وقتي دلت از كسي ميشكنه چكار ميكني؟!

jeghele68

New member
MarC doostaye golam.man Kodam kheila del nazokam.chandrooze delam shekaste.harvaght delam beshkane ,ba sagem ,ke smash teddy hast harf mizanamo gerye mikonam.jalebtaraz hame oonam Durkam Mikone .vaqT gerye mikonam maid pishapm o boosam mikone o hata bazi mavaqe gerye mikone

Asoo

New member
سلام دوستان.خوبين؟اگه دلتون بشكنه چكار ميكنين؟اون شخص ميتونه يكي از اعضاي خانواده يا يك عزيز.يك دوست يا عشقتون باشه!!!!!!!!!!

سلام.اگه کسی دل من رو بشکنه اول میشینم خوب گریه میکنم بعدش کمی غر میزنم:mad_majidonline: که چرا این کار رو کرده و سر آخرم فراموش میکنم....:bunnyearsmiley:

محسن ن ک

New member
بستگی به موقعیت و حالم داره..شاید نه هانی نه نه ی بیخیالش شم شایدم دهنش و اسفالت کنم

parand

Well-known member
سلام دوستان.خوبين؟اگه دلتون بشكنه چكار ميكنين؟اون شخص ميتونه يكي از اعضاي خانواده يا يك عزيز.يك دوست يا عشقتون باشه!!!!!!!!!!
در کل زود فراموش میکنم...
ولی اگه خیلی خیلی خیلی ازش ناراحت باشم و هیچ جور از ذهنم نتونم پاکش کنم با ملایمت بهش میگم فلانی من ازت دلخورم به این دلیل....
اینجوری هم خودم اروم میشم و هم اینکه طرف مقابلم احتماله اینکه این رفتارو دوباره تکرار کنه خیلی کمتر میشه...
شایدم مقصر من بودم و کار ایشون متاثر از رفتار من باشه اون موقع دیگه معذرت میخوامو همه چی حل میشه به همین راحتی.
همه چی میشه مثل روز اول:28:
ولی خونوادم جز استثناهان یعنی هیچ رفتاریشونو به دل نمیگیرم و ناراحتیم فقط و فقط واسه همون لحظس...چون اونا عزیزترین افراد زندگیه من هستند.

nanaz

New member
سلام
اگر خانوادم باشه : ناراحت میشم ولی چیزی نمیگم تا چند روز ساکتم . اما بعدش یادم میره :28:
اگر دوستم باشه : صمیمی باشه : ناراحت میشم اخم میکنم ساکت میشم و بهش میکم ناراحتم بعدم پشیمون بشه منم یادم میره و آشتی . صمیمی نباشه زیاد اهمیت نمیدم عصبانی میشم و رابطه کم میشه .
عشقم باشه : گریه و گشتن دنبال علت و درنهایتم میبخشمش همین .:riz304:
کلا اهل تلافی نیستم . زود بدی ها را فراموش میکنم و میبخشم . اما ..............عاما اگر چند بار تکرار بشه دیگه باید خیلی عزیز باشه که از دلم نره . اگرم کسی از دلم رفت دیگه برگشتنش با خداست .:painting:

Zendegi

New member
اگر خانوادم باشه:در ابتدا سکوت میکنم،بعد صحبت میکنم باهاشون تا حل شه.
عشقم:اول گریه میکنم بعد که اروم شدم صحبت میکنم تا حل شه.
دیگرون رو اصلا اهمیت نمیدم و خیلی اذیت بشم کلا اون فرد رو فراموش میکنم.:smiliess (10):

varia

Well-known member
بجز پدر و مادرم(باهاشون حرف نمیزنم مدت زیادی) دیگه منو نمیبینه همین
کنار گذاشته میشه...چرا باید لحظات زندگیمو صرف چنین فردی کنم؟!
تجربه نشون داده کسی که یه بار بتونه دلتو بشکنه باز هم اینکارو میکنه.

تجربه من اینو نشون نداده! اونوقت باید خودمون هم توسط خیلی ها کنار گذاشته میشدیم

jeghele68

New member
مرسی دوستان از جوابتون.منم خودم اهل تلافی نیستم و هیچ وقت کینه نمیکنم ولی تا اخر عمر روی دلم میمونه.نمیدونم چرا ولی هرچیزی رو فراموش بکنم دلی که ازم شکسته بشه رو نمیتونم فراموش کنم.دقیقا منم مثل همه شماها.با خانواده قهر نمیکنم.هر وقت این اتفاق بیوفته تا چند روز فاصله میگیرم تا اروم بشم.کلا توی بحث ها هم همینطورم.خودم رو از محیط دور میکنم.ولی این مدت در رابطه با خانوادم نهایتا یکروزه ولی غریبه ها شاید هفته ها طول بکشه

Taraa

Well-known member
MarC doostaye golam.man Kodam kheila del nazokam.chandrooze delam shekaste.harvaght delam beshkane ,ba sagem ,ke smash teddy hast harf mizanamo gerye mikonam.jalebtaraz hame oonam Durkam Mikone .vaqT gerye mikonam maid pishapm o boosam mikone o hata bazi mavaqe gerye mikone

844817_shock.gif

BBT

New member
اگه طرف برام عزیز باشه با این که تو خودم خیلی ناراحت میشم ولی به روش نمیارم که اونم ناراحت نشه بعد منتظر میشم گذر زمان از یادم ببره قضیه رو

b.nafas

New member
چیزی که شکست محال بشه درستش کرد اگه ام بشه هیچ وقت مثل اولش نمیشه پس بهتره بیخیالش شد و بقیه ی راه زندگیتو بری ...خودتم هیچ وقت دل کسی رو نشکونی ...

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

ایـــن نیـــــــــز بـــذگـــــــــــــرد ... (... 91 که گذشتـــ 92 ـــم میذگــره و ... _ چجتولــشم مهم نــی _ بیخیــش /...)

(رـا اومــدنــی)

نسخــه

یه گوشی نوکیــا 1202

میریـــم قسمتـــ Chat

شماره مورد نظرو وارد می کنیـــم /... 7575

تا جــایی که تونسیــم می چتیمــش /...

قلبونــه ایرونســل /...

ایــن
t7zEr0 مــا هم خوفـــ چیزیــه /...
:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

bahar.zr93

New member
هیچی... در واقع کار خاصی انجام نمیدم!!! فقط سکوت....
کلا چون آدم سخنوری میباشم، وقتی خیلی تو خودمم همه میفهمن یه چیزی شده:p7977cujr38iyymsu8:

بالا