ainazhz
New member
یه تاپیک جدا واسه معرفی فیلم یه تاپیک جدا برای لینک؟؟؟ :33:
من که با همون یکی موافق بودم . اما نظر فانوسی بد.. اما به نظر من تاپیک فیلم و لینک دانلود یکی باشه بهتره
یه تاپیک جدا واسه معرفی فیلم یه تاپیک جدا برای لینک؟؟؟ :33:
من که با همون یکی موافق بودم . اما نظر فانوسی بد.. اما به نظر من تاپیک فیلم و لینک دانلود یکی باشه بهتره
فانوسی فک کنم اون موقع کامل مکالمات ما رو نخونده بود اما اونم به نظرم اینطوری موافقه فیلم شروع شده آیناز جان, بدو برو یه بسته پفک و تخمه بگیر بیا بشین زود باش تا از دستت نرفته :thumbsupsmileyanim:
فانوسی جون. ایناز جون سلام
خوبید بچه ها؟؟؟؟؟
ا بچع ها صبر کنین واسه من هنوز دانلود نشده... میشه ساعت 10 ببینیم؟40):
فدات شم دوستمو خوبم.. هر کار میکنم این دانلود شه نمیشه باهاش درگیرم الان :smilies-azardl (12)
فانوسی فک کنم اون موقع کامل مکالمات ما رو نخونده بود اما اونم به نظرم اینطوری موافقه فیلم شروع شده آیناز جان, بدو برو یه بسته پفک و تخمه بگیر بیا بشین زود باش تا از دستت نرفته :thumbsupsmileyanim:
من با لزگی موافقم اما اینکه با چه برنامه ای می خوایم پیش بریم رو ایده ای دارید؟
بچه ها کسی ایده نداره؟!!!
من الان یه خورده هنگم!!
بچه ها خدا کنه لینکها موردی نداشته باشه اینهمه دانلود کنید بعدش من شرمندون نشم50):
من برای شما سرج کردم اینو پیدا کردم, خودم قبلا دیده بودمش
الان روشی که خودم دانلود می کنم رو هم تو صفحه فیلم می ذارم
فانوسی جون. ایناز جون سلام
خوبید بچه ها؟؟؟؟؟
نه راوی جونم مشکلی نداره.. فقط زیر نویسش کجااست؟ اونجا هست یا خودم دانلود کنم؟
ساعت نداره عزیزم, شوخی کردم, من خودم قبلا دیدمش الان می خواستم دوباره یه نگاه بهش بندازم که متاسفانه یادم اومد دادمش به یکی دیگه بهم نداده :65d6a5d6s:
نظرم رو می خواستم در موردش بگم, اما بعد که شما هم دیدین بگم بهتره چون ممنکه رو ذهنیت شما تاثیر بذاره
منتظرم ببینیدش :thumbsupsmileyanim:
سلام پرند جونم
ممنون عزیزم
شما خوبی؟ چیکار کردی امروز؟
بچه ها خب یکی از کتابارو هم از کافه کتاب انتخاب کنیم دیگه که تا هفته بعد همین روز خونده باشیمش...