زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
نمیدونم والا!!
شاید دارم!!ولی بهش فکر نمیکنم...
خیلی درد دارم اصلا بهتر نمیشه!
مگه آدم از استرس پهلو درد میگیره؟

بله خانوم, دور از جونت از پهلودرد بدتر هم می گیره
اگه داری اون فایل ریلکسیشن رو یه دور گوش کن, یه کم آرومت می کنه
اون همین شیوه ی آرام سازی عضلانی رفتار درمانیه, رو اضطراب جواب می ده

rawy

New member
فانوسی جون یههه عالمههههههه مرسی بالاخره دانلودش کردم
اما به معنای واقعی منو دق داد تا دانلود شد, دیگه داشتم به نذر و نیاز فکر می کردم که باز قانون جذب جواب داد :4d564ad6:
پرند جان از توهم ممنون که وقت گذاشتی همین که می خواستی این لطف و بکنی انگار انجامش دادی, مرسی :thanks:

fanoosi

New member
بچه ها...
میخوام یه کتاب معرفی کنم....تازه شروع کردم به خوندنش...
البته یکسری اطلاعات شفاهی از قبل داشتم...ولی باید تا آخر بخونم تا درست بفهممش!!
نمیدونم با آرکتایپ ها و نمادهای اسطوره ای یونگ چقدر آشنایی دارید؟....برای من که جالبه واسه همین این کتابو میخونم تا در موردش بیشتر بدونم...
کتاب انواع مردان
شیوه ای عمیق، دقیق و کاربردی برای شناخت مردان
بر اساس نظریه ی نمادهای اسطوره ای در روانکاوی یونگ
نویسنده: ژان شینودا بولن
مترجم: فرشید قهرمانی
*تشخیص کهن الگوی غالب شخصیتی
*همراه با آزمون
انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی
چاپ چهارم: 1391

تو کتاب نوشته قبل از خوندن متن کتاب بهتره تست رو از خودتون بگیرید تا تشخیص کهن الگوی غالب با سوگیری همراه نباشه...
این تست هم برای آقایون مناسبه هم خانم ها...چون یونگ عقیده داره روان خانم ها دارای وجوه مردانه نیز هست...
سید سهیل رضایی و علیرضا شیری برای این کتاب مقدمه ی کوتاهی نوشتند که من نوشته ی سهیل رضایی رو براتون تایپ میکنم:
"مردان در بیان احساسات و درونیاتشان سکوتی تاریخی دارند. کتاب انواع مردان سکوت را میشکند. انتشار این کتاب از این حیث اتفاق نادر در حوزه ی روانکاوی است. زبان ساده و قابل فهم آن حسن دیگریست که کتاب از آن برخوردار است.
مردها یک جور نیستند؛ یک جور به زنان، همجنسان، کار و فرزندانشان نگاه نمی کنند. تصمیمات مهم زندگیشان را بر اساس یک الگو نمی گیرند و الگوی قانع کردن آنها برای انجام کاری یا عدم انجام کاری یکسان نیست.
مردی که ممکن است خودِ شما باشید یا به عنوان پدر، پسر، برادر، همسر، همکار، رییس، کارمند و دوست در کنار شما قرار گرفته، چه نوع مردی است؟
این کتاب به زنان نیز کمک میکند تا ضمن عدم وابستگی ناسالم به مردان، با درک مردانگی درون خود به هویتی مستقل دست یابند."

157465_yBye5yH5.jpg

fanoosi

New member

بله خانوم, دور از جونت از پهلودرد بدتر هم می گیره
اگه داری اون فایل ریلکسیشن رو یه دور گوش کن, یه کم آرومت می کنه
اون همین شیوه ی آرام سازی عضلانی رفتار درمانیه, رو اضطراب جواب می ده

سلام راوی جونم
ممنون از پیشنهادت...باید برم سراغ ریلکسیشن...ماساژ فایده نداره
البته اگه عفونت کلیه نباشه!!چون تب هم دارم دو روزه!!!
راستی کتابی که معرفی کردم چون فایلش رو برای دانلود نداشتم همینجا گذاشتم...یا باید تو کافه کتاب معرفیش میکردم؟!!!(نمیدونستم چه کنم؟!)

rawy

New member
بچه ها...
میخوام یه کتاب معرفی کنم....تازه شروع کردم به خوندنش...
البته یکسری اطلاعات شفاهی از قبل داشتم...ولی باید تا آخر بخونم تا درست بفهممش!!
مشاهده فایل‌پیوست 1149

عکس جلدش معرکه است :25r30wi:
خیلیییییی کتاب عالی ایه ممنون فانوسی
فقط اگه لطف کنی عین همین پست رو تو بخش معرفی کتاب تو کافه کتاب هم بذاری خیلی عالیه, حیفه که بقیه نبیننش :thanks:

fanoosi

New member
فانوسی جون یههه عالمههههههه مرسی بالاخره دانلودش کردم
اما به معنای واقعی منو دق داد تا دانلود شد, دیگه داشتم به نذر و نیاز فکر می کردم که باز قانون جذب جواب داد :4d564ad6:
پرند جان از توهم ممنون که وقت گذاشتی همین که می خواستی این لطف و بکنی انگار انجامش دادی, مرسی :thanks:

