رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

antenyus

Active member
3تا بیشتر نمیشه؟ خخخخخخخ:thumbsupsmileyanim:

بببهههههههه......مگه بازم شرط دیگه ای داری ک توش گیر کرده باشی......:1dco2x0p1lilzhfpg1t باشه حالا اشکال نداره ...بگیر...نیست داری آزمایش میکنی ک نتیجه رو در اختیار دوستات بذاری برا همون میگم......:tsimuzpzwoap1t9y3o7

siteman

New member
بببهههههههه......مگه بازم شرط دیگه ای داری ک توش گیر کرده باشی......:1dco2x0p1lilzhfpg1t باشه حالا اشکال نداره ...بگیر...نیست داری آزمایش میکنی ک نتیجه رو در اختیار دوستات بذاری برا همون میگم......:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آره دیگه من فقط برای تجارب این کار میکنم که در اختیار آینده گان بزارم خخخخ

antenyus

Active member
آره دیگه من فقط برای تجارب این کار میکنم که در اختیار آینده گان بزارم خخخخ

خسسسته نباشی برادرررررر............. :wacsmiley::whistle::smiliess (8):

دقیقا منم به همین علت مجوز رو برات صادر کردم...وگرنه من ب شدت فمنیست ام.......:smilies-azardl (12)

خزر

New member
سلام
بابا بخدا به رشته و تحصیلات نیست به پیشونی منو کجا میشونی!
داریم ما خانومه سیکل آقا دکترای شیمی با بهترین پست...
برعکسش خانومه پزشک متخصص آقا دیپلم ردی پارچه فروش...

واقعا . منم خیلی از این مدلا دیدم

به شانس اعتقادی ندارم .ولی گاهی شانس هم هست.

گاهی اصلا باورت نمیشه که چه جوری این جور ادما با این اختلاف تحصیلات جور میشن

amirali1

New member
هم ترازی تحصیلات برای زندگی موفق کمک کنندست اما شرط لازم نیست .......شاید شرط لازم و کافی هم ترازی دیدگاهشون نسبت به سبک زندگی و باوراشون نسبت به واقعیت هایی از زندگیه .....اون وقته که تو پیچ و خم زندگی میتونن خیلی چیزارو از همدیگه پذیرش و درک کنند

goleyakh

New member
والله بچه هم که بودم یادم میاد یه شب خونه خاله داشتیم میخابیدیم و دیدین که دسته جمعی موقعه ی خواب همه حرف میزنن و میخندن...بحث سر ازدواج بود اینا...بعد من خیلی بچه بودم ها ولی داشتن به شوخی میگفتم فلان دختر رو بگیریم یا اون یکی رو....بعد من گفتم نمیشه 4تاشونو با هم بگیرم...آقا یعنی من اینو نگفتم بمب خنده ای شد که نگو همه مرده بودن از خنده ...حالا شده این که میگی همش رو میخای بگیری،من از همون کوچیکی هم توانایی رو در خودم میدیم خخخخ
اگه دختر عموم بفهمه کشتم:14:

پس معلوم شد از کدومشون بیشتر از همه حساب میبری........ای دختر عمو ذلیل:25r30wi:

ببین داداش اینقد آمار دقیق نده.یکی از همین کیس ها اینجا عضو باشه ،باید دیگه قید 4 تا که هیچی ،قید یه دونشم بزنی....از ما گفتن بود
:riz277:

goleyakh

New member
خوشحالم حرفای حاجی رو اویزه گوشت کردی!..............خخخخخخخخخ
محسن جون داداش همه اینارو میخای خودت تنهایی بگیری؟
میخای کمکت کنم یه دوتاشونم من بگیرم زیر بار مسئولیت نمونی...................هان؟

شما از الان (با فرض مجرد بودنتون) تو فکر 2تا 2تایی ،اونوقت جمله دکتر شریعتی که پیام به این واضحی داره رو (نامردی مردا) میگی : دکتر کلا با عشق مشکل داشته؟!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بی خیال برادر....
(مخلوطی از 2تا تاپیک شدااا.....):thumbsupsmileyanim:

siteman

New member
پس معلوم شد از کدومشون بیشتر از همه حساب میبری........ای دختر عمو ذلیل:25r30wi:

ببین داداش اینقد آمار دقیق نده.یکی از همین کیس ها اینجا عضو باشه ،باید دیگه قید 4 تا که هیچی ،قید یه دونشم بزنی....از ما گفتن بود
:riz277:
نه بابا خیالم راحته.....عمرا به این سایت سر بزنن...البته هر چیزی ممکنه و من حرف های قبلیم رو تکذیب میکنم و از این حرف ها رو با اختیار بر زبون نیوردم و تحت فشار بودم خخخخ

siteman

New member
چون قبلا این تایپیک رو راه انداختم و نمیدونستم همسر آینده ام چه رشته ای میخونونه و آیا اصلا بهم میخوریم از لحاظ علمی و رشته ی دانشگاهی...گفتم بد نیس حالا شما هم در جریان باشین که چی شد و بالاخره آخر بحث ها به کجا رسید.....
همسر آینده ی من رشته ی امورمالیاتی میخونه و قراره آخر این ماه بریم خواستگاری....از لحاظ رشته هم اون خیلی از رشته ی من خوشش میاد و منم همینطور از رشته ی اون و برای هر دو طرف جذابه وقتی میشینیم تعریف میکنیم از درسا و کلاسا این چیزا... و اصلا فک نمیکردم یه روزی بتونم با غیر هم رشته ای ازدواج کنم که دیدیم نه میشه با غیر هم بود و خوش بود و همچنین مچ... یکی گفته بود درک متقابل یاشه حله...اون الان هست و به قولی بقیه چیزا فرعه و حلهههههه
امیدوارم شما هم خوشبخت بشین و منم دعا کنید که خوشبخت بشم...
یا حق

خزر

New member
چون قبلا این تایپیک رو راه انداختم و نمیدونستم همسر آینده ام چه رشته ای میخونونه و آیا اصلا بهم میخوریم از لحاظ علمی و رشته ی دانشگاهی...گفتم بد نیس حالا شما هم در جریان باشین که چی شد و بالاخره آخر بحث ها به کجا رسید.....
همسر آینده ی من رشته ی امورمالیاتی میخونه و قراره آخر این ماه بریم خواستگاری....از لحاظ رشته هم اون خیلی از رشته ی من خوشش میاد و منم همینطور از رشته ی اون و برای هر دو طرف جذابه وقتی میشینیم تعریف میکنیم از درسا و کلاسا این چیزا... و اصلا فک نمیکردم یه روزی بتونم با غیر هم رشته ای ازدواج کنم که دیدیم نه میشه با غیر هم بود و خوش بود و همچنین مچ... یکی گفته بود درک متقابل یاشه حله...اون الان هست و به قولی بقیه چیزا فرعه و حلهههههه
یا حق

سلام ..............سایت من

خیلی خوشحال هستم که خبره ازدواجتو میدی

امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشی

:riz304:

s861276

New member
از خدا بهترین ها رو براتون آرزو میکنم
امیدوارم خوشبخت بشین
banana_smiley_26.gif
banana_smiley_20.gif
banana_smiley_31.gif
banana_smiley_45.gif

ba ba barghi

Well-known member
یا حق

پس از روی این 220 بار نوشتی !!!آباریکلا ..اخرش املا بیست شدی ....پیشرفتت چشم گیر بود !!:auizz3ffy9vla57584x

فهم و شعور علاوه بررشته تحصیلی به خیلی چیزای دیگه بستگی داره که میتونه کاملا نقش رشته تحصیلی رو از بین ببره

امیدوارم خوشبخت شین ...ماهم دعوت کن ....دوست داریم باشیم !!مراسمو برات شاد بنموییم !!!!:4d564ad6::4d564ad6:

بالا