر نمیره بلکه واقعی میشه یعنی درصد یه عده ممکنه بالا ویه عده دیگه پایین تر بره.(یعنی بر طبق کلید نهایی)یعنی چی با اومدن کلید های نهایی بالاتر میره؟؟؟ کلید نهایی چیه؟
سلام ، خوب من با دیدن درصدای شما از همین الان میرم تو تاپیک مطالعه گروهی ۹۳ بی شوخی میگم بدون اغراق ،.
فانوسی جون کلید نهایی بعد از بررسی اعتراضا اعلام میشه معمولا3 هفته دیگه اعلام میشهکلید اولیه یکسری غلط داره
انشالله فردا همگی میریم و اعتراض میزنیم...
و انشالله که درستش میکنن و کلید نهایی اعلام میشه...
واسه همین درصدها ممکنه جابه جا بشه...
(راستی بچه ها...مگه کلید نهایی به این زودیا اعلام میشه؟)
راوی جونم عزیزم من به اصرار دوستان درصد گرفتم ولی یا مثل بقیه یا پایین تر از دیگران ، راستش واقعا امیدی ندارم شاید شاید کاشان یا زنجان
سلام الی جونم
خوبی؟
به خدا اگه درصد بگیری میبینی از هممون بهتر شدی...میانگینت از 60 پایینتر نیست!
من قول شرف میدم به همه!!:thumbsupsmileyanim:
وااااااااااای بچه ها چقدر زود داره تایپیک میره جلو. واقعا عاجز شدم. پس سکوت میکنم.....
مثل فیلم سینمایی شده....
اسیب ۲۲
شخصیت ۷۰
رواندرمانی ۵۶
رشد ۴۲
فیزیولوژی ۹۰
روانسنجی ۳۰
امار۱۵
آخ جوووووووون, من عااااااااااشق گردوی تازه امتوت خوری؟!!!خواهر دیگه توت در بساط نمونده!!
ولی قول گردو خوری رو میتونم بدم!!!:25r30wi:
چشم....بذار من قبول بشم.....
ناهار و شام که قابل شما رو نداره عزیزم...
الی جون درصدات اصلا هم بد نیستن خوبن فقط درصد بالینی و آمارت رو نذاشتیباشه میزارم دلیلی نداره نزارم ....
اسیب ۲۲
شخصیت ۷۰
رواندرمانی ۵۶
رشد ۴۲
فیزیولوژی ۹۰
روانسنجی ۳۰
امار۱۵
راوی جونم عزیزم من به اصرار دوستان درصد گرفتم ولی یا مثل بقیه یا پایین تر از دیگران ، راستش واقعا امیدی ندارم شاید شاید کاشان یا زنجان
حیلی خیلی لطف کردی ایلین جون ، هم بابت دلگرمیت هم کارنامه ها . انشاا... که همه قبول بشیم