کلا این روزها جیمیل و یاهو آدم دق میدن فقط!!
خواهش میکنم عزیزم وظیفه بود...:ad54ad:
برای بقیه دوستانم هم میفرستمش

parand

Well-known member
پرند جون امیدوارم دستت زود خوب شه اصلا خمیردندون نزنی ها ا میگن اصلا خوب نیست تنها چیزی که هم دردشو التیام میده هم باعث میشه پوست زودتر خوب بشه پماد سوختگی حتما بخر و امتحانش کن :tsimuzpzwoap1t9y3o7

ایلین جونم مرسی از این بفکرمی عزیزم. خودمم یه جایی خونده بودم خمیردندون خوب نیست.
پماد سوختگی بهترین گزینس. الان خدارو شکر بعد چند ساعت دیگه سوزش نداره.
(خوبه با بخار سوخته بود انقد سوزش داشت اگه با اتیش میسوخت چی میشد:smiliess (15):)

fanoosi

New member
عکس جلدش معرکه است :25r30wi:
خیلیییییی کتاب عالی ایه ممنون فانوسی
فقط اگه لطف کنی عین همین پست رو تو بخش معرفی کتاب تو کافه کتاب هم بذاری خیلی عالیه, حیفه که بقیه نبیننش :thanks:

چشم....اونجا هم میذارم پست رو:thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
بچه ها نظرتون چیه هرکتابی که خودمون داریم و علاقمند به خوندنش هستیم رو بخونیم ولی به شرطی که اول هفته اعلام کنیم که دارم این کتاب رو می خونم و کتاب رو کامل معرفی کنیم و قول بدیم که وقتی تموم شد بیایم و نکات جالب و مهمش رو برای بقیه بگیم؟ چون عملا باهم کتاب دانلودی خوندن انگار جواب نمی ده

rawy

New member
ایلین جونم مرسی از این بفکرمی عزیزم. خودمم یه جایی خونده بودم خمیردندون خوب نیست.
(خوبه با بخار سوخته بود انقد سوزش داشت اگه با اتیش میسوخت چی میشد:smiliess (15):)

من همیشه خمیر دندون می زنم چون در دسترسه و خنک می کنه :25r30wi:, سوزشش رو می گیره ولی جاش می مونه
سوختگی با بخار بدترین حالته, چون دیگه از درجه جوش هم گذشته, خدا رو شکر که بهتری

fanoosi

New member

سلام پرند جونم
خداروشکر بهتری
آره خمیر دندون اصلا خوب نیست
آب خوبه...آرد خنک (که تو یخچال بوده باشه) هم شنیدم عالیه...
راستش با بخار بدتره...آتیش سوزشش خیلی کمتره عزیزم!!(اونقدر تجربه دارم که نگو همه مدلش رو!!)
بخار دماش بیشتره
بیشتر مواظب دوست جون من باش پرند!:riz304:

fanoosi

New member
بچه ها نظرتون چیه هرکتابی که خودمون داریم و علاقمند به خوندنش هستیم رو بخونیم ولی به شرطی که اول هفته اعلام کنیم که دارم این کتاب رو می خونم و کتاب رو کامل معرفی کنیم و قول بدیم که وقتی تموم شد بیایم و نکات جالب و مهمش رو برای بقیه بگیم؟ چون عملا باهم کتاب دانلودی خوندن انگار جواب نمی ده

من کاملا موافقم باهات...
آخه چشمام درد میگیره وقتی فایل دانلودی میخونم...باید کتاب باشه..
این خیلی بهتره
بقیه هم لطفا نظرشون رو اعلام کنند تا اگه موافقند همین رویه رو پیش بگیریم...

fanoosi

New member

من همیشه خمیر دندون می زنم چون در دسترسه و خنک می کنه :25r30wi:, سوزشش رو می گیره ولی جاش می مونه
سوختگی با بخار بدترین حالته, چون دیگه از درجه جوش هم گذشته, خدا رو شکر که بهتری

من زیر آب خنک میگیرم خیلی کم جاش می مونه
ولی شنیدم قبل از هر کاری وقتی سوخت با آرد خنک پوشش بدی اصلا نه سوزش میگیره نه جاش می مونه...

parand

Well-known member

این راهکارم خوبه. ولی بزار ببنیم کتاب مامان معنی زندگی به کجا میرسه....
بعد از اینکه در مورد این کتاب حرفامونو زدیم(البته بعد از خوندنش).
در این مورد تصمیم میگیریم.
جمعه شب خوبه واسه تحلیل این کتاب؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
بچه ها فعلا خداحافظ
یا اجازتون برم بیرون
این پهلو درد امروز مارو زمین گیر کرد...دلم گرفت تو خونه!!

rawy

New member
این راهکارم خوبه. ولی بزار ببنیم کتاب مامان معنی زندگی به کجا میرسه....
بعد از اینکه در مورد این کتاب حرفامونو زدیم(البته بعد از خوندنش).
در این مورد تصمیم میگیریم.
جمعه شب خوبه واسه تحلیل این کتاب؟؟؟؟؟؟؟

اکی, به این زودی تمومش کردی؟
فکر نمی کنم فانوسی بتونه زود تمومش کنه, من خودمم اولاشم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا